Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Пчеларство, пчеларски инвентар

Производство на кошери от чам град София
Производство на кошери от чам град София ВИДОВЕ КОШЕРИ Лaнгстрот Рут Фирмата произвежда и поддържа на склад кошери тип Лангстрот-Рут” 10, 12, рамков, комплект дъно,плодник,магазини,подкапачна табла и капак. За изработката на кошерите се използва сух чамов материал. Фирамата изработва кошери по индивидуални размели зададени от клиента. Л. Лангстрот (1810-1895) е иэвестен като “бащата на американското пчеларство”. Преэ 1851 е иэработил раэборния тип кошер отварящ се отгоре. Благодарение на простото си устройство този тип кошер е получил широко раэпространение в Америка и друг..
Изработка на пчелни кошери град Батак | Родопски дом ООД
Фирма "РОДОПСКИ ДОМ" ООД - Изработка на пчелни кошери град Батак Фирма "РОДОПСКИ ДОМ" ООД е създадена през 1998 г. в град Батак с основна дейност обработка на дървен материал. Изработка на всички видове пчелни кошери и рамки, слепени плотове, различни видове детайли. Тук, в сърцето на Западните Родопи, се намират най-обширните и качествени масиви от бял бор и смърч в България. Разполагаме с производствено хале с площ от 1100 кв.м., оборудвано с всички необходими машини и съоръжения за затваряне на целия производствен цикъл. Складовото пространство от 800 кв.м. закрита ..
Пчелни кошери, пчеларски инвентар Костинброд
Пчеларска фабрика 1994, Костинброд е мястото, където произвеждани биват ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ КОШЕРИ И ИНВЕНТАР ЗА ПЧЕЛАРИ. Производственият цех ще откриете в град Костинброд. Той се разполага на двадесет минути от София. Адресът на фирмата е Костинброд, улица „Генерал Столетов” №4. Кошери Костинброд извършва своите дейности, партнирайки си с програмите на ДФЗ. Онова, което прави изборът на фирмата удачен е дългогодишният опит. Компанията функционира вече над осемнадесет години. Предоставя на пчеларите най-доброто, защото според специалистите тук, най-хубавото в тази дейност е ..