Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

АГУ-газови уредби

Автосервиз, Автомагазин - Автокомплекс АВТО ЛУКС
Автокомплекс АВТО ЛУКС разполага с автосервиз, автомагазин и тенекеджийски цех и предлага автосервизни услуги, ремонти на автомобили, авточасти, масла и акскесоари. Автокомплекс Авто лукс предлага пълна гама автосервизно обслужване на всички видове автомобили. Фирмата се занимава и с транспорт и транспортни услуги. Автосервиз, Автомагазин - Автокомплекс АВТО ЛУКС Автосервизът в Автокомплекс АВТО ЛУКС предлага: диагностика и ремонт на бензинови и дизелови двигатели ремонт на ходова част ремонт на двигатели ремонт на трансмисия компютърна диагностика на леки и товарни автомобили Магазинът за ..
Сервизен център София Бош Кар
  Бизнес каталог Повече от 21 години автосервизен център „София Бош Кар” предлага пълен набор от авторемонтни услуги, които включват: Грижа за автомобила, Основна поддръжка, Поддръжка и ремонт на ходовата част, Ремонт на аварирали автомобили, Отоплителни и охладителни системи, Електроремонтни услуги, Електронни услуги, Евакуация на автомобили до автосервиза и много други услуги. Нашата цел е да предлагаме най-доброто обслужване на приемливи цени, така че да се върнете зад волана за нула време. Трудно да откриете друго място със същото ниво на професионализъм, к..
Газ пропан бутан Ултра Газ Варна ООД
Business catalog   Ултра Газ Варна ООД е най-младата фирма в България за безплатна доставка на газ пропан бутан. Ние сме един от водещите лидери на пазара за бутилирана газ. Ултра Газ Варна предлага на българския потребител, най-ниските цени за доставка на газ пропан бутан за битови и промишлени нужди. Ние предлагаме на своите клиенти, безплатна доставка на газ пропан-бутан и изпълнение на доставката в рамките на уговореното време. Проектиране, монтаж и поддръжка на газови инсталации и уреди за наши клиенти. Пълен набор газови бутилки-нови и..
Автогазови уредби, АГУ Деа Моторс ООД
bg business Деа Моторс ООД работи в областта на автогазовите уредби (АГУ) - конвертиране на бензинови двигатели на пропан бутан и метан. Деа Моторс ООД разполага с обучени специалисти с дългогодишен опит в областта на газовите уредби за автомобили (АГУ).   Ново поколение автомобилни инжекционни системи, разбработени за съвременни бензинови двигатели с компютърно управление - Bardolini газова инжекционна система, CARGAS газова инжекционна система, Bardolini метанова инжекционна система Bardolini/ Cargas компютърен блок за инжекционни системи - Ком..
Газови уредби и газово оборудване - Олимпик АД
BG Business Catalog Олимпик АД е фирма от Велико Търново, която е на българския пазар още от 1989 година.     Оттогава досега тя непрекъснато разширява своята дейност и днес предлага широка гама от услуги, свързани с газовото оборудване - монтаж и търговия с автомобилни газови уредби, производство на бутилки за втечнен газ за автомобили и за битови нужди, сервиз и поддръжка.     Продукти и услуги от Олимпик АД:   Стандартни и нестандартни автомобилни бутилки з..
Тръбопроводи, метални изделия Технострой инженеринг ЕООД
Bg business catalog   Фирма Технострой инженеринг ЕООД е специализирана в: производството на нестандартни изделия от въглеродни, неръждаеми и специални стомани, цветни метали и др.; извършване на капитални ремонти в металургията, енергетиката, химическата и минната промишленост; изработка и монтаж на стоманени конструкции, тръбопроводи и други метални изделия; извършване на електро-монтажни дейности в промишлеността и строежи от енергийната инфраструктура. Фирма Технострой инженеринг ЕООД е основана от инж. Славейко Тодоров Ге..
Автосервиз - Еко Моторс
Business Catalog Монтаж на автомобилни газови уредби и алармени системи Фирма Еко Моторс ЕООД е учередена през месец ноември 2006 година. Първоначално нейната основна дейност е монтаж на автомабилни газови уредби и монтаж на автомобилни алармени системи. Фирма Еко Моторс ЕООД също така разполага и с център за цялостно почистване на Вашия автомобил, както и почистване и изпиранена домашни подови настилки. През 2007 година започва продажба, монтаж и сервизно обслужване както на конвекционални така и на инжекционни уредби за пропан бутан и метан, както и ремонти услуг..
автосервиз тети 90
  ТЕТИ 90 ЕООД предлага:   транспорт в страната и в чужбина - Европа, Турция, Близкия Изток и Русия автосервиз пункт за годишни технически прегледи авторепаратурни услуги тенекеджийски услуги автомивка денонощна пътна помощ специално за товарни автомобили и автобуси сервизен център с две халета, две камери за боядисване и складова база авточасти втора употреба за всички европейски марки камиони. компютърна диагностика на въздушни и спирачни системи WABCO, ..