Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Автомобили и автосервизи

Сервиз за ресори в София - Кандо ЕООД
Кандо ЕООД е сервиз за ресори, находящ се в град София. Автосервизната му дейност включва поправка и продажба на ресори за всякакви МПС - леки автомобили, камиони, джипове, бусове, както и за ремаркета.   Фирмата развива търговска дейност с нови и употребявани ресори. Амортисьори за следните марки: MERCEDES - BENZ MAN SCANIA IVECO VOLVO STEYR DAF FORD LIAZ VW - mAN FIAT - DUCATO Монтажната де..
Уреди за автомобилна диагностика - САТелит ТВВ
Бизнес каталог   САТелит ТВВ е фирма от Троян предлагаща на своите клиенти уреди за автомобилна диагностика като кабели, преходници, измервателна апаратура, електроника, уреди за имобилайзери и т.н. В продуктовата гама на фирмата влизат още: професионални системи, скенери, интерфейси, компютри и други принадлежности за осъществяване на диагностика на автомобили и МПС.   САТелит ТВВ притежава също магазин за авточасти и автосервиз в Троян, за да осигури на клиентите си пълен кръг на обслужването. Служителит..
Трактори, земеделски машини и части - ЕТ Йордан Великов
BG Business ЕТ Йордан Великов развива търговия със земеделски машини (основно трактори) и резервни части за тях.   Части за трактори   Частите за трактори, предлагани от фирмата са, както следва: вериги за трактори ремъци, семеринги, лагери филтри, машинно масло, грес маркучи за високо и ниско налягане (ремонтиране и изработване по заявка) Продажба на селскостопанска техника и прикацен инвентар ЕТ Йордан Великов извършва продажба на селскостопа..
Мотокари, електрокари, транспалетни колички - ХОД - Попов
Български бизнес каталог ХОД - Попов е основана в град Стара Загора през 1993 г и е специализирана е в сервиз на мотокари, електрокари и транспалетни колички.   Извършва търговия с нови и рециклирани кари. Доставя широка гама резервни части. Разполага със собствена сервизна база. Фирмата разполага с мобилен сервиз. При заявка от клиента, времето за реакция е до 24 часа. Предлагаме договор за абонаментово поддържане на кари. ХОД - Попов отдава мотокари под наем. Изкупува употребявани..
Търговия с петролни продукти - Целев ЕООД
Бизнес каталог Целев ЕООД е фирма от град Велинград, чиято основна дейност е свързана с търговията на едро и дребно с петролни продукти. Към Целев ЕООД можете да разчитате за:   Търговия на дребно и едро с газообразни, течни и твърди горива Транспортна дейност - фирмата разполага с три гондоли за извършване на своята транспортна дейност Строителна техника Фирмата от Велинград осигурява експедитивно изпълнение на поръчките, изгодни цени и съдействието на персонал с дългогодишен опит. ..
Търговия Литекс Комерс АД
    Български бизнес каталог Литекс Комерс АД се разраства и започва своята бизнес експанзия не само втърговията с петролни продукти, но и в редица други бизнес отрасли: енергетика, хранителна промишленост, транспорт, туризъм, финанси, недвижими имоти, автомобилостроене и др. • Автомобилостроене - Производство и продажба на автомобили • Търговия с захар - Внос и преработка на тръстикова захар. Търговия със захарни изделия • Строителство - Строителство и продажби на недвижимо имущество • Търговия с горива - Внос, преработка и търговия на петрол • Ен..
Бензиностанция и газстанция КДК 2012
Бизнес каталог Бензиностанция и газстанция КДК 2012 извършва продажба на петролни продукти - предлага горива, бензин, масла и качествен пропан-бутан.   Търговия с горива Автомобилни бензини Горива за дизелови двигатели Търговия с пропан-бутан Продажба на масла за автомобили и превозни средства Продуктите, които Бензиностанция и газстанция КДК 2012 предлага са съобразени с българските и европейските изисквания за качество на течните горива.   За да подобри своята дейност КДК 201..
Сервизен център София Бош Кар
  Бизнес каталог Повече от 21 години автосервизен център „София Бош Кар” предлага пълен набор от авторемонтни услуги, които включват: Грижа за автомобила, Основна поддръжка, Поддръжка и ремонт на ходовата част, Ремонт на аварирали автомобили, Отоплителни и охладителни системи, Електроремонтни услуги, Електронни услуги, Евакуация на автомобили до автосервиза и много други услуги. Нашата цел е да предлагаме най-доброто обслужване на приемливи цени, така че да се върнете зад волана за нула време. Трудно да откриете друго място със същото ниво на професионализъм, к..
Газ пропан бутан Ултра Газ Варна ООД
Business catalog   Ултра Газ Варна ООД е най-младата фирма в България за безплатна доставка на газ пропан бутан. Ние сме един от водещите лидери на пазара за бутилирана газ. Ултра Газ Варна предлага на българския потребител, най-ниските цени за доставка на газ пропан бутан за битови и промишлени нужди. Ние предлагаме на своите клиенти, безплатна доставка на газ пропан-бутан и изпълнение на доставката в рамките на уговореното време. Проектиране, монтаж и поддръжка на газови инсталации и уреди за наши клиенти. Пълен набор газови бутилки-нови и..
Автогазови уредби, АГУ Деа Моторс ООД
bg business Деа Моторс ООД работи в областта на автогазовите уредби (АГУ) - конвертиране на бензинови двигатели на пропан бутан и метан. Деа Моторс ООД разполага с обучени специалисти с дългогодишен опит в областта на газовите уредби за автомобили (АГУ).   Ново поколение автомобилни инжекционни системи, разбработени за съвременни бензинови двигатели с компютърно управление - Bardolini газова инжекционна система, CARGAS газова инжекционна система, Bardolini метанова инжекционна система Bardolini/ Cargas компютърен блок за инжекционни системи - Ком..