Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Автомобили и автосервизи

Дом на камиона - Авточасти за товарни автомобили
  bgbusinesscatalog Дом на камиона е директен вносител и предлага авточасти и консумативи за товарни автомобили, камиони, автобуси, ремаркета, полуремаркета. Дом на камиона предлага авточасти за товарни автомобили на световноизвестните марки: Ayd, Ayfar, AYS, BF, Contitech, CSN, FzB, FTE, Vandervell, Glaser, Goetze, Hengst, Idaco, Jonesco, Kahveci, Kanca, Knorr-Bremse, Kongsberg, Laso, Luber-finer, Mahle, Marquart, Miba, Monark Diesel, Nural, Pagid, Perfect Circle, Sachs, Sampa, Sem, Serpa, SHZ, SLP Sweeden, SuperOto, Trucktec, Valeo, Wabco, YON Teknik, ZF. ..
Ремонт на автоматични трансмисии Джемини 4 ООД
   bg business catalog Автосервиз Джемини 4 ООД е първият в България, извършващ ремонт на автоматични трансмисии, с която си дейност се е наложил на пазара. Освен това предлага авточасти, автосервизна дейност, авторепаратура и др.   Автосервиз Джемини 4 поддържа над 1 300 артикула за всички популярни модели автоматични трансмисии. Всички резервни части са внесени от водещи световни фирми. Джемини 4 ООД е регистрирана като дружество с ограничена отговорност през 1991 г. Сервизният център за ремонт на автоматични трансмисии на фирмата е из..
Автосервиз Ив Кар Спорт ООД
  Български бизнес каталог   Автосервиз Ив Кар Спорт ООД се занимава с продажба на автомобили Форд и е оторизиран дилър на Мото Пфое. Ив Кар Спорт предлага автосервизни услуги за всички марки леки автомобили - диагностика, тенекеджийски и бояджийски ремонти, стенд за регулиране на ходова част, смяна и баланс на гуми, ремонти по електросистемата. Нова услуга - почистване и озониране на автоклиматича система и купе на автомобил Следпродажбен сервиз на автомобили Форд и Шкода Диагностика, ремонт и зареждане на автоклиматици Диагн..
Оторизиран представител на KIA, HYUNDAI и MAN - АСИ ООД
  Бизнес каталог АСИ ООД е оторизиран представител на KIA, HYUNDAI и MAN и директен вносител на резервни части за лекотоварни, товарни автомобили, автобуси, ремаркета и полуремаркета.   Основните търговски партньори, чиито продукти фирмата внася и предлага на своите клиенти са: AUGER AUTOTECHNIK – Германия ( части по ходовата част ), LASО - Германия  (водни помпи и резервни части за тях ), RUEN IT – Македония ( съединители ), TRUCKLINE – Полша ( компресори и части по спирачната система ) и Bresch + - Германия ( спирачни накладки, дискове и барабани..
Внос на автомобили от Италия Cars Outlet/ Крашевски Ауто
  Български бизнес каталог Cars Outlet е компания на Крашевски Ауто ЕООД, която се занимава с внос на автомобили от Италия и продажба на автомобили внесени от Италия. Автокъщата работи в сферата на внос-износ и търговия с автомобили от 2001 г. и разполага с две автокъщи, в едната от които има изградена и база за техническа поддръжка на МПС.   През годините се е утвърдила като сериозен дилър на автомобили, с отлична репутация сред своите клиенти и колеги. Стартът е поставен с експорт на ограничен брой автомобили от Италия. Към дн..
Дистрибутор на CITROEN Автомотор ДОБРИЧ
    Български бизнес каталог Автомотор ДОБРИЧ е официален дистрибутор на нови автомобили CITROEN. Дружеството предлага оригинални резервни части, масла и аксесоари за CITROEN, както и ремонт, обслужване и поддръжка на всички останали марки леки и лекотоварни автомобили. Автомотор Добрич АД е официален дистрибутор на нови автомобили CITROEN. Основните дейности на Дружеството се извършват в нов и модерен Търговско-сервизен център, който е оборудван с инструменти и специални устройства по стандартите на производителя на автомобилите с марка CITROEN. ..
Автокъща Емо Ауто
  Български бизнес каталог Емо Ауто ЕООД е специализирана автокъща за внос и търговия с нови и употребявани: леки автомобили ванове бусове джипове мотопеди мотоциклети яхти джетове малогабаритни стротелни машини От 1997 година насам ние натрупахме опит, който ни помага да задоволим и най-изтънчените вкусове. Вносът на автомобили се осъществява от Италия, Холандия, Германия, Австрия и САЩ. При избора на автомобили за внос ние и нашите сътрудници се стремим да подберем МПС-та в о..
Автоморга в Лом
Авторезерв се намира в град Лом и е автоморга, която се занимава главно с изкупуване и продажба на автомобили и авточасти втора употреба. Авторезерв Лом изкупува автомобили - катастрофирали и излязли от употреба. Фирмата предлага и голям избор от употребявани части за автомобили - леки и лекотоварни, от всички марки, които се използват по-масово в страната. Те са в много добро състояние и могат да бъдат закупени отделно или като цели автомобили.   Клиентите на Авторезерв Лом могат да получат поръчаните авточасти чрез доставка до вс..
Автокъща Томфорд ауто
Автокъща Томфорд ауто / Tomford auto предлага автосервиз за автомобили Форд, продава автомобили Форд, диагностика и препрограмиране на всички видове модули в автомобилите Форд. Автокъща Томфорд ауто се занимава с търговия и с всички марки автомобили.   Сервиз на автомобили Ford сервиз, ремонт на автомобили Ford диагностика и препрограмиране на всички видове модули в автомобилите Форд произведени след 94 г. с оригинален тестер сервиза извършва ремонти на: ходова част, двигател, амбриажна с-ма запалителна с-ма на дизелови и бензинови авт..
Автосервизи BMW/ РН Перформанс Груп
  В Автоморги и Автосервизи BMW (РН Перформанс Груп ЕООД) се предлагат авто части, автомобили втора употреба, джанти, масла и добавки - нови и втора употреба. Диагностика и тестове на всички модели BMW с GT1 DIS (с функционална диагностична глава на BMW), SSS Progman. Диагностика и тестове със VAG COM и VAS COM на всички модели Ауди (всички), Фолксваген (всички), Шкода, Сеат. до 2011 г. включително Живи данни: (турбина, дюзи, комън рейл и т.н.) Програмиране/Кодиране: DDE, DME, EWS, EGS, VTG, модули, табла, лайт модули, контролери. Aд..