Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Системи за отопление и охлаждане Стара Загора

Град
Адрес гр. Стара Загора, ул. „Сава Силов“ 68
Телефон 0879 288 363; 0889 288 760
E-Mail biotherm@abv.bg
Website biotherm-bg.com
Факс
Системи за отопление и охлаждане Стара Загора

Биотерм Инженеринг ООД вече повече от две години предоставя най-съвременните решения за отопление и охлаждане на апартаменти, къщи, промишлени помещения и сгради.
За краткото си съществуване дружеството има изградени над 40 обекта из цялата страна. Ръководния състав на фирмата има повече от 15г. стаж в областта на отоплението, вентилацията и климатизацията. Служителите на дружеството са високо квалифицирани, като са преминали необходимото обучение за проектиране, изграждане на инсталации и сервизиране на всички предлагани от нас съоръжения. Продуктите и предлаганите монтажни услуги от високо подготвените служители на фирма Биотерм Инженеринг ООД предлагат на обикновените хора, както и на предприемачите, решения с изключителна добавена стойност за техните нужди. Компанията е сервиз и дилър на световни марки като Viessmann и Samsung. Ние предлагаме на нашите клиенти индивидуални оферти и консултация, спрямо нуждите на всеки един.
Ние полагаме основите на един нов начин на работа, основан на доверие и отговорност към клиента, чрез нашето сервизиране, бързина и качествено изпълнение на нашите обекти.