Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Автомобили и автосервизи

Газови уредби и газово оборудване - Олимпик АД
BG Business Catalog Олимпик АД е фирма от Велико Търново, която е на българския пазар още от 1989 година.     Оттогава досега тя непрекъснато разширява своята дейност и днес предлага широка гама от услуги, свързани с газовото оборудване - монтаж и търговия с автомобилни газови уредби, производство на бутилки за втечнен газ за автомобили и за битови нужди, сервиз и поддръжка.     Продукти и услуги от Олимпик АД:   Стандартни и нестандартни автомобилни бутилки з..
Тръбопроводи, метални изделия Технострой инженеринг ЕООД
Bg business catalog   Фирма Технострой инженеринг ЕООД е специализирана в: производството на нестандартни изделия от въглеродни, неръждаеми и специални стомани, цветни метали и др.; извършване на капитални ремонти в металургията, енергетиката, химическата и минната промишленост; изработка и монтаж на стоманени конструкции, тръбопроводи и други метални изделия; извършване на електро-монтажни дейности в промишлеността и строежи от енергийната инфраструктура. Фирма Технострой инженеринг ЕООД е основана от инж. Славейко Тодоров Ге..
Автосервиз - Еко Моторс
Business Catalog Монтаж на автомобилни газови уредби и алармени системи Фирма Еко Моторс ЕООД е учередена през месец ноември 2006 година. Първоначално нейната основна дейност е монтаж на автомабилни газови уредби и монтаж на автомобилни алармени системи. Фирма Еко Моторс ЕООД също така разполага и с център за цялостно почистване на Вашия автомобил, както и почистване и изпиранена домашни подови настилки. През 2007 година започва продажба, монтаж и сервизно обслужване както на конвекционални така и на инжекционни уредби за пропан бутан и метан, както и ремонти услуг..
Пътна помощ Бетина 97 ООД
Бизнес каталог Бетина 97 ООД предлага пътна помощ, превозва, обслужва и репатрира всички леки и лекотоварни автомобили в района на Ботевград и Правец и на територията на цяла България.   Пътна помощ Бетина 97 ООД работи без почивен ден! Бързо отзоваване при повикване, включително в празнични и почивни дни. Пътна помощ Бетина 97 ООД разполага с камион с платформа, оборудван с лебедка, за превоз на авариралите автомобили.   Бетина 97 е една от водещите фирми за пътна помощ на територията на България. Фирмата предлага ден..
Автосервиз Даниел Лаков 08
Български бизнес каталог   Автосервиз Даниел Лаков 08 е специализиран автосервиз за: Автобояджийски и тенекеджийски услуги Ремонт на тежкокатастрофирали автомобили Автосервиз Даниел Лаков 08 извършва услуги с пътна помощ на леки коли и микробуси. Автосервиз Даниел Лаков 08 предлага богата гама от автобои.         ..
Денонощна пътна помощ Добрич ГАЛЕН ГИ ЕООД
Дружеството за денонощна пътна помощ разполага с необходимата за целта техника и оборудване, което я прави конкурентана на пазара. ГАЛЕН ГИ Добрич извършва денонощна пътна помощ през цялата година. Дружеството е лицензирано за извършване на денонощна пътна помощ. Издава фактури за предлаганите услуги - транспортиране на аварирали автомобили, репатриране на превозни средства. - Автоплатформа за извършване на денонощна пътна помощ в Добрич. - 5 тонен камион за пътна помощ. - Микробус 8+1 за извършване на денонощна пътна помощ в Добрич. - Джип 4х4 за ..
Автобусен транспорт, Пътнически транспорт Дарина 111 ООД
Бизнес каталог Дарина 111 ООД предлага транспорт и транспортни услуги - основно се занимава с автобусен транспорт, товарен транспорт, междуградски превози, пътнически транспорт.   Транспортната фирма обслужва линията между гр. Плевен и с. Садовец Предлага междуградски превози и по други важни автобусни линии в Плевенска област. Международен транспорт Товарен транспорт в България и чужбина Транспорт на насипни товари Високото качество на предлагания автобусен транспорт гарантира приятното пътуване с автобусите на Дарина..
Денонощна Пътна помощ Road Help
    Денонощна пътна помощ Road Help е на Ваше разположение 24 часа в денонощието и предлага репатриране на МПС в България и чужбина. Репатриране се налага на всеки шофьор. За това ние сме на Вашите услуги. Можете да разчитате на нас по всяко време за съвети или репатрак.         Транспортни услуги от Денонощна пътна помощ Road Help Репатриране на техника в България - превоз на строителна и друга техника Репатриране ..
Автосервиз Авточасти - Франц ООД
bg business catalog Автосервиз Авточасти - Франц ООД е базиран в гр. Ямбол, с филиал в гр. Бургас и предлага авточасти - внос. Авточасти нови и втора употреба. Резервни части за всички западни и японски автомобили. Авточасти (нови и оригинални, втора употреба) за всички западни и японски автомобили. Изкупува бракувани автомобили. Притежава площадка за събиране и разкомплектоване на бракувани автомобили. Автосервиз - диагностика и ремонт на автомобили, ремонт на двигатели. Пътна помощ за превозни средства ВАЖНО - При закупуване на..
Автоцентър - Автосервиз Експрес-1
български бизнес каталог Автосервиз Експрес-1 е автоцентър, който предлага всичко за Вашия автомобил - автосервиз, магазин за авточасти, пътна помощ, rent-a-car, автомивка, Застраховки и маркиране, внос на автомобили от Европа (при поръчка). Ние извършваме качествени автосервизни услуги за леки и лекотоварни автомобили. Гаранция за всички автомобили продадени от Сервиз Експрес – 1.   Автоцентър и Автосервиз Експрес-1 разполага с: Магазин за авточасти - Сервиз Експрес - 1 предлага богат асортимент от авточасти - нови и втора употреба. Двигате..