Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Архитектура и геодезия

Строителна компания в Пловдив - МАИ-ГРУП ЕООД
Фирма "МАИ - ГРУП" е специализирана в проектирането и изграждането на промишлени, обществени и жилищни сгради. Офисът на дружеството се намира в град Пловдив. Дружеството е създадено през 2007 година в град Пловдив. Основната дейност на фирма "МАИ - ГРУП" е в обхвата на строителството, което включва проектиране, изпълнение и завършване на обектите си, както и реализацията им на строителния пазар. Всичко това го постига, чрез собствено финансиране или чужди инвестиции. За краткия период от стъпването си на пазара фирмата е доказала своя професионализъм. ..
Геология, геотехника, геофизика - Гео Дрил ЕООД
"Гео Дрил" ЕООД е фирма от град София, която предлага различни услуги и консултации в областта на геологията, геотехниката и геофизиката. Освен с геология, геотехника и геофизика, "Гео Дрил" ЕООД работи в сферата на инженерната геология и хидрогеологията - създава проекти за хидротехнически съоръжения, като обектите на фирмата са на различни места в цяла България. Фирмата прави анализи от най-различно естество - технически, екологически, икономически и правни концесионни. Също така изготвя експертизи, спазвайки всички изисквания и норми, очертани от европейските стандар..
Габиони , габионни матраци, геосинтетични материали София
„Геотех Груп“ ООД е регистрирана през 2006г. в гр.София. Основната ни цел е съвместно с български проектантски фирми да предложим съвременни, рационални, екологични и икономически ефективни решения на някои от основните инженерни проблеми при изграждането на инфрастуктурни обекти. Усилията ни са насочени основно към инженеринга и изграждането на системи за защита от падащи камъни, подпорни стени от габиони, срутища, наносни потоци, лавини. Също и при изграждането и рекултивацията на депа за битови отпадъци. „Геотех груп“ ООД доставя материали за защита от падащи камъ..
Проектиране, изграждане на басейни Бургас - Милена Пуулс ЕООД
“Милена Пуулс” ЕООД град. Бургас, е фирма чиято основна дейност е проектиране, изграждане, облицовка, оборудване, сервиз и поддръжка на плувни басейни и всичко свързано с водните развлечения, релакса и СПА удоволствията. Член е на Българската Строителна Камара и сертифицирана по ISO 9000 - 2001. Вече повече от 18 години фирма “Милена Пуулс” ЕООД строи най-добрите басейни. Придобила е опит, умения и усет в предлагането на всичко в областта на Басейните. Фирмата е обособила няколко направления: -Проектиране; -Строителство; -Доставка и Монтаж; -Оборудване за..
Архитект в Пловдив - Архитектус ЕООД
Проектантски и консултантски услуги в Пловдив - архитект Христина Христозова. Проектантско студио "АРХИТЕКТУС "ЕООД е създадено от архитект Христина Христозова през 2008година. Основната дейност на фирмата се изразява в предоставянето на проектантски и консултантски услуги в проектирането и строителството. - Предпроектно проучване и експертна оценка за характеристиките на имота; - Градоустройство - ПУП ,РУП ,схеми да поставяне,схеми за реклама; - Смяна статут на земеделски земи; - Архитектурно заснемане; - Цялост..
Проектиране, строителство,  реконструкция на сгради Стара Загора
ЕНЕРГОИНВЕСТ 2005 е дружество с ограничена отговорност със седалище в гр. Стара Загора. Благодарение на много труд и професионализъм, управленски умения и воля за успех, постоянни инвестиции в човешки ресурси и съвременна техника, ние се развиваме динамично и се стремим към растеж на пазарния дял, като предлагаме най-ефективното и устойчиво решение за всеки наш проект. Ние имаме опит в проектиране и строителство на административни и жилищни сгради, реконструкция и ремонт на съществуващи промишлени и инфраструктурни обекти, извършване на строителни и монтаж..
Проектиране, строителство, реставрационни дейности Добрич
БАГАТУР ООД е компания създадена през 2006 г. Дружеството е с цел и бъдеща ориентация към проектирането, строителството и реализирането на проекти в жилищното, административното и промишлено строителство. Изграждането на хотелски комплекси, спа центрове и ваканционни селища. Компанията е член на Камарата на строителите в България от 2010 г. Подготовката на нашия екип е на високо ниво, което ни помага да поемем и изпълним в срок и с необходимото качество обекти, които нашите конкуренти смятат за трудни и неизпълними. Приоритети, насоки и цели на БАГАТУР ООД..
Сондажи и пробивно-взривни работи Стара Загора - Роса 70
Фирма РОСА-70 ЕООД, гр. Стара Загора, води началото си от 1986 г. и е официален представител на Максим България АД. Отлично подготвеният и обучен персонал, както и съвременната техника, с която разполага фирмата, Ви гарантират перфектно изпълнение и спазване на срокови договорености. Техниката, с която разполага фирма РОСА-70 е следната: - TITON - 500 - TAMROK - 800 - DEMAG - 3 броя - BOLER - 2 броя - ATS - модернизирана машина - MAN - самоходна машина - ЗИЛ 2А2 РОСА-70 извършва следната дейност: - Сондажи за вода. - Сондиране на твърдоскал..
Изграждане на басейни спа център -  "Пулмакс" ЕООД
Фирма „Пулмакс“ ЕООД е с основна дейност проектиране и изграждане на: • Обществени басейни; • Частни басейни; • Спа центрове; • Сауни; • Парни кабини; • Фонтани; • Водни каскади; Нашият екип се състои от високо квалифицирани специалисти с дългогодишен опит в сферата на изграждането на басейни и Спа центрове. Това ни дава увереността , че предлагаме на нашите клиенти : иновативни решения, безкомпромисно качество, качествени материали, безупречен монтаж и коректно отношение. Основната цел на „Пулмакс“ ЕООД е да подходим към всеки един клиент и..
Басейни и водни атракции - Марлин 2 ЕООД
  Проектиране и изграждане на басейни и водни атракции Фирма Марлин 2 ЕООД е специализирана в проектирането и изграждането на домашни и публични басейни, водни атракции и SPA центрове. Дългогодишният ни опит в тази област позволява да бъдем полезни на нашите клиенти с идеи и консултации в цялостното решаване на пространството около басейна или центровете за отмора. С удоволствие ще Ви помогнем да оформите идеите си за разположение, форма и размери на басейна, да обсъдим проблемите при проектирането и изграждането свързани с местополож..