Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Ремонт на автоматични трансмисии Джемини 4 ООД

Град София
Адрес кв. Република, ул. 729 №15
Телефон +359 2/ 827 42 50; +359 2/ 827 81 86;
E-Mail autocentre@gemini4.com
Website http://www.gemini4.com/"
Факс +359 2/ 825 88 41
Ремонт на автоматични трансмисии Джемини 4 ООД
 

 bg business catalog

Автосервиз Джемини 4 ООД е първият в България, извършващ ремонт на автоматични трансмисии, с която си дейност се е наложил на пазара. Освен това предлага авточасти, автосервизна дейност, авторепаратура и др.

 

Автосервиз Джемини 4 поддържа над 1 300 артикула за всички популярни модели автоматични трансмисии. Всички резервни части са внесени от водещи световни фирми.

Джемини 4 ООД е регистрирана като дружество с ограничена отговорност през 1991 г. Сервизният център за ремонт на автоматични трансмисии на фирмата е изграден върху собствен терен от 3000 м² и разгърната застроена площ от 2000 м².

През 2000 г. фирмата инвестира в изграждането на изцяло нова сервизна база за извършване (освен на ремонт на автоматични трансмисии) на общосервизна дейност - диагностика, смяна масла, ремонт на ходова част, реглаж преден и заден мост, баланс на гуми, продажба на части и консумативи, а също така и пункт за годишни технически прегледи.

Автосервиз Джемини 4 предлага широка гама от филтри, гарнитури, уплътнителни китове, спирачни колани, вулканизирани бутала, феродови дискове, основни части и електронни компоненти за всички модели автоматични трансмисии.

Автоматични трансмисии от Джемини 4 ООД

 

Ателие за ремонт на автоматични трансмисии

Автосервиз Джемини 4 ООД разполага с просторно ателие, оборудвано с всичко необходимо за извършване на основни и частични ремонти на повечето европейски, американски и азиатски производители на автоматични трансмисии.

Специалистите извършващи тази дейност са с дългогодишна практика. Знанията и опита са в един непрекъснат процес на развитие. Сервиза е в постоянни контакти с водещи фирми производители на автоматични трансмисии и резервни части за тях.

Пълна смяна на масло на автоматични скоростни кутии

Изцяло автоматизирана машина с цифрово управление за пълна смяна на маслото на всички модели автоматични скоростни кутии. 100% смяна на маслото - в самата трансмисия, в турбината /преобразовател на въртящ момент/ и в охладителната система /радиатор-охладител и маркучи/.

С това съоръжение се извършват и други услуги - частична смяна на маслото в трансмисията /опресняване/, промивка на скоростната кутия и прибавяне на добавки.

Смяната на маслото на всички автоматични трансмисии в сервиза на фирма Джемини 4 се извършва вече само с тази машина.

Диагностика на автоматични скоростни кутии

В автоцентър Джемини-4 се извършва компютърна диагностика на всички модели автоматични скоростни кутии за най-разпространените марки автомобили.

 

За европейските и японските диагностиката се извършва с диагностичен уред iScan II на фирмата Autoland Scientech, а за американските автомобили с уред Mastertech на фирмата Vetronix.

Ремонт на турбини

Машината за ремонт на турбини е изцяло проектирана и сглобена на територията на автоцентъра. Турбината е основен възел от АСК.

Задължително при всеки основен ремонт турбината трябва да се отваря за да се провери състоянието й. За тази цел е необходимо да притежавате съоръжение, с което да може да се направи идеален шев при затварянето (заваряването)
на турбината.

Автосервизна дейност от Джемини 4 ООД

 

Реглаж преден мост

Автосервиз Джемини-4 ООД в своя диагностичен център извършва настройка на ходовата част и геометрия на всички видове леки и леко-товарни автомобили по данни на производителя.

Всеки автомобил влязъл за диагностика получава свой индивидуален клиентски номер с архив от измерванията.

Смяна на автомобилни масла

Автосервиз Джемини-4 ООД работи с утвърдени марки производители на автомобилни масла.

Обслужването на нашите клиенти изцяло е обхванато от система поддържаща историята на всеки клиентски автомобил.

Тази информация е отразена в сервизна книжка, която получава всеки клиент ползвал услугите на центъра.

 

Годишни технически прегледи

Фирма Джемини-4 ООД притежава два пункта за Годишни технически прегледи, сертифицирани по ISO 9001:2000/2007г.

Пунктовете разполагат с всички съвременни диагностични средства за установяване на технически параметри и общо състояние на автомобилите ползващи тази услуга.

Авторепаратура

Автоцентър Джемини-4 от момента на основаването си развива звено за авторепаратура. Притежава две колор системи на германските производители на автомобилни бои Глазурит и Мипа.

Камерата на фирма Термомеханика, просторните помещения оборудвани със специализирани инструменти, а също така и стенда за тежко катастрофиралите автомобили са основна предпоставка за една качествена услуга.

 

През всичките години на своята работа сервиза има сключени договори със застрахователните компании Уника, Булстрад, ЗАД Алианц България и е доверен сервиз в областта на авторепаратурата.

Продажбата на резервни части за амтомобили и автоматични трансмисииза София се извършва на територията на авто-центъра, а за провинцията с куриерски услуги.

  • Продажба резервни части: +359 884 54 80 02
  • Ремонт и диагностика автоматични трансмисии: +359 888 14 73 14
  • Смяна масла: +359 888 99 75 59