Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Автомобили и автосервизи

Денонощен охраняем тир паркинг в Стара Загора 24/7
Тир паркинг в град Стара Загора. Паркингът е с площ над 6 декара асфалтирана площ, с над 50 парко места. Предлага отлични условия за престой: тоалетна, вода, ток. В близост, само на 50 - 300 метра от паркинга има голяма бензиностанция, бързо хранене и банкомат. Паркингът се между автогарата и ЖП гарата в град Стара Загора, в близост до главен път, което го прави удобен за товарни автомобили: тирове, камиони, автобуси, бусове, строителна механизация. Защитете Вашата инвестиция в лек или товарен автомобил! Паркингът е с 24 часа охрана, което го прави изключително..
Продажба на автомобили  авточасти София - Декарс ЕООД
При нас в Декарс ЕООД ще намерите бързо и лесно търсените от Вас авточасти за всички видове автомобили, джипове и микробуси. Фирмата се занимава с внос и търговия на нови и втора употреба авточасти за автомобили. При нас може да намерите двигатели, скоростни кутии, преден и заден мост и всякакви други автомобилни части за почти всички видове марки и модели. Фирмата предлага и всички видове застраховки.   ..
Автомобили под наем рент а кар услуги Бургас - Венид Кар ООД
Венид Кар ООД е част от Компанията Диневи Груп и предлага автомобили под наем. Дружеството се утвърждава на пазара на автомобили под наем благодарение на своята коректност, сигурност и качество на обслужването. Предлагат се възможности за наемане на кола от едно и връщането и на друго място в страната както и предоставяне на автомобил с шофьор. Венид Кар часть Компании Диневи груп и предлагает автомобилей под аренды. Компания утверждаеться на рынке автомобилей под аренды благодарение своей коректности, надежности и качество обслужевания. Venid Car..
Трапецовидни ремъци Адрия Трейдинг ЕООД
     Адрия Трейдинг ЕООД се занимава с внос трапецовидни ремъци - промишлени, автомобилни и селскостопански. Внос на ремъци от Чехия. Адрия Трейдинг ЕООД осигурява доставка за цяла България. Внос на гумено-текстилни маркучи Продажба на гумено-текстилни и PVC маркучи и лепило ТИП-ТОП. Адрия Трейдинг ЕООД има склад на едро и магазин. Типове трапецовидни ремъци: В зависимост от височината на сечението - ремъци с тесни сечения, ремъци с класически сечения В зависимост от приложението - ремъци за за индустриални предавки, ремъци за селскостопански предавки С..
Висококачествени моторни масла
     Няма по-сигурен начин да съсипете двигателя от този - да сипете автомобилно масло с неясен произход и качество. Правилният избор на моторно масло понякога е труден, поради големия асортимент, предлаган на нашия пазар.Ние Ви предлагаме висококачествени моторни масла на марките Castrol,Mobil,Total и други.   ..
Автосервиз, Автомагазин - Автокомплекс АВТО ЛУКС
Автокомплекс АВТО ЛУКС разполага с автосервиз, автомагазин и тенекеджийски цех и предлага автосервизни услуги, ремонти на автомобили, авточасти, масла и акскесоари. Автокомплекс Авто лукс предлага пълна гама автосервизно обслужване на всички видове автомобили. Фирмата се занимава и с транспорт и транспортни услуги. Автосервиз, Автомагазин - Автокомплекс АВТО ЛУКС Автосервизът в Автокомплекс АВТО ЛУКС предлага: диагностика и ремонт на бензинови и дизелови двигатели ремонт на ходова част ремонт на двигатели ремонт на трансмисия компютърна диагностика на леки и товарни автомобили Магазинът за ..
Насипване изкопни услуги и транспорт - Ваткар ЕООД
  Насипване, изкопни услуги и транспорт - ВАТКАР ЕООД:     »През 1990 г. е регистрирано ЕТ "Владимир Тодоров" – град Сливница с основен предмет на дейност "транспорт и дистрибуция на инертни материали" »ЕТ е преобразувано през 2005 г. във "ВАТ-КАР" ЕООД, като фирмата е разширила дейнотта си и параметрите на предлаганите услуги »Представляващ дружеството е Владимир Тодоров. Основното седалище на фирмата се намира в град Сливница на улица "Неделище" 46 »До момента фирмата има изграден имидж и партньортство с множество клиенти в бранша на ..
Автосервиз Универсал - Петрич
УНИВЕСАЛ – НАНО БОЖИДАРОВ ЕТ е автосервиз, обслужващ всички марки и модели леки, лекотоварни, товарни автомобили, микробуси и автобуси. Към автосервиза има и магазин за резервни части и консумативи – за всички европейски марки и модели товарни и лекотоварни автомобили – MAN, DAF, MERCEDES, IVECO, RENAULT, VOLVO, SCANIA. 20% от предлаганите резервни части са оригинални, а останалите – алтернативни.   Фирмата работи на дистрибуторски начала с водещи вносители – ДИДИ 94 – акумулатори EXIDE, VESNA, ХЕЕД 91 и др. УНИВЕСАЛ – НАНО БОЖИДАРОВ Е..
Автоклиматици Автосервиз Саро клима
Автосервиз Саро клима предлага автоклиматици и още: Продажба, монтаж и сервиз на нови и втора употреба автоклиматици. Продажба, монтаж и сервиз на нови и втора употреба автоклиматични системи. Ремонт на компресори. Профилактика, ремонт, диагностика и зареждане на автоклиматици. Прозводство на маркучи за автоклиматични системи. Прозводство на тръбички за горивопровода и спирачна система.   Автосервиз Саро клима предлага офроуд оборудване за 4х4..
Авточасти КИРО АУТО ПАРТС ЕООД
КИРО АУТО ПАРТС ЕООД предлага оригинални авточасти – нови и втора употреба, за всички японски и корейски марки, както и за масово използваните европейски марки леки автомобили, джипове, бусове: Тойота, Нисан, Сузуки, Хонда, Мазда, Митцубиши, Исузу, Субару, Дайхатцу, Хюндай, Киа, Део, БМВ, Мерцедес, Ауди, Опел, Рено, Пежо, Ситроен, Фолксваген, Форд и др. КИРО АУТО ПАРТС предлага оригинални и не оригинални авточасти на най-изгодните цени, за да са достъпни за всичките ни клиенти. Всички авточасти, от които се нуждаете, включително филтри, накладки, части по ..