Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Сервизи за битови уреди

Сервиз на газови Печки - Илиан Илиев
  Сервиз на газови Печки - Илиан Илиев Ремонт на всички модели еликтрически и газови печки Ремонт на всички модели газови и електрически бойлери Ремонт на всички модели перални и миални машини Бърз и качествен ремонт, монтаж, профилактика и диагностика на Газови уреди - гаранция до 1г. на извършеният ремонт Коректното ни отношение към клиентите, професионализмът в работата и перфектно обслужване са приоритети в дейността на Сервиз Илиан Илиев.     ..
Климатици, Eнергийно ефективни системи КиБ Клима ЕООД
  КиБ Клима ЕООД е с дългогодишен опит в областта на Енергийно ефективни системи за климатизация на сгради с различно предназначение. През последните няколко години се насочихме към използване на възобновяеми енергийни източници.Причините са много: непрестанно повишаване на цените на нефтените продукти, ел.енергията, твърдите горива,пелети и др. От друга страна замърсяването на околната среда е също глобален проблем. Започнахме да изграждаме климатизации с използване на енергия от природата-земя и слънце.Това става съвместно с нашите партньори от Германия и Австрия-фирм..
Климатици и климатични инсталации ЗОИ клима ЕООД
  ЗОИ клима ЕООД извършва доставка, висококачествен монтаж и сервизна поддръжка на климатици, климатична и хладилна техника на територията на община Поморие, гр. Бургас, гр. Несебър, к.к. Слънчев Бряг, Св. Влас и др. ЗОИ клима ЕООД – гр.Поморие е официален търговски представител на фирмите ЕКО КЛИМА 11 ЕООД, БУЛКЛИМА ЕООД, Атаро клима и ClimaCom. Фирмата предлага домакински електроуреди, бяла техника, търговско оборудване, индустриални инсталации. Притежаваме сертификат за извършване на монтаж, сервиз и поддръжка на хладилни и климатични и..
Дървесни пелети, Екопелети Национал 7 ООД
  Национал 7 ООД е сред лидерите в производството и разпространението на дървесни пелети и екопелети в България. От 2011 година компанията пусна в експлоатация новопостроеното си предприятие за производство на пелети от дървесна биомаса, оборудвано с най-иновативните и модерни технологични решения в сферата на производството на дървесни пелети и екопелети. Национал 7 ООД произвежда пелети (дървесни пелети и екопелети) от прясна букова (широколистна) масивна дървесина. При производството не се влагат слепващи вещества и химикали. Процесът е напълно автомат..
Ремонт и Отопление Германт ЕООД
  Германт ЕООД - проектира, произвежда и монтира камини с водни и въздушни отоплителни инсталации, барбекюта, градински чешми, фонтани, балюстради, барплотове, стъпала. Бойлери, Котли, Слънчеви Панели Печки на дърва, Пелетни печки, Готварски печки на дърва Пелетни камини, Биокамини, Електрически камини, Камини на дърва, Облицовки за камини - Камините Германт правят контакта с огъня източник на настроение, отмора и уют. Отличават се с оригиналност и отлична изработка. Дават възможност на нашите клиенти да изградят неповторим стил в дома, офиса, хотел..
Дървени пелети и дърва за огрев - Енергийна къща Тракия
  Енергийна къща Тракия извършва основната си дейност по преработката на дървесина в собствена фабрика, която се намира в град Пловдив и е най-голямата фабрика за производство на пелети в България. Фирмата работи с търговци от Италия, Австрия, Гърция и Турция и е дистрибутор на италиански производители на отоплителни системи, котли и печки с пелети. При производството фабриката държи на качеството и спазва всички екологични норми. Неслучайно Енергийна къща Тракия е носител на медал за дървесни еко-пелети от Международния есенен панаир..
Добив на дървен материал ЕТ Асен Андреев
  ЕТ Асен Андреев е производител от Симитли, чиято основна дейност е свързана с добива на дървен материал. Фирмата предлага качество на конкурентни цени и затова работи успешно на територията на цялата страна. ЕТ Асен Андреев предлага: Дърва за огрев - както за домакинствата, така и за промишлеността Дървени пелети, произведени от дървесни стърготини - тъй като се добиват от възобновяеми източници, те не вредят на околната среда, което ги прави подходящи за всички, които искат да се от..
Скари, брикети и екобрикети Ангор/ Албрек ЕООД
  Албрек ЕООД е прозиводител на скари за еднократна употреба и екобрикети с марка Ангор. Албрек ЕООД е специализирана в производството на скари за еднократна употреба. Дългогодишният ни опит в сферата на производство на горивни материали от дървени отпадъци, многобройните ни клиенти и високото качество, прави продуктите ни предпочитани на пазара. Скари за еднократна употреба Екогрил Размер на скарите - 250 x 310 x 60 мм Съдържание на една опаковка - 0.8 кг брикети от дървени въглища/ 0.1 кг дървени клечки и талаш за разпалване Опаковка н..
Производство на пелети - Еко Пауър АМ ООД
  “Еко Пауър АМ” ООД е на пазара с производството на дървени пелети от 2012 и се намира в село Горно Ботево, община Стара Загора. Фирмата разполага с предприятие, оборудвано с най-модерни технологии, в което се произвеждат пелети от иглолистна и широколистна масивна дървесина. Процесът е автоматизиран, безпрахов и не включва слепващи вещества и химикали, което гарантира високото качество на продукцията. Пелетите на “Еко Пауър АМ” ООД се произвеждат от дървесни отпадъци и затова са екологично чисто твърдо гориво. С тях се ра..
Биогорива Приматекс ЕООД
  Приматекс ЕООД е създадена 2006 г. и е един от пионерите в производство на биогорива. Пелет-пресата с която разполагаме е на фирма Hessen Германия. Производството на пелети и брикети от дърво е индустрия, която попада в енергийния сектор като източник на топлина и производство на електроенергия. Линията за пелети е с капацитет 7 тона/ден, респективно 150 тона/месец. Предлаганите от нас пелети са с диаметър 6мм. Опаковка: 20 кг полипропиленови чували наредени на палет с общо тегло 1200 кг. Качество клас А. Пелети КЛАС ..