Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Бетонови изделия Агромах

Град България - Благоевград
Адрес
Телефон Телефон: +359 73 / 86 12 00; +359 73 / 86 16 55
E-Mail E-mail: office@agromah.bg
Website Уебсайт: http://www.agromah.bg
Факс
Бетонови изделия Агромах

Бетонови изделия, Инертни материали, Бетон, Асфалт

От 1999 г. до момента Агромах участва в изграждането като изпълнител и подизпълнител на пътища, канализационни и водни съоръжения, инфраструктурни обекти, строителство на административни, производствени и жилищни сгради с национално и регионално значение. Едновременно с това фирма Агромах се насочва към добив, производството и продажба на инертни материали, бетонови смеси и циментови разтвори.

Представяне на Агромах в Първия Европейски бизнес каталог в България

Агромах е представена в Първия Европейски бизнес каталог в България със своята история, основна фирмена политика и цели и с основните икономически отрасли, в които е ориентирана дейността на фирмата.

Агромах е създадена през 1995 г., основно ориентирана в дейности, свързани с обработка на земеделски земи и зърнени култури. В продължение на няколко години /1995-1999/ фирмата стопанисва машини и съоръжения, с които под различна форма обработва около 20-30 хил. декара земя и насаждения. През 1999 г. Агромах като доказала се аграрна фирма, добре ориентирана пазарно, се насочва и към друг сектор на стопанството - инфраструктурното строителство.

Един от първите значими обекти в тази дейност фирмата осъществява, участвайки като основен изпълнител в проект за изграждане на Трасе за отпичен кабел Кюстендил-Гюешево изпълнявайки 18 км кабелен път и спомагателни съоръжения за същия. След изпълнението на този проект Агромах спечелва правото да бъде главен подизпълнител на италианската фирма Тодини Конструкционе Дженерале за Рехабилитация на гл.път Е 79 в участъка Дупница-Кулата. Този факт се явява решаващ за преориентацията на фирмата от аграрния сектор към инфраструктурното строителство.

С оглед тенденциите за развитие на капиталовото и инфраструктурното строителство ръководството взима решение за бъдещото развитие на фирмата именно в тези отрасли. Агромах прекратява изцяло дейността си в селското стопанство и насочва усилията си в тези сектори.

Ключови думи :