Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Автомобили и автосервизи

БЕКА Пътна помощ
Български бизнес каталог БЕКА предлага пътна помощ, денонощна пътна помощ и следните услуги на своите клиенти за всички видове леки, лекотоварни, тежкотоварни автомобили и автобуси за цяла България и цяла Европа:   Пътна помощ, репатриране и превоз на Леки, Лекотоварни, Тежкотоварни автомобили, Автобуси, Микробуси, Ванове и Джипове. Пътна помощ, репатриране и превоз на Строителна и Селскостопанска техника, багери, фадроми, трактори, мотокари и електрокари и друга техника. Изваждане, пътна помо..
Денонощна пътна помощ Иван Калеин в България и чужбина
Български бизнес каталог Денонощна пътна помощ Иван Калеин в София, България и чужбина: Превоз и репатриране на леки и лекотоварни автомобили, мотокари, строителна и земеделска техника Транспорт от и до всяка точка в София, България и чужбина Превоз на автомобили до 1,8 т. за района на град София Превоз на автомобили до 1,8 т. от / до всяка точка на България Превоз на джипове и други МПС от 1,8 т. до 2,5 т. за района на град София Превоз на други МПС от 1,8 т. до 5 т. от / до всяка точка на България Превоз на мотокари, строителна и земеделска техника за района на град София ДО 6,0 т. ..
Автосервиз АСК Рейсинг Спорт
Български бизнес каталог Автосервиз АСК Рейсинг Спорт извършва текущи ремонти и автомонтьорска дейност на всички марки и модели автомобили (ходова част, двигатели, трансмисия). Авторемонти, Авто-електро диагностика Автомивка Бояджийски услуги, Автотенекеджийство Пътна помощ Автосервиза предлага и диагностика, авто-тенекеджийски и бояджийски услуги, има собствена автомивка за комплексно почистване на автомобили.     ..
Автосервиз ЕТ Руми - Румен Спасов
BG Business Catalog - Български Бизнес Каталог А предлага боядисване и поправка на автомобили, ремонт на превозни средства, диагностика и ремонт на двивтосервиз ЕТ Руми - Румен Спасовгатели и др.   Автобояджийски и тенекеджийски услуги. Перфектното качество на лаковото покритие се постига във високотемпературна бояджийска камера. Изчукване, възстановяване и подмяна на части по купето Изкърпване и ремонт на корозирали елементи Частично и цялостно боядисване на автомобили и микробуси, възстановяване на гланца на боята Предла..
АВТОСЕРВИЗ ДОКТОР МОТОРС
 Български бизнес каталог АВТОСЕРВИЗ ДОКТОР МОТОРС предлага: Диагностика и ремонт на инжекционни и дизелови системи ABS SRS Зануляване на сервизни интервали Ремонт ходова част Реглаж преден и заден мост Ремонт и зареждане на автоклиматици Основни и текущи ремонти (двигател, скорости) Смяна на масла и аксесоари Доставка на резервни части   Всички видове застраховки Инициализациа на имобилайзер. Монтаж на алармени системи. Диагностика, ремонт,обслужване на бензинови и диз..
Ремонт на автомобили - Автосервиз Любо Кар 69 ЕООД
Бизнес каталог Автосервиз Любо Кар 69 ЕООД е създадена през 1998 г. в Пловдив и работи самостоятелно в областта на автосервизните услуги и ремонтите на автомобили и превозни средства от 2009 г.   Автосервиз Любо Кар 69 предлага ремонт на автомобили и превозни средства, ремонт на двигатели, смяна на накладки, смяна ремъци и ролки, ремонт на ел. стъкла за автомобили, ремонт и зареждане на автоклиматици, ремонт радиатор и парно, ремонт ходова част, ремонт стартери и генератори, диагностика, автомобилни застраховки. Автомонтьорски услуги, ..
Автосервизно оборудване ТАТ Сервиз
Български бизнес каталог ТАТ Сервиз е с предмет на дейност внос на автосервизно оборудване, цялостно оборудване на автосервизи и сервизно обслужване на автомобили.   TAT Service има добре организирано сервизно обслужване и квалифицирани екипи, които осигуряват професионална поддръжка и монтаж на всякакъв вид съоражения.   Услуги Ремонт на всички видове автомобили  Автобояджийски услуги - Разполагаме с бояджийска камера  Американска смесителна система за бои RM  Тенекеджийски ремонти До..
Автосервизни услуги от РГА Къмпани ЕООД
Бизнес каталог Автосервиз РГА Къмпани ЕООД предлага професионални автосервизни услуги и ремонт на американски, европейски, азиатски леки автомобили, джипове, бусове, камиони и други.   Автосервизът предлага още транспортни услуги, провоз на строителна техника и пътна помощ. Екип от професионалисти на РГА Къмпани ЕООД има дългогодишен опит в сервизната дейност и осигурява:   Ремонт на ходова част - ремонт на заден мост на Citroen, Renaut, Peugeot Ремонт на съединители, електроинсталации, спира..
Ремонт на автомобили и превозни средства Автосервиз Оптела
Бизнес каталог Автосервиз Оптела извършва Ремонтни дейности на автомобили и двигатели, Техническо обслужване на транспортни средства, Диагностика на леки коли, Тенекеджийски и бояджийски услуги, Доставка и продажба на авточасти и консумативи, Пътна помощ, Ремонт на мотоциклети, Застраховки, Годишни технически прегледи, Тунинг. Автосервиз Оптела е най-големият цех за обработка на метали и ремонт на автомобили в Южна България - Оптела - Лазерни Технологии АД. Автосервиз Оптела ремонтира катастрофирали леки коли, камиони и автобуси. ..
автотенекеджийски и автобояджийски услуги
bg business catalog В автосервиз ДЪГА - 95 ООД, разположен на територията на София се предлагат основно автотенекеджийски и автобояджийски услуги, които се извършват за всякакви марки и модели леки автомобили.   Материалите, които се използват за боядисването на Вашата кола са високо качество, с марката Глазурит. Тези автобои са предпочитани по цял свят, от големите автомобилни компании както за ремонт, така и при производството на нови автомобили. Именно затова, ние сме им се доверили и работим с тях още от 2001 година. Услуги в..