Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Автомобилни гуми, гърнета и автостъкла

Продажба на автомобили  авточасти София - Декарс ЕООД
При нас в Декарс ЕООД ще намерите бързо и лесно търсените от Вас авточасти за всички видове автомобили, джипове и микробуси. Фирмата се занимава с внос и търговия на нови и втора употреба авточасти за автомобили. При нас може да намерите двигатели, скоростни кутии, преден и заден мост и всякакви други автомобилни части за почти всички видове марки и модели. Фирмата предлага и всички видове застраховки.   ..
Автосервиз, Автомагазин - Автокомплекс АВТО ЛУКС
Автокомплекс АВТО ЛУКС разполага с автосервиз, автомагазин и тенекеджийски цех и предлага автосервизни услуги, ремонти на автомобили, авточасти, масла и акскесоари. Автокомплекс Авто лукс предлага пълна гама автосервизно обслужване на всички видове автомобили. Фирмата се занимава и с транспорт и транспортни услуги. Автосервиз, Автомагазин - Автокомплекс АВТО ЛУКС Автосервизът в Автокомплекс АВТО ЛУКС предлага: диагностика и ремонт на бензинови и дизелови двигатели ремонт на ходова част ремонт на двигатели ремонт на трансмисия компютърна диагностика на леки и товарни автомобили Магазинът за ..
Мотокари, електрокари, транспалетни колички - ХОД - Попов
Български бизнес каталог ХОД - Попов е основана в град Стара Загора през 1993 г и е специализирана е в сервиз на мотокари, електрокари и транспалетни колички.   Извършва търговия с нови и рециклирани кари. Доставя широка гама резервни части. Разполага със собствена сервизна база. Фирмата разполага с мобилен сервиз. При заявка от клиента, времето за реакция е до 24 часа. Предлагаме договор за абонаментово поддържане на кари. ХОД - Попов отдава мотокари под наем. Изкупува употребявани..
Автосервиз Авточасти - Франц ООД
bg business catalog Автосервиз Авточасти - Франц ООД е базиран в гр. Ямбол, с филиал в гр. Бургас и предлага авточасти - внос. Авточасти нови и втора употреба. Резервни части за всички западни и японски автомобили. Авточасти (нови и оригинални, втора употреба) за всички западни и японски автомобили. Изкупува бракувани автомобили. Притежава площадка за събиране и разкомплектоване на бракувани автомобили. Автосервиз - диагностика и ремонт на автомобили, ремонт на двигатели. Пътна помощ за превозни средства ВАЖНО - При закупуване на..
Автокомплекс и Автосервиз Авто Старт 1
BG Buisness Catalog - Български Бизнес Каталог Авто Старт 1 е автомобилен сервиз, който предлага ремонт на автомобили, ремонт на двигатели, монтаж и демонтаж на автогуми и доставка на авточасти. Автосервиз Автостарт отваря врати през 2001г., като с времето се модернизира в модерен комплекс, предлагащ европейско обслужване на нормални цени. В него може да се възползвате от всички видове автомонтьорски услуги, годишни технически прегледи. Авто комплекс Авто Старт 1 предлага също и реглаж на преден и заден мост с професионална апаратура, монтаж-демонтаж на ..
Автобусни превози 98 АД
bgbusinesscatalog Автобусни превози 98 АД гр. Враца извършва пътнически превози в България. Разполага с луксозни автобуси с TV, WC, мини бар, климатик. Автобусни превози 98 извършва Годишни технически прегледи на всички видове МПС. Участие на Автобусни превози 98 в Първия Европейски бизнес каталог в България Автобусни превози 98 участва в Първия Европейски бизнес каталог в България със следните услуги: Сервиз В специализираното оборудване, с което разполага сервизът, влизат стенд за регулиране на горивонагревателни помпи и дюзи, стенд за изпитван..
Автосервиз, Авточасти - Автоцентър Диана, Приморско
  Автоцентър Диана, Приморско предлага автосервиз и автосервизни услуги, продажба на авточасти, пътна помощ, автомивка и пълна гама услуги за Вашия автомобил. Автоцентър Диана, Приморско се намира на входа на гр. Приморско и е с работно време: от понеделник до събота - 08:30 - 18:00 ч. Лице за контакт с Автоцентър Диана, Приморско: Владимир Петков. Услуги за автомобили и превозни средства Автоцентър Диана, Приморско предлага следните услуги за автомобили и превозни средства: п..
Автосервиз Сириус Ауто
bgbusiness Автосервиз Сириус Ауто се занимава с ремонтна дейност на всички видове автомобили. Има пригодени стендове за тежкотоварни превозни средства. Специализиран в ремонт на двигатели и ходова част. Сервизът предлага диагностика и зареждане на климатични и климатроник системи.   Смяна на на масла и филтри Основни и текущи ремонти на антомобили и превозни средства Периодично техническо обслужване Ремонт на ходова част и трансмисия Проверка и смяна амортисьори, шарнири, втулки, тампони, носачи и др. Спирачна сис..
Automax Center/ Аутомакс Център - автосервиз в Русе
  Диагностичен и автосервизен център AUTOMAX CENTER Русе е официален представител на ЛУКОЙЛ, MOTUL и BARDAHL. Предлага пълна гама от услуги за вашия автомобил - диагностика и ремонт, както и продажба на масла, добавки и различни компоненти за поддръжката му. Услуги и продукти от Аутомакс Център Русе: Диагностика и ремонт на: дизелови и бензинови двигатели, ходова част, механични скоростни кутии, горивно-запалителна система, спирачни системи Компютърна измерване на стенд, реглаж на преден и заден..
Aгроцентър Земант
business catalog Aгроцентър Земант е изграден върху собствен терен от 3000 кв.м., от които 930 кв.м. покрита площ и разполага с Магазин за селскостопанска техника, Автосервиз и магазин резервни части за автомобили, Агроаптека, Фирмен магазин Einhell. Магазин за селскостопанска техника Земант - градинска техника (мотфрези, култиватори, косачки, моторни триони и др.); селскостопанска техника, работни органи, резервни части; тракторни пръскачки, помпи, резервни части и аксесоари за тях; поливна техника и аксесоари; капково напояване; ръчни инструменти и пособия; миниоранжерии; ..