Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Пътна помощ за превозни средства

Пътна помощ Бетина 97 ООД
Бизнес каталог Бетина 97 ООД предлага пътна помощ, превозва, обслужва и репатрира всички леки и лекотоварни автомобили в района на Ботевград и Правец и на територията на цяла България.   Пътна помощ Бетина 97 ООД работи без почивен ден! Бързо отзоваване при повикване, включително в празнични и почивни дни. Пътна помощ Бетина 97 ООД разполага с камион с платформа, оборудван с лебедка, за превоз на авариралите автомобили.   Бетина 97 е една от водещите фирми за пътна помощ на територията на България. Фирмата предлага ден..
Автосервиз Даниел Лаков 08
Български бизнес каталог   Автосервиз Даниел Лаков 08 е специализиран автосервиз за: Автобояджийски и тенекеджийски услуги Ремонт на тежкокатастрофирали автомобили Автосервиз Даниел Лаков 08 извършва услуги с пътна помощ на леки коли и микробуси. Автосервиз Даниел Лаков 08 предлага богата гама от автобои.         ..
Денонощна пътна помощ Добрич ГАЛЕН ГИ ЕООД
Дружеството за денонощна пътна помощ разполага с необходимата за целта техника и оборудване, което я прави конкурентана на пазара. ГАЛЕН ГИ Добрич извършва денонощна пътна помощ през цялата година. Дружеството е лицензирано за извършване на денонощна пътна помощ. Издава фактури за предлаганите услуги - транспортиране на аварирали автомобили, репатриране на превозни средства. - Автоплатформа за извършване на денонощна пътна помощ в Добрич. - 5 тонен камион за пътна помощ. - Микробус 8+1 за извършване на денонощна пътна помощ в Добрич. - Джип 4х4 за ..
Автобусен транспорт, Пътнически транспорт Дарина 111 ООД
Бизнес каталог Дарина 111 ООД предлага транспорт и транспортни услуги - основно се занимава с автобусен транспорт, товарен транспорт, междуградски превози, пътнически транспорт.   Транспортната фирма обслужва линията между гр. Плевен и с. Садовец Предлага междуградски превози и по други важни автобусни линии в Плевенска област. Международен транспорт Товарен транспорт в България и чужбина Транспорт на насипни товари Високото качество на предлагания автобусен транспорт гарантира приятното пътуване с автобусите на Дарина..
Денонощна Пътна помощ Road Help
    Денонощна пътна помощ Road Help е на Ваше разположение 24 часа в денонощието и предлага репатриране на МПС в България и чужбина. Репатриране се налага на всеки шофьор. За това ние сме на Вашите услуги. Можете да разчитате на нас по всяко време за съвети или репатрак.         Транспортни услуги от Денонощна пътна помощ Road Help Репатриране на техника в България - превоз на строителна и друга техника Репатриране ..
Автосервиз Авточасти - Франц ООД
bg business catalog Автосервиз Авточасти - Франц ООД е базиран в гр. Ямбол, с филиал в гр. Бургас и предлага авточасти - внос. Авточасти нови и втора употреба. Резервни части за всички западни и японски автомобили. Авточасти (нови и оригинални, втора употреба) за всички западни и японски автомобили. Изкупува бракувани автомобили. Притежава площадка за събиране и разкомплектоване на бракувани автомобили. Автосервиз - диагностика и ремонт на автомобили, ремонт на двигатели. Пътна помощ за превозни средства ВАЖНО - При закупуване на..
Автоцентър - Автосервиз Експрес-1
български бизнес каталог Автосервиз Експрес-1 е автоцентър, който предлага всичко за Вашия автомобил - автосервиз, магазин за авточасти, пътна помощ, rent-a-car, автомивка, Застраховки и маркиране, внос на автомобили от Европа (при поръчка). Ние извършваме качествени автосервизни услуги за леки и лекотоварни автомобили. Гаранция за всички автомобили продадени от Сервиз Експрес – 1.   Автоцентър и Автосервиз Експрес-1 разполага с: Магазин за авточасти - Сервиз Експрес - 1 предлага богат асортимент от авточасти - нови и втора употреба. Двигате..
БЕКА Пътна помощ
Български бизнес каталог БЕКА предлага пътна помощ, денонощна пътна помощ и следните услуги на своите клиенти за всички видове леки, лекотоварни, тежкотоварни автомобили и автобуси за цяла България и цяла Европа:   Пътна помощ, репатриране и превоз на Леки, Лекотоварни, Тежкотоварни автомобили, Автобуси, Микробуси, Ванове и Джипове. Пътна помощ, репатриране и превоз на Строителна и Селскостопанска техника, багери, фадроми, трактори, мотокари и електрокари и друга техника. Изваждане, пътна помо..
Денонощна пътна помощ Иван Калеин в България и чужбина
Български бизнес каталог Денонощна пътна помощ Иван Калеин в София, България и чужбина: Превоз и репатриране на леки и лекотоварни автомобили, мотокари, строителна и земеделска техника Транспорт от и до всяка точка в София, България и чужбина Превоз на автомобили до 1,8 т. за района на град София Превоз на автомобили до 1,8 т. от / до всяка точка на България Превоз на джипове и други МПС от 1,8 т. до 2,5 т. за района на град София Превоз на други МПС от 1,8 т. до 5 т. от / до всяка точка на България Превоз на мотокари, строителна и земеделска техника за района на град София ДО 6,0 т. ..
Ремонт на автоматични трансмисии Джемини 4 ООД
   bg business catalog Автосервиз Джемини 4 ООД е първият в България, извършващ ремонт на автоматични трансмисии, с която си дейност се е наложил на пазара. Освен това предлага авточасти, автосервизна дейност, авторепаратура и др.   Автосервиз Джемини 4 поддържа над 1 300 артикула за всички популярни модели автоматични трансмисии. Всички резервни части са внесени от водещи световни фирми. Джемини 4 ООД е регистрирана като дружество с ограничена отговорност през 1991 г. Сервизният център за ремонт на автоматични трансмисии на фирмата е из..