Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Битова техника

В категория битова техника можете да откриете фирми и онлайн магазини от цяла България. София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Плевен, Сливен, Добрич, Шумен...

Битова техника

Термо Стил Инженеринг - Строителство, вентилация и отопление
  От 2011 година насам Термо Стил Инженеринг ЕООД развива своята дейност както в областта на строителството, така и в реализацията на различни енергийни проекти. Компанията извършва проектиране, доставка и монтаж на соларни системи и фотоволтаични паркове, а също така изгражда и ВиК инсталации, отоплителни системи и газови инсталации. компании. Централния офис на фирма Термо Стил Инженеринг е в София, ул. Любляна 38. Където се намира и собствената материално-техническа база, оборудвана със съвременната техника, необходим..
Климатизация, Геотермални панели - Мегатерм-Цонев ЕООД
  Мегатерм-Цонев ЕООД се занимава с климатизация, геотермални панели и климатични системи, работещи на базата на енергията от природата - земя и слънце. Компанията си пратнира с фирми от Германия и Австрия - HAUTEC Gmbh и SONNENKRAFT Gmbh, което e гаранция за качество, която получава всеки клиент. Мисията на компанията е да постигне максимално ниски експлоатационни разходи за енергия при инвестиционна възвръщаемост между 2,5 и 5 години, както и по-дълъг експлоатационен срок на съоръженията (повече от 15 год..
Сервиз на газови Печки - Илиан Илиев
  Сервиз на газови Печки - Илиан Илиев Ремонт на всички модели еликтрически и газови печки Ремонт на всички модели газови и електрически бойлери Ремонт на всички модели перални и миални машини Бърз и качествен ремонт, монтаж, профилактика и диагностика на Газови уреди - гаранция до 1г. на извършеният ремонт Коректното ни отношение към клиентите, професионализмът в работата и перфектно обслужване са приоритети в дейността на Сервиз Илиан Илиев.     ..
Отопление, Слънчеви системи, Вентилация - МК Инженеринг 2011
  МК Инженеринг 2011 е специализирана в извършването на пълната гама услуги в областта на отоплението, слънчевите системи и вентилацията. Проектиране, доставка, монтаж, сервиз, поддръжка и консултации - специалистите във фирмата са квалифицирани да покрият всяка нужда на българския пазар и в частност - на клиента. Екип от инженери, техници и монтажници създават високоефективни отоплителни, климатични и вентилационни системи, както и: Соларни инсталации Термопомпи и водогрей..
Мобилни телефони и аксесоари Експрес Линк/ Express Link
  Експрес Линк/ Express Link е фирма, специализирана в телекомуникациите и дистрибуцията на мобилни телефони и аксесоари. Вече 11 години Express Link е на българския пазар и се утвърди като едноличен лидер в предлагането на мобилни телефони и услуги. Онлайн магазин за мобилни телефони и аксесоари Express Link Мобилни апарати - Apple, Nokia, HTC, Sony, SONY ERICSON, SAMSUNG, LG Аксесоари - Apple, Nokia, HTC, Samsung, Sony Ericsson, USB, Hands free/ слушалки и др. Магазин за мобилни телефони и аксесоари в гр. София ..
Климатизация, отоплителни системи ТИНОТЕХ ЕООД
ТИНОТЕХ ЕООД е българска инженерингова и производствена фирмa. Опитът ни е в областта на проектирането, производството и въвеждането в експлоатация на отоплителни системи, съчетан със съвременните изисквания за отопление и климатизация. ТИНОТЕХ ЕООД предлага термопомпи, слънчеви колектори, пелетни котли, системи за климатизация и вентилация, подово отопление. Позиционирани сме като проектанти, доставчици, производители и внедрители на отоплителни системи с използване на Възобновяеми Енергийни Източници, използващи пряка или акумулирана слънчева енергия. ТИНОТЕХ ЕООД предлага..
Камини, Горивни камери, Барбекюта Дас Добрич ЕООД
Дас Добрич ЕООД предлага камини (открити камини и камини с вградена горивна камера), горивни камери (сухи и с водна риза, български и вносни) и барбекюта (градински барбекюта). Камини - открити камини, камини с вградена горивна камера Горивни камери - Фирмата предлага собствени горивни камери с мощност от 9 до 24W, сухи и с водна риза, както и почти всички горивни камери, които се предлагат на пазара - български и вносни горивни камери. Градински барбекюта - Не много хора могат да устоят на миризмата на сочна пържола, хамбургер или хог дог, които се пекат на г..
Климатици, Eнергийно ефективни системи КиБ Клима ЕООД
  КиБ Клима ЕООД е с дългогодишен опит в областта на Енергийно ефективни системи за климатизация на сгради с различно предназначение. През последните няколко години се насочихме към използване на възобновяеми енергийни източници.Причините са много: непрестанно повишаване на цените на нефтените продукти, ел.енергията, твърдите горива,пелети и др. От друга страна замърсяването на околната среда е също глобален проблем. Започнахме да изграждаме климатизации с използване на енергия от природата-земя и слънце.Това става съвместно с нашите партньори от Германия и Австрия-фирм..
Камини, котли, печки, пелети Мирев ЕООД
  Мирев ЕООД е официален представител на италианския концерн EDILKAMIN - лидер в производството на отоплителни уреди в цяла Европа. След дългогодишен опит на италианския пазар през 2008г. е регистрирано в България дружество с предмет на дейност в областта на отоплителните системи, което прилага иновации в сферата на възобновяемите енергийни източници. Фирмата е тясно специализирана в: Продажба на едро и дребно на камини, печки, котли на дърва, пелети и биомаса. Консултации, проектиране, продажба, монтаж, сервиз, поддръжка, гаранция, след гаранци..
Отоплителни, газови и слънчеви инсталации НАЧЕВ ЕООД
    “Начев” ЕООД се намира в град Велико Търново и извършва проектиране, монтаж и сервизни услуги за газови, отоплителни и слънчеви инсталации в своята дистрибуторска мрежа, включваща над 25 града в България.   Фирмата съществува от 1990 година и оттогава досега е изградила коректни и честни партньорски отношения с над 50 компании. “Начев” ЕООД разполага с два магазина и модерен склад във Велико Търново, както и със сертификат за качество от TUV Rheinland и сертификат за изграждане на газови ин..