Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Автосервиз - Еко Моторс

Град Плевен
Адрес ж. к. Сторгозия 30 Плевен
Телефон +359 899 801 918; +359 898 635 638
E-Mail ecomotors@abv.bg
Website
Факс
Автосервиз - Еко Моторс
Business Catalog

Монтаж на автомобилни газови уредби и алармени системи

Фирма Еко Моторс ЕООД е учередена през месец ноември 2006 година. Първоначално нейната основна дейност е монтаж на автомабилни газови уредби и монтаж на автомобилни алармени системи.


Фирма Еко Моторс ЕООД също така разполага и с център за цялостно почистване на Вашия автомобил, както и почистване и изпиранена домашни подови настилки. През 2007 година започва продажба, монтаж и сервизно обслужване както на конвекционални така и на инжекционни уредби за пропан бутан и метан, както и ремонти услуги по електрооборудването на автомобила. Персонала на фирмата е с дългогодишен опит в монтажа на автомобилното оборудване за пропан бутан и метан, и затова качеството на извършените услуги е на много високо ниво.


Фирмата работи изключително с италиански системи за пропан бутан и метан на марките ЛОВАТО и BRC, с аржентинските системи на GN Group, както и с български продукти на БСМ - София с марка Бардолини и CARGAS. Екипът на Еко Моторс постоянно следи за новостите и нови технологии в автомобилостроенето, като по този начин искаме де дадем на нашите клиенти една още по-квалифицирана и качествена услуга.


При нас Вашият автомобил ще изглежда като нов!!!

С Еко Моторс Вашият автомобил се чувства по-екологичен, по-икономичен и по-сигурен на пътя!!!