Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Климатици Eнергийно ефективни системи КиБ Клима ЕООД

Град София
Адрес София, жк. Дървеница бл. 50
Телефон +359 2/ 975 0310; +359 750 311;
E-Mail office@kibklima.eu
Website http://www.kib.bg/
Факс +359 2/ 975 0312
Климатици  Eнергийно ефективни системи КиБ Клима ЕООД
 

КиБ Клима ЕООД е с дългогодишен опит в областта на Енергийно ефективни системи за климатизация на сгради с различно предназначение. През последните няколко години се насочихме към използване на възобновяеми енергийни източници.Причините са много: непрестанно повишаване на цените на нефтените продукти, ел.енергията, твърдите горива,пелети и др.

От друга страна замърсяването на околната среда е също глобален проблем. Започнахме да изграждаме климатизации с използване на енергия от природата-земя и слънце.Това става съвместно с нашите партньори от Германия и Австрия-фирмите HAUTEC Gmbh и SONNENKRAFT Gmbh. Имаме ясна цел:постигане на максимално ниски експлоатационни разходи за енергия при инвестиционна възвръщаемост между 2,5 и 5 години.Дълъг експлоатационен срок на съоръженията,повече от 15 години.

К и Б Клима ЕООД разполага с всички необходими екипи за извършване на пълен инженеринг на обектите: геолози, проектанти, монтажи, сервиз, гаранционно и извън гаранционно обслужване на обектите.

Климатици - Kолонен климатик, Multi split, VRV | VRF с-ми за промишлена климатизация, Канален Климатик, Касетъчен Климатик, Подов Климатик, Подово-таванен Климатик, Стенен Климатик, Стенно-таванен Климатик, Таванен Климатик

Енергийно Ефективни Системи

  • Програма за кредитиране на Енергийната Ефективност в дома - REECL - Програма за кредитиране на Енергийната Ефективност в дома Като одобрен доставчик на Програмата за кредитиране на Енергийната. Ефективност в дома, фирма К и Б Клима ЕООД има удоволствието да Ви предостави следната информация за стартиралият нов етап на финансиране, от края на месец юни 2011 година.
  • Air to water - Air to water Термопомпени системи и със сигурност са бъдещето, относително прости за монтаж машини, удобни за ползване и безопасни при експлоатация. Предвидени са за отопление и охлаждане на сгради, апартаменти и еднофамилни къщи. Те могат да загряват вода за битови нужди по време на режима на отопление. Отоплителни и охлаждащи системи и технологии, които ни правят по-добри!
  • Геотермални системи - Геотермални системи Защо да плащате за енергия? Използвайте я безплатно от природата. HAUTEC
  • Соларни системи - Соларни системи Завинаги умни Зоненкрафт слънчеви системи

Предлагани услуги

  • Проектиране - КиБ Клима прави цялостно проектиране и инженеринг на VFV/VRF, Вентилационни, Термопомпени системи на въздух, фреон и вода.
  • Консултации - Консултация по проекти и климатична техника. Ако имате нужда от съвет, консултация за вашия избор, монтаж, цена на климатична, соларна или геотермална система, не се колебайте да се свържете с нас. Нашите специалисти с дългогодишен опит в областта с удоволствие ще ви помогнат да направите правилния избор.
  • Сервизно обслужване и поддръжка - К и Б Клима ЕООД е доказала се през годините със своята коректност и лоялност фирма в извършването на гаранционно, извънгаранционно обслужване и сервизиране на предлаганата техника. Гаранционната поддръжка е в рамките на гаранционния срок на съответния продукт. Пълният гаранционен срок се постига...
  • Монтаж и транспорт - Транспортиране и монтаж на климатици. Уважаеми клиенти, с настоящата информация бихме желали да Ви уведомим за начина на работа и цените на извършваните от нас услуги. Ние държим нашите клиенти да бъдат максимално удовлетворени, за това залагаме на висококачественият монтаж, което е предпоставка за добрата работа на климатика. Ние...