Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Игри, езда, хоби

Футболни игрища Спортен комплекс Арена Парк
  Спортен комплекс Арена Парк разполага с три футболни игрища с изкуствена трева за провеждане на футболни мачове и турнири по футбол. Спортен комплекс Арена Парк е най-новия и модерен комплекс в Благоевград и предлага отлични условия за спортуване. Спортен комплекс Арена Парк предлага: 2 малки футболни игрища - 40/ 20 м 1 голямо футболно игрище - 40/ 40 м изкуствена трева провеждане на мачове и турнири съблекални - 2 бр. самостоятел..
Ездови клуб Ахал
Ездови клуб Ахал - конен спорт и конен туризъм Базата за конна езда Ездови клуб Ахал е в с. Ягода на брега на река Тунджа. Селото се намира на 14км от Стара Загора и предлага възможност за общуване с природата и за контакт с различни животни. В непосредствена близост е разположен модерен спа център с минерални извори, басейн и всички удобства. Предлагат се маршрути съобразени с възможностите на ездачите, както по преодоляване на сложни терени, така и по времетраене. Всички маршрути тръгват от долината на Тракийските царе. Ма..
Конна база МАКС 99
  Конна база МАКС 99 стартира своята дейност от 1996 година. Конна база МАКС 99 е лидер и основоположник на конния туризъм в България. Комплексът се намира на главния път София - Бургас.  Конна база МАКС 99 предлага на своите гости езда за любители и напреднали ездачи. Хотелската част разполага с 5 стаи оборудвани с телевизор, климатик и собствен санитарен възел.     ..