Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Подово отопление БРАТЯ ЗЛАТКОВИ ООД

Град София
Адрес София, ул. Жеко Войвода 5
Телефон +359 2/ 489 47 56; +359 896 699 120
E-Mail zlatkovi@gbg.bg
Website http://www.zlatkovi.com/
Факс +359 2/ 974 33 45;
Подово отопление БРАТЯ ЗЛАТКОВИ ООД
 

Братя Златкови ООД е основана през 1997г. в гр. София от Калин и Делян Златкови. От създаването си, приоритетна дейност за фирмата са продажбата и инсталирането на електрически нагревателни кабели в тясно сътрудничество с Деви България ЕООД. Благодарение на натрупания опит и доброто качество на работа, фирмата ни се наложи на пазара и завоюва правото си на официален дистрибутор на продуктите DЕVI.

Нашият екип с готовност ще ви сътрудничи в следните насоки: Консултиране за техническите характеристики и приложения на системите и продуктите DEVI. Оглед на място и анализ на индивидуалните особености на обекта за постигане оптимална ефективност на системите DEVI. Изготвяне на работен проект за монтаж на нагревателни кабели deviflex™. Цялостно инсталиране на системи DEVI.

  • Кабели - Системите за подово отопление, могат да бъдат инсталирани във всякакъв тип подови конструкции: бетонни , дървени или реконструирани. Напълно невидими те предоставят нови възможности за обзавеждане и вътрешен дизайн.
  • Регулатори - Системите DEVI за топене на лед и сняг осигуряват безопасност за хората, превозните средства и сградите. Благодарение на прецизния контрол на терморегулаторите devireg™, те работят автоматично, предотвратявайки скъпи ремонти по сградите и настилките и риенето на сняг. 
  • Монтажни аксесоари - В хладилни камери, където температурата е постоянно между-20 и -30 градуса, студът се предава към основите, въпреки добрата топлоизолация на пода. Водата в охладената земя при основите се натрупва и замръзва, като с това увеличава обема си и нанася сериозни щети на конструкцията
  • Трифазни калорифери - Devitemp™ се използват за постоянен или преносим източник на топлина. Създадени са за работа в тежките условия на строителни площадки. Имат здрав корпус от галванизирана стомана, прахово боядисан и устойчив на ръжда. Високата им влагоустойчивост позволява използването им във влажни и прашни помещения. 
  • Електрически радиатори - Електрическите конвекторни радиатори са за монтаж на стена. Работят с естествена конвекция и са напълно безшумни. Специалната конструкция на решетката насочва топлия въздух надолу и подобрява топлообмена.
  • Отопление на тръби - Системите DEVI за отопление на тръби имат две основни приложения предпазване от замръзване на водопроводни, канализационни и противопожарни инсталации поддържане на определена необходима температура в тръби и цистерни пълни с вода или други незапалими флуиди