Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Селскостопанска техника Агрогарант сервиз ООД

Град Стара Загора
Адрес ул. Райна Кандева 65Б Стара Загора
Телефон + 359 42 252 175;
E-Mail agrogarant@abv.bg
Website
Факс
Селскостопанска техника Агрогарант сервиз ООД
 

Фирма Агрогарант сервиз ООД е създадена през 1994г в гр. Стара Загора. Официален представител на Рапид КБ ООД – София и оторизиран дистрибутор на висококачествена селскостопанска техника и инвентар от световни лидери в производството на машини. Портфолиото на фирмата включва следните марки:

Claas 
Световноизвестен производител на техника за прибиране на реколтата (зърнокомбайни, силажокомбайни, косачки, сламопреси и др.) и трактори за селското стопанство, лозарството и овощарството
Amazone 
Производител на сеялки и сеитбени комбинации, тороразпръсквачки за минерални торове, пръскачки за растителна защита, машини за почвообработка, комунална техника.
Regent 
Австрийската фирма – производител на плугове и друга почвообработваща техника е създадена още през 1925 година от г-н Фердинанд Бергер. Годишно се произвеждат около 2500 плуга при персонал от 120 души. От съществуването си до днес, фирмата е успяла да продаде 140 000 бр. плугове и др. уреди. 60 % от оборота на фирмата е от износ в източна Европа. Днешната продуктова програма на Regent включва плугове и почвообработваща техника за трактори до над 300 к.с.

Berthoud 
Производител на пневматични и вентилаторни пръскачки за лозарството и овощарството.
Farwick 
Изграждане на силози – вътрешни и външни; съоръжения за мелене, дозиране и смесване; подемно-транспортна техника до 600 т/ч; чашкови елеватори и верижни транспортьори; съоръжения за измерване, сортиране, почистване, за вентилация и обезпрашаване.
Kiesling 
Производител на висококачествени специализирани хладилни превозни средства
Schwarte Jansky 
Производител на млековози и измервателни системи за събиране на сурово мляко.

Strautmann 
Производител на ремаркета за превозване на силажи, вкл. самонатоварващи фуражо-раздаващи ремаркета с и без фреза за животновъдството; ремаркета за разхвърляне на оборска тор и смесители за зареждане на инсталации за биогаз.
TEWE Elektronic
Производител на оборудване за сухо и течно хранене на свине, инсталации за биогаз, компютри и комплексни управления за мелене, смесване, дозиране, електронни кантари и др.
Walterscheid 
Производител на кардани, редуктори, съединители и навесни системи за земеделска техника
Осигуряваме целогодишно диагностика и сервиз в собствени ремонтни бази и на място при клиент. Фирмата разполага с голяма складова база и сервизни помещения на територията на гр. Стара Загора и мобилни сервизни групи. Поддържаме наличност от оригинални резервни части и консумативи на предлаганата от нас техника.
В сервизната база на фирмата се извършва основен ремонт на двигатели за камиони: Mercedes, MAN, Scania. Правим ремонти на сложна селскостопанска техника, монтираме двигатели Мерцедес на трактори Т150К.


Предлагаме разработване на проекти по европейските програми за финансиране. Сътрудничим на нашите клиенти за преференциално кредитиране от водещите банки в България.
Благодарение на перфектни финансови условия, гъвкави лизингови схеми, добри възможности за договаряне, гарантиращи свобода и сигурност във финансов аспект на бизнеса, взаимно изгодно финасово-търговско сътрудничество с подчертана коректност към клиенти и търговски партньори, Агрогарант сервиз ООД непрекъснато разширява своя дял на пазара на земеделска техника.

 

Резервни части от Агрогарант сервиз ООД

Постоянно богатата наличност на оригинални резервни части в склада ни, гарантира на клиентите безпроблемно и бързо снабдяване. С цел да улесни клиентите си фирма CLAAS създаде онлайн каталог за резервни части. В каталога ви се предоставя възможността вие сами да откриете необходимата на вас част и да се свържете с регионален представител на фирма Claas, за му кажете от какво имате нужда. При повече въпроси се свържете с нас на телефон:

  • Капка Видева – +359 887 63 97 83;
  • Тел./Факс: +359 42/ 601 727;

Управител:

  • инж.Красимир Аврамов – +359 887 42 06 96;

Зам.Управител:

  • инж.Иван Златев – +359 42/ 600 234;

Технически секретар:

  • инж.Боряна Тодорова – +359 888 62 39 48;

Маркетинг и продажби:

  • инж.Георги Комаров – +359 889 43 89 09;
  • Стоян Николов – +359 885 18 91 21;
  • Тел./Факс: +359 42/ 600 024;