Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Аеропласт Пенополиетилен - Кинтрейд ООД

Град България - Пловдив
Адрес
Телефон Телефон: +359 32/ 681 413; Факс +359 32/ 641 439
E-Mail E-mail: kintrade@abv.bg
Website Уебсайт: http://www.kintrade.info
Факс
Аеропласт, Пенополиетилен - Кинтрейд ООД

Аеропласт, Пенополиетилен - Кинтрейд ООД

Кинтрейд ООД се занимава с внос на аеропласт, пенополиетилен, полимери и търговия с фолио от разпенен полиетилен, производство на аеропласт и производство на пликове по размер на клиента от аеропласт и пенополиетилен.

 • През 2004г. е построен новият завод за производство на разпенен полиетилен - първият на територията на България. Към края на 2006г. КИНТРЕЙД инсталира високо-технологична и производителна италианска линия за производство на аеропласт - Bubble Film.
 • Аеропласт/ аеробол или просто фолио на балончета – перфектната защитна опаковка на изделия от всички сектори на световната индустрия-като се започне от електрониката, преминем през стъклените изделия, осветителните тела, мебелите, машиностроенето, селското стопанство и много други.
 • Модерната италианска линия за производство на аерофолио дава възможност за задоволяване на всякакви изисквания на клиентите ни
 • Пенополиетиленът е високо ефективен и технологичен топло и звукоизолационен материал произвеждан от Кинтрейд ООД в град Пловдив.

Аеропласт, Пенополиетилен - Кинтрейд ООД

Аеропласт

Аеропласт или аеробол или просто фолио на балончета – перфектната защитна опаковка на изделия от всички сектори на световната индустрия-като се започне от електрониката , преминем през стъклените изделия , осветителните тела , мебелите ,машиностроенето , селското стопанство и много други.

Модерната италианска линия закупена от нас за производство на аерофолио дава възможност за задоволяване на всякакви изисквания на клиентите ни-

 • ВИДОВЕ: двуслоен, трислоен, каширан с пенополиетилен, каширан с HDPE фолио, каширан с алуминий.
 • РАЗМЕРИ: ширина до 1,60м. , дължината в една ролка стандартно е 100л.м.
 • ПЛЪТНОСТ: от 50 г./кв.м. до 150 г./кв.м.

Области на приложение на пенопропилена:

Аеропласт, Пенополиетилен - Кинтрейд ООД

 • Строителство - топло, паро и звукоизолация на тавани, стени и подове; уплътнения на врати, уплътнение на стъклопакети; подложка под ламиниран паркет; топло и шумоизолация във вентилационните системи, климатичните системи и канализации, топлоизолация на тръбопроводи; звукоизолация на киносалони и концертни зали, звукозаписни студия и теле и радио предаващи станции. Каширано с алуминиево фолио в система на топлоизолации за бани и сауни.
 • Лека промишленост - стоки за спорт и отдих (лежанки, чанти, наколенки, спасителни жилетки, тепихи)
 • стелки за обувки, ортопедични изделия
 • Опаковки - стъклени, трошливи, домашни потреби и посуда; електронно-битова и промишлена техника; компоненти на микроелектрониката (платки, микросхеми);изделия на мебелната промишленост.
 • Търговско и хладилно оборудване - топлоизолация на хладилни витрини, камери, контейнери и хладилници.
 • Военна промишленост - топло и шумоизолация на военна транспортна техника, опаковка на боеприпаси, опаковка на навигационни прибори.
 • Автомобилостроене и корабостроене - топло и шумоизолация на салона на автомобила, на каютите и тръбопроводите в корабите.
Свържете се с нас: