Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Автомобили и автосервизи

Автосервиз и тунингов център
Автосервиз и тунингов център Кам Моторс Дизайн извършва автобояджийски услуги (боядисване на автомобили, боядисване на мотори) и тенекеджийски услуги, оптичен тунинг на високо ниво, оригинални и нестандартни решения за всеки автомобил. Фирмата се занимава и с автосервизна дейност - основни и текущи ремонти на автомобили и превозни средства.   Автосервиз и тунингов център Кам Моторс Дизайн е основен вносител и представител за България на американската фирма за автобои ALSA Corporation. Авто бои и лакови покрития с уникални ефекти - Chrom FX, Crystalfx, Mirrach..
Ремонт на автомобили и превозни средства Автосервиз Викингс
Бизнес каталог Автосервиз Викингс е специализиран сервиз, който предлага ремонт на автомобили, ремонт на двигатели, ремонт на ходова част, автотенекеджийски и автобояджийски услуги, както и цялостно техническо обслужване на превозни средства.   Автосервиз Викингс предлага в услугите си също взимане на автомобила за ремонт, а след извършване на ремонтните дейности по превозното средство - връщане до клиента. Работното време на Автосервиз Викингс е от Понеделник до Петък: 8:30 - 18:00 ч. Ремонтни услуги за автомобили и МПС в Ав..
Автокомплекс и Автосервиз Авто Старт 1
BG Buisness Catalog - Български Бизнес Каталог Авто Старт 1 е автомобилен сервиз, който предлага ремонт на автомобили, ремонт на двигатели, монтаж и демонтаж на автогуми и доставка на авточасти. Автосервиз Автостарт отваря врати през 2001г., като с времето се модернизира в модерен комплекс, предлагащ европейско обслужване на нормални цени. В него може да се възползвате от всички видове автомонтьорски услуги, годишни технически прегледи. Авто комплекс Авто Старт 1 предлага също и реглаж на преден и заден мост с професионална апаратура, монтаж-демонтаж на ..
Автобусни превози 98 АД
bgbusinesscatalog Автобусни превози 98 АД гр. Враца извършва пътнически превози в България. Разполага с луксозни автобуси с TV, WC, мини бар, климатик. Автобусни превози 98 извършва Годишни технически прегледи на всички видове МПС. Участие на Автобусни превози 98 в Първия Европейски бизнес каталог в България Автобусни превози 98 участва в Първия Европейски бизнес каталог в България със следните услуги: Сервиз В специализираното оборудване, с което разполага сервизът, влизат стенд за регулиране на горивонагревателни помпи и дюзи, стенд за изпитван..
Автосервиз, Авточасти - Автоцентър Диана, Приморско
  Автоцентър Диана, Приморско предлага автосервиз и автосервизни услуги, продажба на авточасти, пътна помощ, автомивка и пълна гама услуги за Вашия автомобил. Автоцентър Диана, Приморско се намира на входа на гр. Приморско и е с работно време: от понеделник до събота - 08:30 - 18:00 ч. Лице за контакт с Автоцентър Диана, Приморско: Владимир Петков. Услуги за автомобили и превозни средства Автоцентър Диана, Приморско предлага следните услуги за автомобили и превозни средства: п..
Автосервиз Сириус Ауто
bgbusiness Автосервиз Сириус Ауто се занимава с ремонтна дейност на всички видове автомобили. Има пригодени стендове за тежкотоварни превозни средства. Специализиран в ремонт на двигатели и ходова част. Сервизът предлага диагностика и зареждане на климатични и климатроник системи.   Смяна на на масла и филтри Основни и текущи ремонти на антомобили и превозни средства Периодично техническо обслужване Ремонт на ходова част и трансмисия Проверка и смяна амортисьори, шарнири, втулки, тампони, носачи и др. Спирачна сис..
Automax Center/ Аутомакс Център - автосервиз в Русе
  Диагностичен и автосервизен център AUTOMAX CENTER Русе е официален представител на ЛУКОЙЛ, MOTUL и BARDAHL. Предлага пълна гама от услуги за вашия автомобил - диагностика и ремонт, както и продажба на масла, добавки и различни компоненти за поддръжката му. Услуги и продукти от Аутомакс Център Русе: Диагностика и ремонт на: дизелови и бензинови двигатели, ходова част, механични скоростни кутии, горивно-запалителна система, спирачни системи Компютърна измерване на стенд, реглаж на преден и заден..
Aгроцентър Земант
business catalog Aгроцентър Земант е изграден върху собствен терен от 3000 кв.м., от които 930 кв.м. покрита площ и разполага с Магазин за селскостопанска техника, Автосервиз и магазин резервни части за автомобили, Агроаптека, Фирмен магазин Einhell. Магазин за селскостопанска техника Земант - градинска техника (мотфрези, култиватори, косачки, моторни триони и др.); селскостопанска техника, работни органи, резервни части; тракторни пръскачки, помпи, резервни части и аксесоари за тях; поливна техника и аксесоари; капково напояване; ръчни инструменти и пособия; миниоранжерии; ..
Автосервиз ЕТ ЕЛИТ - ДРАГОМИР ПЕТРОВ - AUTO-DRAGO
  bg business Автосервиз ЕТ ЕЛИТ - ДРАГОМИР ПЕТРОВ - AUTO-DRAGO: Добре познати сме на територията на града и областта. Автосервизът работи от 1995 година, в гр.Плевен. БЪРЗИНА, КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ е мотото, което ни води през всичките години. Монтираме оригинални и качествени авточасти, като даваме гаранции на всеки монтаж извършен в автосервиза. Така Вие ще бъдете по – сигурни и спокойни на пътя.   Ремонт двигател и всички агрегати, свързани с него(стартер; алтернатор; маслени, горивни, водни и хидравлични помпи) Ремонт глава ..
Автогуми, Автомобилни гуми ГУМИТЕ БГ ЕООД
  Гумите БГ е електронен магазин за продажба на автогуми (автомобилни гуми). ГУМИТЕ БГ ЕООД е фирма създадена за да осигури вашия електронен достъп до най-богатите складове на гуми не в Германия, Щатите или други страни, а тук в България. Нашите гуми за автомобили не са произведени в България, но те се намират тук на един клик разстояние от Вас. Електронен магазин за продажба на автогуми   Електронен магазин за продажба на автогуми (автомобилни гуми) e собственост на ГУМИТЕ БГ ЕООД и е търговски-информационен сайт. В него можете да намерите информ..