Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Автомобили нови

Продажба на автомобили  авточасти София - Декарс ЕООД
При нас в Декарс ЕООД ще намерите бързо и лесно търсените от Вас авточасти за всички видове автомобили, джипове и микробуси. Фирмата се занимава с внос и търговия на нови и втора употреба авточасти за автомобили. При нас може да намерите двигатели, скоростни кутии, преден и заден мост и всякакви други автомобилни части за почти всички видове марки и модели. Фирмата предлага и всички видове застраховки.   ..
Автосервиз, Автомагазин - Автокомплекс АВТО ЛУКС
Автокомплекс АВТО ЛУКС разполага с автосервиз, автомагазин и тенекеджийски цех и предлага автосервизни услуги, ремонти на автомобили, авточасти, масла и акскесоари. Автокомплекс Авто лукс предлага пълна гама автосервизно обслужване на всички видове автомобили. Фирмата се занимава и с транспорт и транспортни услуги. Автосервиз, Автомагазин - Автокомплекс АВТО ЛУКС Автосервизът в Автокомплекс АВТО ЛУКС предлага: диагностика и ремонт на бензинови и дизелови двигатели ремонт на ходова част ремонт на двигатели ремонт на трансмисия компютърна диагностика на леки и товарни автомобили Магазинът за ..
Автосервиз Ив Кар Спорт ООД
  Български бизнес каталог   Автосервиз Ив Кар Спорт ООД се занимава с продажба на автомобили Форд и е оторизиран дилър на Мото Пфое. Ив Кар Спорт предлага автосервизни услуги за всички марки леки автомобили - диагностика, тенекеджийски и бояджийски ремонти, стенд за регулиране на ходова част, смяна и баланс на гуми, ремонти по електросистемата. Нова услуга - почистване и озониране на автоклиматича система и купе на автомобил Следпродажбен сервиз на автомобили Форд и Шкода Диагностика, ремонт и зареждане на автоклиматици Диагн..
Оторизиран представител на KIA, HYUNDAI и MAN - АСИ ООД
  Бизнес каталог АСИ ООД е оторизиран представител на KIA, HYUNDAI и MAN и директен вносител на резервни части за лекотоварни, товарни автомобили, автобуси, ремаркета и полуремаркета.   Основните търговски партньори, чиито продукти фирмата внася и предлага на своите клиенти са: AUGER AUTOTECHNIK – Германия ( части по ходовата част ), LASО - Германия  (водни помпи и резервни части за тях ), RUEN IT – Македония ( съединители ), TRUCKLINE – Полша ( компресори и части по спирачната система ) и Bresch + - Германия ( спирачни накладки, дискове и барабани..
Внос на автомобили от Италия Cars Outlet/ Крашевски Ауто
  Български бизнес каталог Cars Outlet е компания на Крашевски Ауто ЕООД, която се занимава с внос на автомобили от Италия и продажба на автомобили внесени от Италия. Автокъщата работи в сферата на внос-износ и търговия с автомобили от 2001 г. и разполага с две автокъщи, в едната от които има изградена и база за техническа поддръжка на МПС.   През годините се е утвърдила като сериозен дилър на автомобили, с отлична репутация сред своите клиенти и колеги. Стартът е поставен с експорт на ограничен брой автомобили от Италия. Към дн..
Дистрибутор на CITROEN Автомотор ДОБРИЧ
    Български бизнес каталог Автомотор ДОБРИЧ е официален дистрибутор на нови автомобили CITROEN. Дружеството предлага оригинални резервни части, масла и аксесоари за CITROEN, както и ремонт, обслужване и поддръжка на всички останали марки леки и лекотоварни автомобили. Автомотор Добрич АД е официален дистрибутор на нови автомобили CITROEN. Основните дейности на Дружеството се извършват в нов и модерен Търговско-сервизен център, който е оборудван с инструменти и специални устройства по стандартите на производителя на автомобилите с марка CITROEN. ..
автосервиз тети 90
  ТЕТИ 90 ЕООД предлага:   транспорт в страната и в чужбина - Европа, Турция, Близкия Изток и Русия автосервиз пункт за годишни технически прегледи авторепаратурни услуги тенекеджийски услуги автомивка денонощна пътна помощ специално за товарни автомобили и автобуси сервизен център с две халета, две камери за боядисване и складова база авточасти втора употреба за всички европейски марки камиони. компютърна диагностика на въздушни и спирачни системи WABCO, ..