Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Банки, застраховане

Консултантска агенция R&C Agency
BgBusinessCatalog представя: Консултантска агенция R&C Agency за финансови анализи, рипортинг, контролинг, бюджетиране и планиране. Нашата главна цел е да подпомагаме малки, средни и големи компании в обработването на техните финансови данни, изготвяне на бизнес анализи и стратегии за развитието на дейността на съответната фирма.   В настоящите напрегнати и динамични времена, оказващи силен натиск върху българския бизнес, всяка професионална помощ и сътрудничество (в областта на финансите и анализите) е от съществено значение за оцеляването и растежа на всяка бизнес..
Заложна къща Щедрите
  Заложна къща Щедрите предлага: Експресни заеми срещу залог на злато, битова и HiFi техника, мобилни телефони, часовници и други ценни предмети. Експресни кредити срещу залог на автомобили. Експресни кредити ползващи, като обезпечение Недвижими имоти. Процедурата по отпускане на този вид заеми е проста и отнема не повече от десет минути с минимум формалности. По отношение на клиента единственото изискване е неговата дееспособност - да бъде пълнолетен гражданин и да не е поставен под запрещение. Въпрос на професионализъм и прести..
Заеми и кредитиране Ай Еф Джи Лизинг АД
Ай Еф Джи Лизинг АД е финансова институция по смисъла на чл. 3 от Закона за кредитните институции, вписана в регистъра на Българска Народна Банка, както и администратор на лични данни съгласно Закона за защита на личните данни, регистрирана в КЗЛД и извършваща дейност по отпускане на потребителски кредити със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства. Дружеството е учредено през 2008г., но като финансова институция е регистрирано през Март 2012 г. Мисията наАй Еф Джи Лизинг АДе да бъде честен, коректен и прозрачен партн..
Застраховки - Застрахователен брокер Рос Инс
Български бизнес каталог представя: Рос Инс е лицензиран застрахователен брокер, който предлага всички видове застраховки на водещите застрахователни компании в България:   Автомобилни застраховки, свързани с използването на леки автомобили - Каско, Гражданска отговорност, Зелена карта Транспортни застраховки, свързани с използването на товарни автомобили - Карго, CMR Застраховки свързани с превозване на товари Имуществени застраховки - Домашно имущество, Индустриален пожар Злополука ..
Заложна къща Корект консулт ЕООД
Бизнес каталог преставя: Заложна къща Корект консулт ЕООД предоставя на своите клиенти изгодни парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи. Продукти в Заложна къща Корект консулт ЕООД GSM телефони, Камери и фотоапарати Автомобили TV, Видео, DVD, Конзоли и игри Компютърна техника, Аудио техника, Дигитална техника Битова техника, Строителна техника Имоти Бижута, Часовници, Слънчеви очила, Парфюми, Аксесоари   При Нас условията за отпускане на залог са лесноразбираеми и достъпни за всеки. ..
Йосифова Консултинг ЕООД - счетоводни услуги, Русе
Йосифова Консултинг ЕООД е счетоводна къща, която се намира в град Русе и предлага пълно счетоводно обслужване, както и данъчни консултации и регистрация на фирми. Счетоводната къща ще ви осигури надеждно партньорство за развитието на Вашия бизнес, като се заеме професионално с изпълнението на всички законови процедури и изисквания и по този начин ще подпомогне управлението на Вашата фирма. Йосифова Консултинг ЕООД предлага следните услуги: -Годишно счетоводно приключване - изготвяне на финансов отчет, данъчна декларация -Периодични финансови отчети за работ..
Консултантска организация Дегри Консултинг ЕООД
Business Catalog представя: Дегри Консултинг ЕООД е консултантска организация, специализирала своята дейност в три основни направления: правно обслужване в областта на търговското право и сферата на екологията, телекомуникациите, рекламата, конкуренцията и потребителите разработване и внедряване на системи за управление по стандарти на ISO разработване и управление на проекти по международни програми за финансиране на бизнеса и различни социални дейности. Правна кантора Дегри Консултинг ЕООД Правната кантора е най-старото структурно звено ..
Консултантски и оценителски услуги Брайт Консулт ООД
Бизнес каталог представя фирма : Брайт Консулт ООД е частна оценителска и консултантска фирма, регистрирана през 1994 г. Основният предмет на дейност включва консултантски и оценителски услуги - консултантска дейност, експертна дейност, научно-изследователска дейност и развойна дейност, ръководство на проекти, експертни и оценителски дейности. През своята повече от 12 годишна професионална история Брайт Консулт ООД полага успешни усилия за запазване на лидерско място на пазара на консултантски и оценителски услуги в България. Ние работим с посто..
Бизнес консултации, одит, счетоводство Балкан одит груп ЕООД
Балкан одит груп ЕООД се занимава с бизнес консултации, одит, счетоводство, данъчни консултации и експертизи. -одит и заверка на Годишни финансови отчети -компилиране на информация и издаване на доклади -преглед на счетоводна информация и издаване на доклади -изготвяне на бизнес планове за пред банки и други институции -финансов анализ -инвестиционен консултинг -счетоводство, счетоводна експертиза -частна ревизия -данъчни консултации -счетоводни услуги - ДДС, социално осигуряване, банки -съставяне на Годишен финансов отчет и изготвяне на Годиш..