Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Ремонт на автомобили - Автосервиз Любо Кар 69 ЕООД

Град Пловдив
Адрес ул. Владая 8 Пловдив
Телефон +359 896 37 00 74
E-Mail lubokar1@gmail.com
Website
Факс
Ремонт на автомобили - Автосервиз Любо Кар 69 ЕООД
Бизнес каталог

Автосервиз Любо Кар 69 ЕООД е създадена през 1998 г. в Пловдив и работи самостоятелно в областта на автосервизните услуги и ремонтите на автомобили и превозни средства от 2009 г.

 

Автосервиз Любо Кар 69 предлага ремонт на автомобили и превозни средства, ремонт на двигатели, смяна на накладки, смяна ремъци и ролки, ремонт на ел. стъкла за автомобили, ремонт и зареждане на автоклиматици, ремонт радиатор и парно, ремонт ходова част, ремонт стартери и генератори, диагностика, автомобилни застраховки.

Автомонтьорски услуги, ремонт на автомобили

Автосервиз Любо Кар 69 предлага автомонтьорски услуги и ремонт на автомобили:

Всичко по ходовата част, смяна на съеденители, смяна на амортесьори (предни, задни), смяна на рейки (механични, хидравлични)

Сервизът ни за монтьорски ремонти предлага на своите клиенти бързина качество и надежност на предлаганите автомонтьорски услуги.

Оределяща роля за качеството на ремонта на автомобила имат също така и влаганите в ремонта резервни части и консумативи.

Автотенекеджийски услуги

Автосервиз Любо Кар 69 разполага с квалифициран персонал за извършване на автотенекеджийски услуги, както и оборудване за ремонт на купето след градушка.

Използваните материали и бои при автотенекеджийските услуги са с най-високо качество което гарантира както добрият външен вид на автомобила така и неговата антикорозионна устойчивост.

Автобояджийски услуги, Боядисване на автомобили

Въз основа на съвремените изисквания, при извършване на автобояджийските услуги и боядисването на автомобили, в Автосервиз Любо Кар 69 се използват материали и технологии за нанасянето им на немската фирма GLASURIT.

 

Автосервиз Любо Кар 69 използва екологичните бои на водна основа на Glasurit BASF, стандартизирани от Европейския съюз.

Авторепаратурата, осъществявана с Glasurit е одобрена от повечето водещи автомобилн производители и е предпочитана за най-престижните марки автомобили заради изключителното ниво на цветна експертиза, с много добро покритие и почти 98% съвпадение на цвета при боядисване на отделен детайл.

Използват се смесителни системи за получаване на определен цвят от всички видове авторепаратурни лакове.

Разликата в цвета е един от основните дефекти при боядисването на отделни детайли и ние правим всичко възможно то да несъществува. При определени цветове на лака това е невъзможно, без прилагане на преливане и пребоядисване на съседни детайли.

 

Зареждането на вашият климатик се извършва от специалист с последен модел машина за климатици. Машината за автоклиматици с която работим, изсмуква количеството фреон което има в системата, рециклираго, вакумира системата, и ако неоткрие течове зарежда вашия климатик с фреон, масло за компресора и оцветител за маслото.

 

  • Ремонт на компресори на автоклиматици - Извършваме ремонт на компресори. Смяна на гарнитури, осеви уплатнения, съединители, шайби, бобини и др.
  • Откриване на течове на автоклиматици - Откриването на течове в системата, се извършва със специална течност която се зарежда във вашата система с зареждането на фрион, и евентуалните течеве се откриват със специален уред.
  • INSPECTOR 2 В 1 електронен/ ултравиолетов детектор за течове в автоклиматици - Тази революционна нова система позволява на потребителя да открива течове по електронен или ултравиолетов (UV) способ с един уред. INSPECTOR предлага шест нива на чувствителност (15 нива на детектиране) и разполага с трицветен LED индикатор. Това дава възможност на INSPECTOR да засича течове до 1/10 oz (3 gr) на година. Ултравиолетовата светлина е заложена в края на сондата, което позволява лесно проникване до труднодостъпни места. Обединяването на електронната и ултравиолетовата технология в един прибор осигурява откриването на течове и на най-труднодостъпните места.
  • Диагностика автоклиматици - Диагностиката която извършваме на вашата система включва. Цялостен преглед на системата Проверка за евентуални течове от системата Проверка на налягането в систамата Установяване на евентуални проблеми в системата за които ще получите пълна информация и по ваше желание може да бъдат ремонтирани
  • KONFORT Evolution, Автоматизирани системи за обслужване на климатични инсталации - Гамата EVOLUTION се състои от 5 уреда - с нови характеристики. Съществуват различни по капацитет контейнери за охладителя, които предоставят най-точното решение за различни работни изисквания: всеки контейнер е монтиран на електронни везни за точно измерване на съдържанието на охладителя. Предното табло е снабдено с водоустойчива клавиатура и LCD дисплей с ясно видими бели елементи. Два аналогови уреда за високо и ниско налягане са поставени от страната на дисплея и под него има индикация, която показва коя работната фаза е в процес.
 

Моторните смазочни масла за леки автомобили и ванове Mobil правят повече от това да поддържат Вашия двигател в действителност, те го запазват. Благодарение на технологичните постижения в областта на присадките за почистване и подобрена работа, смазочните масла Mobil запазват Вашия двигател по-чист и ефективен, при това по-дълго време.

Те смазват и охлаждат, а освен това отстраняват замърсяването и отлаганията. Това е важно, защото дори и най-малките частички или отлагания могат да предизвикат повреда.

Високотехнологичните формули на смазочните масла Mobil предлагат ненадмината защита за удължаване живота на Вашия двигател, като същевременно поддържат върховите му характеристики години наред.