Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Басейни и водни атракции - Марлин 2 ЕООД

Град Несебър
Адрес ул. Св. Св. Кирил и Методий N 9 Несебър
Телефон +359 899 86 26 64;
E-Mail marlin2@abv.bg
Website http://marlin-bg.com/
Факс
Басейни и водни атракции - Марлин 2 ЕООД
 

Проектиране и изграждане на басейни и водни атракции

Фирма Марлин 2 ЕООД е специализирана в проектирането и изграждането на домашни и публични басейни, водни атракции и SPA центрове.

Басейни и водни атракции - Марлин 2 ЕООД

Дългогодишният ни опит в тази област позволява да бъдем полезни на нашите клиенти с идеи и консултации в цялостното решаване на пространството около басейна или центровете за отмора. С удоволствие ще Ви помогнем да оформите идеите си за разположение, форма и размери на басейна, да обсъдим проблемите при проектирането и изграждането свързани с местоположението, климата, релефа на терена и други малки хитрини, за да изпитате блаженството от допира с кристалната вода.

Седалището ни е в гр. Несебър, но с удоволствие работихме за нашите клиенти от гр. Козлодуй, Враца, Велинград, Камчия, парк Росенец, защото ни харесва да пътуваме по цялата българска земя.

Басейни и водни атракции - Марлин 2 ЕООД

За нас няма значение дали ще изграждаме съвсем нови обекти или поемаме предизвикателството да ремонтираме вече съществуващи съоръжения.

Няма значение дали обекта е голям или малък ще работим усърдно, защото сме се убедили , че всеки клиент е важен и вярваме, че ни предстоят по-хубави времена въпреки мрачните прогнози.

БАСЕЙНИ от Марлин 2 ЕООД:

Проектиране

Проектирането е първият етап от работата по изграждането на басейна.

Басейни и водни атракции - Марлин 2 ЕООД

За нашите климатични условия оптималният вариант е монолитна стоманобетонна конструкция с покритие от стъклокерамични плочки. Съвременните строителни материали и технологии позволяват най-разнообразни форми и размери на стоманобетонното корито, както и най-различни дизайнерски решения на покритието от стъклокерамика- фризове, пана, фигури, фирмени знаци и др. Все пак съществуват ограничения свързани с носимоспособността на почвата, нивото на подпочвените води, релефа и др. 

Специалистите ни изпълняват проектите съгласно желанието на клиента без компромис с нормите за проектиране, техническите изисквания и мерките за безопастна експлоатация.

Строителство

Вече сте разбрали, че ние препоръчваме монолитна стоманобетонна конструкция. Не бихме Ви отегчавали с отделните етапи на строителство.

Басейни и водни атракции - Марлин 2 ЕООД

Ще си позволим само някои забележки:Осигуряване на достатъчно покритие на арматурата с бетон . Водата в басейна е силно химически агресивна и бързо корозира арматурата при контакт.Задължително влагане на добавки за водоплътност в бетона и никакво отклонение от проектно зададение клас бетон.

Задължително кибриране на бетона.Използване на надеждна хидроизолация. Не пестете пари за този компонент. Няма по-скъп и трудоемък процес от ремонт на пропускащо вода корито на басейн.

Надяваме се,че не сме Ви изплашили с тези забележки, все пак имаме интерес да си построите басейн.

Оборудване

Още в началото ще направим уточнението, че всички продукти, които използваме са произведени от  Astral –Испания. Считаме, че това е оптималния за България вариант цена- качество.

Елементи за вграждане

Басейни и водни атракции - Марлин 2 ЕООД

В общия случай скимерите, дюзите, подовите сифони, прожекторите, стенните преходи са изработени от бял ABS UV устойчив. Същите елементи могат да бъдат и от метал, но това значително увеличава цената им.

Филтрация

Съществуват различни видове филтри – пясъчни, картушени, моноблокови, UV филтри. Ние бихме Ви препоръчали пясъчен филтър с шестпътен вентил, обезвъздушител и манометър. Не пренебрегвайте използването на качествен кварцов пясък, химически обработен. Помпите, осигуряващи циркулацията на водата, са от ново поколение- безшумни, с клас на защита IP-55 и удобен за поддръжка предфилтър.

Осветление

Осветлението на басейна отдавна вече не е  екстра. Правилното разполагане на прожекторите и избор на мощност са от изключително значение за цялостната визия. Все по-широко приложение намират LED технологията – диодни прожектори, управлявани от модулатор и осигуряващи истинска цветна феерия

Отопление

Отоплението на водата в басейна се осъществява с електрически нагреватели или топлообменници /виж каталога/.

Екстри

Съществува такова разнообразие от водни атракции и удоволствия, че ще оставим обсъждането им за специална работна среща.