Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Автомобили и автосервизи

Авточасти втора употреба Автоморга Опел Ауто
Автоморга Опел Ауто се занимава с покупка и продажба на автомобили Опел и части втора употреба.   В богатата база на автоморгата може да намерите огромно количество от резервни части за OPEL: Авточасти втора употреба за Опел Астра - F, G, H Авточасти втора употреба за Опел Вектра - A, B, C Резервни части за Опел Омега - B Резервни части за Опел Корса - B, C Резервни автомобилни части за Опел Фронтера - A, B Резервни автомобилни части за Опел Зафира - A, B Употребявани авточасти за Опел Мерива Употребяван..
Изкупува, купува, бракува коли за скрап
  Изкупува, купува, бракува коли за скрап. Изкупуваме както коли за скрап и за части, както и автомобили в движение.   Ние изкупуваме, купуваме и бракуваме всички видове: катастрофирали коли за скрап дефектирали коли за скрап повредени и стари коли за скрап стари бусове за скрап стари камиони за скрап Коли в движение - По този начин Ви гарантираме, че ще получите възможно най-изгодната оферта за вашето МПС, тъй като цената на една кола за части или в движение, е от 30% до 80% по-висока, от тази за скрап...
Изработка и продажба на ресори - Пантера 25 ЕООД
Пантера 25 ЕООД се занимава с монтаж, демонтаж, сервиз, изработка и продажба на ресори за всички видове товарни и лекотоварни автомобили, автобуси и пътностроителни машини, ремаркета и полуремаркета, и леки автомобили.   изработка на ресори монтаж и демонтаж на ресори шпренгване на ресори Стоки от Пантера 25 ЕООД комплект ресори за всички видове автомобили главен лист втори лист листове по избор бронзови втулки за ресори с всякакви размери ..
Ремонт на автомобили - Автосервиз Дани
Ремонт на автомобили - Автосервиз Дани   Автосервиз Дани се намира в град Сандански и предлага качествен ремонт на автомобили и камиони - ремонт на ходова част, ремонт на двигатели, реглаж на преден и заден мост, монтаж и дeмонтаж на гуми, продажба на нови автогуми, изправяне на джанти и други. Автосервиз Дани гарантира бързина при извършването на автосервизните услуги за цялата гама от дейности по техническото обслужване и ремонта на леки, лекотоварни и товарни моторни превозни средства. Фирмата гарантира бързина при извършван..
Търговия с резервни авточасти в Добрич - ЛКВ-Н ЕООД
ЛКВ-Н ЕООД е с основна дейност внос и търговия на дребно и едро с резервни части за разпространените в България марки автомобили, автобуси, камиони, селскостопанска техника, ремаркета и полуремаркета - Volvo, MAN, Mercedes, SAF, SETRA, Scania, R.O.R. и други. ЛКВ-Н ЕООД предлага само качествени резервни части от световноизвестни производители:   Въздушни, горивни, маслени филтри от MANN FILTER Резерни части за основен ремонт на двигатели от MAHLE Спирачни дискове, накладки от BERAL и JURID Спирачни ..
Отпадъци от черни и цветни метали Пети ЕООД
Пети ЕООД е с основна дейност търговия с ООЧЦМС и изкупуване на: отпадъци от черни метали, отпадъци от цветни метали Желязо - Плътно желязо над 6мм, Тънко желязо до 4мм, Едрогабаритно желязо с дължина над 1,5м Алуминий - битов и промишлен характер Цветни метали - Мед /само от ю.л/, Бронз, Цинк Олово Радиатори от бронз Излезли от употреба МПС, Акумулатори Изкупуване на стари електроуреди   Вече 20 години на пазара ПЕТИ ЕООД се специализира в изкупуване, преработка и търговия на широка га..
Авточасти за леки и лекотоварни автомобили - Каралина 89
КАРАЛИНА 89 ЕООД е с основен предмет на дейност търговия с авточасти за леки и лекотоварни автомобили. За да бъде по-близо до клиентите си офисът на фирмата се намира в центъра на града, на главен път, с лесен достъп до него и с паркоместа непосредствено пред магазина, а именно на бул. Сан Стефано №47. КАРАЛИНА 89 ЕООД предлага оригинални авточасти за: японски автомобили корейски автомобили американски автомобили Както и едрогабаритни авточасти   Първоначално фирмата е търгува с авточасти за корейски автомобили, в послед..
Сервизен център АУТОМОТОР - Варна
АУТОМОТОР - Варна е представител на Автомотор Корпорация София, чиято основна дейност е свързана с продажбата на пълната гама от модели леки автомобили на марките CITROEN и LADA.     Фирмата предлага също и автомобилен сервиз, в който нашите опитни служители ще проверят или ремонтират Вашия автомобил. Още услуги от АУТОМОТОР - Варна:     Сервиз с модерно техническо оборудване за диагностика и ремонт на леки и лекотоварни автомобили Продажба на оригинални и резервни час..
Резервни части за товарни автомобили - Скуба България ЕООД
Скуба България ЕООД е официален представител на SCUBA GROUP Литва - фирма, която е лидер в търговията с резервни части за Централна Европа.   Компанията разполага с организирана мрежа от складове и магазини с налична богата продуктова гама от над 25 000 детайла за товарни автомобили, автобусни ремаркета и полуремаркета, по два-три варианта от различни производители за дадена част. По този начин сме в готовност да отговорим на всяко изискване и на клиентите си.   Резервни части от Скуба България ЕООД - ..
Селскостопанска техника Агрогарант сервиз ООД
  Фирма Агрогарант сервиз ООД е създадена през 1994г в гр. Стара Загора. Официален представител на Рапид КБ ООД – София и оторизиран дистрибутор на висококачествена селскостопанска техника и инвентар от световни лидери в производството на машини. Портфолиото на фирмата включва следните марки: Claas  Световноизвестен производител на техника за прибиране на реколтата (зърнокомбайни, силажокомбайни, косачки, сламопреси и др.) и трактори за селското стопанство, лозарството и овощарството Amazone  Производител на сея..