Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Автотенекеджии и автобояджии

Автосервиз АСК Рейсинг Спорт
Български бизнес каталог Автосервиз АСК Рейсинг Спорт извършва текущи ремонти и автомонтьорска дейност на всички марки и модели автомобили (ходова част, двигатели, трансмисия). Авторемонти, Авто-електро диагностика Автомивка Бояджийски услуги, Автотенекеджийство Пътна помощ Автосервиза предлага и диагностика, авто-тенекеджийски и бояджийски услуги, има собствена автомивка за комплексно почистване на автомобили.     ..
Автосервиз ЕТ Руми - Румен Спасов
BG Business Catalog - Български Бизнес Каталог А предлага боядисване и поправка на автомобили, ремонт на превозни средства, диагностика и ремонт на двивтосервиз ЕТ Руми - Румен Спасовгатели и др.   Автобояджийски и тенекеджийски услуги. Перфектното качество на лаковото покритие се постига във високотемпературна бояджийска камера. Изчукване, възстановяване и подмяна на части по купето Изкърпване и ремонт на корозирали елементи Частично и цялостно боядисване на автомобили и микробуси, възстановяване на гланца на боята Предла..
АВТОСЕРВИЗ ДОКТОР МОТОРС
 Български бизнес каталог АВТОСЕРВИЗ ДОКТОР МОТОРС предлага: Диагностика и ремонт на инжекционни и дизелови системи ABS SRS Зануляване на сервизни интервали Ремонт ходова част Реглаж преден и заден мост Ремонт и зареждане на автоклиматици Основни и текущи ремонти (двигател, скорости) Смяна на масла и аксесоари Доставка на резервни части   Всички видове застраховки Инициализациа на имобилайзер. Монтаж на алармени системи. Диагностика, ремонт,обслужване на бензинови и диз..
Ремонт на автомобили - Автосервиз Любо Кар 69 ЕООД
Бизнес каталог Автосервиз Любо Кар 69 ЕООД е създадена през 1998 г. в Пловдив и работи самостоятелно в областта на автосервизните услуги и ремонтите на автомобили и превозни средства от 2009 г.   Автосервиз Любо Кар 69 предлага ремонт на автомобили и превозни средства, ремонт на двигатели, смяна на накладки, смяна ремъци и ролки, ремонт на ел. стъкла за автомобили, ремонт и зареждане на автоклиматици, ремонт радиатор и парно, ремонт ходова част, ремонт стартери и генератори, диагностика, автомобилни застраховки. Автомонтьорски услуги, ..
Автосервизно оборудване ТАТ Сервиз
Български бизнес каталог ТАТ Сервиз е с предмет на дейност внос на автосервизно оборудване, цялостно оборудване на автосервизи и сервизно обслужване на автомобили.   TAT Service има добре организирано сервизно обслужване и квалифицирани екипи, които осигуряват професионална поддръжка и монтаж на всякакъв вид съоражения.   Услуги Ремонт на всички видове автомобили  Автобояджийски услуги - Разполагаме с бояджийска камера  Американска смесителна система за бои RM  Тенекеджийски ремонти До..
Автосервизни услуги от РГА Къмпани ЕООД
Бизнес каталог Автосервиз РГА Къмпани ЕООД предлага професионални автосервизни услуги и ремонт на американски, европейски, азиатски леки автомобили, джипове, бусове, камиони и други.   Автосервизът предлага още транспортни услуги, провоз на строителна техника и пътна помощ. Екип от професионалисти на РГА Къмпани ЕООД има дългогодишен опит в сервизната дейност и осигурява:   Ремонт на ходова част - ремонт на заден мост на Citroen, Renaut, Peugeot Ремонт на съединители, електроинсталации, спира..
Ремонт на автомобили и превозни средства Автосервиз Оптела
Бизнес каталог Автосервиз Оптела извършва Ремонтни дейности на автомобили и двигатели, Техническо обслужване на транспортни средства, Диагностика на леки коли, Тенекеджийски и бояджийски услуги, Доставка и продажба на авточасти и консумативи, Пътна помощ, Ремонт на мотоциклети, Застраховки, Годишни технически прегледи, Тунинг. Автосервиз Оптела е най-големият цех за обработка на метали и ремонт на автомобили в Южна България - Оптела - Лазерни Технологии АД. Автосервиз Оптела ремонтира катастрофирали леки коли, камиони и автобуси. ..
автотенекеджийски и автобояджийски услуги
bg business catalog В автосервиз ДЪГА - 95 ООД, разположен на територията на София се предлагат основно автотенекеджийски и автобояджийски услуги, които се извършват за всякакви марки и модели леки автомобили.   Материалите, които се използват за боядисването на Вашата кола са високо качество, с марката Глазурит. Тези автобои са предпочитани по цял свят, от големите автомобилни компании както за ремонт, така и при производството на нови автомобили. Именно затова, ние сме им се доверили и работим с тях още от 2001 година. Услуги в..
Автосервиз и тунингов център
Автосервиз и тунингов център Кам Моторс Дизайн извършва автобояджийски услуги (боядисване на автомобили, боядисване на мотори) и тенекеджийски услуги, оптичен тунинг на високо ниво, оригинални и нестандартни решения за всеки автомобил. Фирмата се занимава и с автосервизна дейност - основни и текущи ремонти на автомобили и превозни средства.   Автосервиз и тунингов център Кам Моторс Дизайн е основен вносител и представител за България на американската фирма за автобои ALSA Corporation. Авто бои и лакови покрития с уникални ефекти - Chrom FX, Crystalfx, Mirrach..
Ремонт на автомобили и превозни средства Автосервиз Викингс
Бизнес каталог Автосервиз Викингс е специализиран сервиз, който предлага ремонт на автомобили, ремонт на двигатели, ремонт на ходова част, автотенекеджийски и автобояджийски услуги, както и цялостно техническо обслужване на превозни средства.   Автосервиз Викингс предлага в услугите си също взимане на автомобила за ремонт, а след извършване на ремонтните дейности по превозното средство - връщане до клиента. Работното време на Автосервиз Викингс е от Понеделник до Петък: 8:30 - 18:00 ч. Ремонтни услуги за автомобили и МПС в Ав..