Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Заеми и кредитиране Ай Еф Джи Лизинг АД

Град София
Адрес София, кв. Лозенец, ул. Бисер 16
Телефон +359 700 19 120; +359 2 961 48 24
E-Mail office@ifgleasing.eu
Website http://www.ifgleasing.eu/
Факс
Заеми и кредитиране Ай Еф Джи Лизинг АД
Ай Еф Джи Лизинг АД е финансова институция по смисъла на чл. 3 от Закона за кредитните институции, вписана в регистъра на Българска Народна Банка, както и администратор на лични данни съгласно Закона за защита на личните данни, регистрирана в КЗЛД и извършваща дейност по отпускане на потребителски кредити със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства.

Дружеството е учредено през 2008г., но като финансова институция е регистрирано през Март 2012 г.

Мисията наАй Еф Джи Лизинг АДе да бъде честен, коректен и прозрачен партньор на всеки един от своите клиенти. Да осигурява финансови услуги като отговаря най-пълно и точно на нуждите от бързи и гъвкави кредити за текущи потребности.

Стратегията на Ай Еф Джи Лизинг АД е насочена към дългосрочно и стабилно опериране на българския пазар с постоянно разширяващо се портфолио от услуги.

Ай Еф Джи Лизинг АД предлага парични заеми от 50 до 100 000 лева, отпуснати за кратък период от време, погасявани чрез точни, предварително съгласувани с възможностите на Клиентите вноски. Продуктовото ни портфолио обхваща:

КРЕДИТИРАНЕ – за различни нужди във всички ситуации.

Микрокредити - от 50 до 399 лева ПАРИ СЕГА и преференциални условия за служители на фирми-партньори – ПАРИ ДО ЗАПЛАТА

Потребителски кредити:

  • Кредит ТРЕТА ВЪЗРАСТ от 150 лв. до 500 лв.;
  • Кредит ПОДКРЕПА от 400 лв. до 500 лв.;
  • Кредит БАЛАНС от 500 до 3000 лв.;
  • Кредит СТАБИЛНОСТ от 3000 до 10 000 лв.
  • СТОКОВИ кредити - Ай Еф Джи Лизинг АД предлага целия пакет кредитни продукти за закупуване на стоки и услуги
  • Бизнес кредити - Кредит РАЗВИТИЕ от 3 000 до 100 000 лв.
  • ЛИЗИНГ на имоти, вещи и автомобили

Договорните отношение между Дружеството и Клиента са напълно прозрачни – всички суми са посочени в договора на Клиента и приложения погасителен план към него. По този начин всеки може да планира и контролира бюджета си.

Защо да ни се доверите?

Защото ние сме лицензирана от БНБ финансова институция и регистриран администратор на лични данни. Навлизаме на пазара необременени и с дългогосрочен проект във финансовата сфера.

Бюрокрацията и формалностите са сведени до минимум. На Клиентите си ние предлагаме бързо, компетентно обслужване, максимално улеснение и най-добрия баланс цена/качество на пазара. Ако по някакъв начин Ви затрудним, макар и минимално, моля, не се колебайте да ни се обадите или да ни пишете на обявените адреси!

Нашата цел е при нужда бързо да осигурим на клиентите си точно толкова пари, колкото са им необходими по най-удобния за тях начин. Ние предлагаме краткосрочни заеми - по-бързо, по-удобно и по-гъвкаво от банките и други кредитни институции на кредитния пазар. В процеса по отпускане на парични средства ние сме отстранили тромавите и досадни процедури за да позволим на клиентите си да получат заем максимално бързо.

Предлагаме краткосрочни заеми и печелим от това, че нашите клиенти ги връщат в срок, а не от непрестанно нарастващия размер на заема. Ние нямаме интерес да бъдете наш длъжник и заставаме твърдо зад ангажимента си за коректно и надеждно кредитиране.

Нашите заеми са предназначени да Ви помогнат да се справите с финансовите си затруднения в тези периоди от време, в които Ви изненадат непредвидени разходи.

Ай Еф Джи Лизинг АД се различава с това, че Ви позволява сами да определите размера на сумата, която ще вземете назаем, както и периода за ползването и. Няма изискване да кандидатствате за предварително фиксирана сума, която може и да не Ви е необходима, нито пък да плащате оскъпяване по-дълго, отколкото се налага. Сумата, за която кандидатствате, както и продължителността на заема, оказват влияние върху цената му и крайната сума за връщане, така че можете сами да определите оптималните за Вас срок и сума в момента на кандидатстването за кредит.

За разлика от кредитните карти или овърдрафта, Вие трябва да поемете ангажимент за бързо връщане на получения заем. След това отново можете да използвате нашите услуги, когато имате нужда от парични средства за кратък срок. Ние печелим, когато Вие ни върнете заема навреме, а не от непрестанното нарастване на размера му. Целта ни не е да се възползваме от намаляването на средствата Ви месец след месец. Затова преди да Ви предоставим нов заем е необходимо да погасите вече съществуващия.

Още преди подписването на договора Вие знаете общата сума, която трябва да платите на датата на връщане съгласно избраните от Вас параметри за погасяване.

Нашето желание е да изградим коректна и надеждна връзка с Вас. За разлика от някои заемодатели, ние няма да Ви изкушаваме с големи суми пари в брой, за да ни станете клиент. Когато спечелите доверието ни, ще имате възможност да получавате пари от нас по-бързо и на преференциални условия.