Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Автомобили втора употреба

Продажба на автомобили  авточасти София - Декарс ЕООД
При нас в Декарс ЕООД ще намерите бързо и лесно търсените от Вас авточасти за всички видове автомобили, джипове и микробуси. Фирмата се занимава с внос и търговия на нови и втора употреба авточасти за автомобили. При нас може да намерите двигатели, скоростни кутии, преден и заден мост и всякакви други автомобилни части за почти всички видове марки и модели. Фирмата предлага и всички видове застраховки.   ..
Автосервиз, Автомагазин - Автокомплекс АВТО ЛУКС
Автокомплекс АВТО ЛУКС разполага с автосервиз, автомагазин и тенекеджийски цех и предлага автосервизни услуги, ремонти на автомобили, авточасти, масла и акскесоари. Автокомплекс Авто лукс предлага пълна гама автосервизно обслужване на всички видове автомобили. Фирмата се занимава и с транспорт и транспортни услуги. Автосервиз, Автомагазин - Автокомплекс АВТО ЛУКС Автосервизът в Автокомплекс АВТО ЛУКС предлага: диагностика и ремонт на бензинови и дизелови двигатели ремонт на ходова част ремонт на двигатели ремонт на трансмисия компютърна диагностика на леки и товарни автомобили Магазинът за ..
Ремонт на автоматични трансмисии Джемини 4 ООД
   bg business catalog Автосервиз Джемини 4 ООД е първият в България, извършващ ремонт на автоматични трансмисии, с която си дейност се е наложил на пазара. Освен това предлага авточасти, автосервизна дейност, авторепаратура и др.   Автосервиз Джемини 4 поддържа над 1 300 артикула за всички популярни модели автоматични трансмисии. Всички резервни части са внесени от водещи световни фирми. Джемини 4 ООД е регистрирана като дружество с ограничена отговорност през 1991 г. Сервизният център за ремонт на автоматични трансмисии на фирмата е из..
Автокъща Емо Ауто
  Български бизнес каталог Емо Ауто ЕООД е специализирана автокъща за внос и търговия с нови и употребявани: леки автомобили ванове бусове джипове мотопеди мотоциклети яхти джетове малогабаритни стротелни машини От 1997 година насам ние натрупахме опит, който ни помага да задоволим и най-изтънчените вкусове. Вносът на автомобили се осъществява от Италия, Холандия, Германия, Австрия и САЩ. При избора на автомобили за внос ние и нашите сътрудници се стремим да подберем МПС-та в о..
Автоморга в Лом
Авторезерв се намира в град Лом и е автоморга, която се занимава главно с изкупуване и продажба на автомобили и авточасти втора употреба. Авторезерв Лом изкупува автомобили - катастрофирали и излязли от употреба. Фирмата предлага и голям избор от употребявани части за автомобили - леки и лекотоварни, от всички марки, които се използват по-масово в страната. Те са в много добро състояние и могат да бъдат закупени отделно или като цели автомобили.   Клиентите на Авторезерв Лом могат да получат поръчаните авточасти чрез доставка до вс..
Автокъща Томфорд ауто
Автокъща Томфорд ауто / Tomford auto предлага автосервиз за автомобили Форд, продава автомобили Форд, диагностика и препрограмиране на всички видове модули в автомобилите Форд. Автокъща Томфорд ауто се занимава с търговия и с всички марки автомобили.   Сервиз на автомобили Ford сервиз, ремонт на автомобили Ford диагностика и препрограмиране на всички видове модули в автомобилите Форд произведени след 94 г. с оригинален тестер сервиза извършва ремонти на: ходова част, двигател, амбриажна с-ма запалителна с-ма на дизелови и бензинови авт..
Автосервизи BMW/ РН Перформанс Груп
  В Автоморги и Автосервизи BMW (РН Перформанс Груп ЕООД) се предлагат авто части, автомобили втора употреба, джанти, масла и добавки - нови и втора употреба. Диагностика и тестове на всички модели BMW с GT1 DIS (с функционална диагностична глава на BMW), SSS Progman. Диагностика и тестове със VAG COM и VAS COM на всички модели Ауди (всички), Фолксваген (всички), Шкода, Сеат. до 2011 г. включително Живи данни: (турбина, дюзи, комън рейл и т.н.) Програмиране/Кодиране: DDE, DME, EWS, EGS, VTG, модули, табла, лайт модули, контролери. Aд..
Автосервизи в Хасково
Автосервиз в Хасково - Релакс разполага с автосервизи в Хасково, където се занимава с продажба на употребявани автомобили и авточасти втора ръка. Основно, компанията търгува с автомобилни части за OPEL: Вектра 1.6; 1.8; 2.0; 4X4; 1.7 D; 1.7 TDI Вектра B Астра 1.6 I; 1.7 D; Астра J; H Колибра 2.0 16V Тигра, Корса: 1.4 i; 1.6 i; 1.2; 1.4 i Омега 1.8; 2.0 Омега B Както и резервни части за моделите на ОПЕЛ: Frontera, Zafira, Vectra C, Sintra. Антон Тенчев ..
Автокъща в Карлово
  Автокъща Вангел Янев-Ани развива основната си дейност - продажба и доставка на различни видове автомобили, на територията на град Карлово.   За да е на разположение винаги, когато имате нужда, автокъщата работи без почивен ден, през цялата седмица!     Автокъща Вангел Янев-Ани предлага: Леки автомобили Джипове Камиони Бусове Мотоциклети Резервни части       Автокъщ..
Авточасти втора употреба
  Автокъща Евро Карс предлага авточасти втора употреба за всички масово използвани в България марки леки и лекотоварни автомобили и за камиони. Автокъща Евро Карс изкупува автомобили. Доставя от Италия и Германия цели автомобили за части и отделни компоненти. Голямо разнообразие от резервни части втора употреба по системи на автомобила: части за ходова част, предни и задни мостове Бензинови и нафтови помпи Едрогабаритни авточасти втора употреба: врати, брони и калници, автостъкла, фарове и стопове, огледала и др. Цели двигатели и авточ..