Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Дом на камиона - Авточасти за товарни автомобили

Град Варна
Адрес
Телефон +359 52/ 511 144; 511 155; +359 888 224 466; +359 888 712 367; +359 886 100 374
E-Mail her1eood@abv.bg
Website http://dom-na-kamiona.bg/
Факс
Дом на камиона - Авточасти за товарни автомобили
 

bgbusinesscatalog

Дом на камиона е директен вносител и предлага авточасти и консумативи за товарни автомобили, камиони, автобуси, ремаркета, полуремаркета.

Дом на камиона предлага авточасти за товарни автомобили на световноизвестните марки: Ayd, Ayfar, AYS, BF, Contitech, CSN, FzB, FTE, Vandervell, Glaser, Goetze, Hengst, Idaco, Jonesco, Kahveci, Kanca, Knorr-Bremse, Kongsberg, Laso, Luber-finer, Mahle, Marquart, Miba, Monark Diesel, Nural, Pagid, Perfect Circle, Sachs, Sampa, Sem, Serpa, SHZ, SLP Sweeden, SuperOto, Trucktec, Valeo, Wabco, YON Teknik, ZF.

 

Дом на камиона е оторизиран дилър и сервиз на AVIA.

 • Дом на камиона предлага резервни части и консумативи за всички марки и модели лекотоварни и товарни автомобили, камиони и автобуси: MERCEDES, MAN, VOLVO, SCANIA, DAF, IVECO, RENAULT, SETRA, NEOPLAN, BOVA. 
 • Ремаркета и полуремаркета, предлагани от Дом на камиона: SAF, BPW, ROR, SCHMITZ, FRUEHAUF, YORK, KASSBOHRER, TRAILOR, SAE-GIGANT и по заявка. 
 • Резервни части и ремонт на скоростни кутии, предлагани от Дом на камиона: ZF, EATON. 
 • Дом на камиона предлага лафети, тегличи и резервни части за JOST, ROCKINGER, RINGFEDER. 
 • Дом на камиона предлага пълната гама моторни масла ARAL и акумулатори за лекотоварни и товарни автомобили.

Дом на камиона предлага е оторизиран сервиз на WEBASTO и предлага резервни части, ремонт, сервиз и профилактика на АВТОНОМНИ ОТОПЛИТЕЛИ ПЕЧКИ WEBASTO и Eberspächer.

Дом на камиона, търговска марка чрез която оперира на пазара за авточасти фирма ХЕР 1 ЕООД, е позната на повечето хора свързани по някакъв начин с бизнеса с товарни автомобили и резервни части за лекотоварни и товарни автомобили, камиони и автобуси.

За контакти с Дом на камиона:

 • Магазин във Варна - +359 52/ 51 11 44; 51 11 55; +359 888/ 22 44 66; +359 888/ 71 23 67; +359 886/ 100 374;
 • Сервиз във Варна - +359 52/ 51 10 60; +359 886/ 100 370
 • Магазин в София, 1 Люлин - +359 2/ 925 02 41; +359 886/66 33 44; 0884/ 99 80 70
 • Сервиз в София - +359 886/ 100 367
 • Магазин в София, Ботевградско шосе - +359 2/ 945 80 06; +359 886/ 100 378; +359 888/ 08 08 14
 • Плевен - +359 64/ 680 880; +359 886/ 66 33 55
 • Тетевен - +359 888/ 555 739

 

Компании, чиито авточасти и консумативи за товарни автомобили, камиони, автобуси, ремаркета, полуремаркета, са предлагани от Дом на камиона предлага.

MIBA - Австрийската компания MIBA, създадена още през 1927г. е световен лидер в производството на плъзгащи лагери за всички видове двигатели. Изключителното качество на предлаганата продукция кара дори световноизвестни производители на товарни автомобили като Mercedes и MAN да се доверят на MIBA и да използуват лагерите им за първоначално вграждане в своите двигатели.

 

MARQUART - Немската компания MARQUART е специализирана в производството на амортисьори за всички видове товарни автомобили и ремаркета. Тя може да се похвали с почти 30 годишен опит. Внедряването на нови технологии и решения непрекъснато повишава качеството и надеждността на продукцията.

IDACO - Създадена през 1991г. в Полша, компания IDACOе една от водещите европейски производители на спирачни накладки. Изключително богатият асортимент, съчетан с високо качество при сравнително ниски цени, ги прави предпочитан доставчик за много клиенти.

YON TEKNIK - YON TEKNIK е сред най-старите турски компании занимаваще се с разработка и предлагане на елементи за пневматичните системи товарните автомобили. Изключително широката гама на предлагани въздушни кранове и ремонтни комплекти за тях прави компанията предпочитан партньор не само в региона, но и в световен мащаб.

ZF - Компанията ZFе позната на всеки имащ досег с автомобилния бизнес (било то търговец или собственик на товарни автомобили). Никой не оспорва нейната лидерска позиция в световен мащаб в производството на скоростни кутии, двигателни мостове, кормилни кутии и части за тях. Използването на оригинални ZF части гарантира дългогодишна безаварийна работа на скоростните кутии и двигателни мостове.

AYD - Компанията е основана през 1965г. в Коня, Турция. Специализирана е в производството на части по кормилната уредба на автомобилите (кормилни щанги и накрайници за тях), както и части по окачването (реактивни и V- образни щанги).

AYFAR - Компания, специализирана в производството на части по осветителната уредба на автомобила (фарове, стопове, халогени, габаритни светлини, както и на резервни стъкла за тях). Създадена е през 1993г. в Истанбул. Притежава сертификат за управление и контрол на качеството ISO 9001.

 

BF - Фирмата Burkert Fahrzeugteile GMBH, е основана през 1976г. в Щутгард в непосредствена близост до централните офиси на Mercedes Benz, Mahle и Bosch. Основната насоченост на предлаганите части е в областта на двигателите (цилиндрови блокове, колянови валове, разпределителни валове, биели, цилиндрови глави, водни помпи, лагери, маховици, както и всички други агрегати и детайли по двигателя).

CONTITECH - CONTITECH е дъщерна фирма на CONTINENTAL AG, специализирана в производството на въздушни възглавници за окачването на всички големи производители на автомобили и ремаркета. Като една от най-старите фирми, свързани с автомобилопроизводството, компанията е създала дълбоки традиции по отношение на качеството на предлаганите артикули. Затова голяма част от съвременните товарни автомобили и ремаркета се произвеждат с първоначално вградени възглавници на Contitech.

CSN - Основаната през 1980г. в Osnabruck, Германия, компания CSN Wichmann GMbH произвежда пълна гама карданни валове и компоненти за тях, за всички големи производители на товарни автомобили. Предлаганите висящи лагери и карета за кардани са с много високо качество, отговарящо на стандартите ISO 9001:2000 и 14001:2004. Другият клон от листата на фирмата е производството на щанги за товарни автомобили (реактивни, торсионни, V- образни). Дом на камиона в качеството си на оторизиран дистрибутор на фирма CSN Wichmann, препоръчва при ремонтни дейности вграждането на детайли на този производител.

Glaser - Испанската компания Glaser, част от международната корпорация Dana Corporation е един от най-големите производители в света на гарнитури за почти всички марки автомобили. Експортно ориентираната философия на фирмата осигурява достъп до нейните продукти в над 100 страни по всички континенти. Оргомният външен пазар е доказателство за много високо качество на произвежданите гарнитури. Огромният завод в Сарагоса (Испания), оборудван с най-съвременни поточни линии и машини, произвежда изключително голямо разнообразние от уплътнителни елементи. Тук освен гарнитурите са включени семеринги, вложки за клапани, уплътнители за цилиндрови ризи, както и болтове за глави.

GOETZE - Немската компания Goetze, част от мултинационалната Federal Mogul, е водеща в световен мащаб при производството на сегменти и цилиндрови ризи, както и на уплътнителни елементи. Изключително големият опит, натрупан за 120 години, дава основание да се твърди, че по основните си показатели (висока износоустойчивост, ниски нива на триене и шум) цилиндровите ризи на Goetze изпреварват конкурентните производители. В дългогодишната си практика в използуването на продуктите на Goetze, Дом на камиона счита, че можем напълно да се доверим на качеството им.

KONGSBERG - Норвежката компания KONGSBERG е един от водещите производители на системи за управление на съединители и скоростни кутии. Все повече производители на товарни автомобили се доверяват и предпочитат да използуват продуктите на компанията. Освен Volvo, Scania и DAF, вече и Mercedes и MAN предпочитат да вграждат в своите нови камиони части на KONGSBERG.

.