Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

ггг

Град
Адрес
Телефон
E-Mail
Website
Факс

Д-р Илиев

 

Красивата усмивка

 

 

е удоволствие и желание за всеки от нас. Постигането и е доста сложна задача, както за специалиста дентален лекар, така и за самия пациент.

Д-р Георги Илиев е преподавател към Катедра “Протетична Дентална Медицина“, Факултет по Дентална медицина, София. През 2009г. д-р Георги Илиев придобива специалност по Протетична Дентална Медицина.
По време на преподавателската си дейност Д-р Георги Илиев е автор на учебен филм “Определяне на централна позиция на долна челюст” в екип с колеги. Участва в написването на практически ръководства по Пропедевтика и по Клиника на Протетичната Дентална Медицина.
Автор е на редица статии в сферата на естетичната дентална медицина.

През 2013г. гостува като лектор по програма Еразъм във CEU Universidad Cardinal Herrera, Валенсия, Испания.

Д-р Илиев е акредитиран лектор към Български Зъболекарски Съюз (БЗС) на тема “Порцеланови фасети – клиничен протокол”.Награден със Сребърна значка на Плевенска Районна Колегия. Награден е още с почетна грамота и плакета за цялостен принос в обучението по дентална медицина в България, заедно с други колеги преподаватели на 70 годишнината на Факултет по Дентална Медицина, София. Д-р Илиев e лектор на Sofia Dental Meeting. Той провежда клинични демнострации практически курсове за порцеланови фасети от 2010г. Член е на Българското Научно Дружество по Дентална Медицина.

Д-р Георги Илиев преминава обучение в Study CLUB Glip Gurel and Marcelo Calamita “THE OTHER FACE OF ESTHETIC DENTISTRY: INTEGRATING FUNCTIONAL TREATMENT PLANNING INTO SMILE DESIGN”.Най-новите научни интереси на Д-р Илиев са насочени в областта на Порцелановите фасети и Smile Design.

 

За повече информация относно д-р Илиев, можете да посетите неговия сайт, като проследите препратките по-долу в страницата!

Услуги
Предлагани услуги
Оборудване
Оборудване
Клинични Случаи
Клинични случаи

 

Ключови думи :