Промоции от Supersait.bg

Пчеларство, пчеларски инвентар

Производство на кошери от чам град София
Производство на кошери от чам град София ВИДОВЕ КОШЕРИ Лaнгстрот Рут Фирмата произвежда и поддържа на склад кошери тип Лангстрот-Рут” 10, 12, рамков, комплект дъно,плодник,магазини,подкапачна табла и капак. За изработката на кошерите се използва сух чамов материал. Фирамата изработва кошери по индивидуални размели зададени от клиента. Л. Лангстрот (1810-1895) е иэвестен като “бащата на американското пчеларство”. Преэ 1851 е иэработил раэборния тип кошер отварящ се отгоре. Благодарение на простото си устройство този тип кошер е получил широко раэпространение в Америка и друг..
Изработка на пчелни кошери град Батак | Родопски дом ООД
Фирма "РОДОПСКИ ДОМ" ООД - Изработка на пчелни кошери град Батак Фирма "РОДОПСКИ ДОМ" ООД е създадена през 1998 г. в град Батак с основна дейност обработка на дървен материал. Изработка на всички видове пчелни кошери и рамки, слепени плотове, различни видове детайли. Тук, в сърцето на Западните Родопи, се намират най-обширните и качествени масиви от бял бор и смърч в България. Разполагаме с производствено хале с площ от 1100 кв.м., оборудвано с всички необходими машини и съоръжения за затваряне на целия производствен цикъл. Складовото пространство от 800 кв.м. закрита ..
Пчелни кошери, пчеларски инвентар Костинброд
Пчеларска фабрика 1994, Костинброд е мястото, където произвеждани биват ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ КОШЕРИ И ИНВЕНТАР ЗА ПЧЕЛАРИ. Производственият цех ще откриете в град Костинброд. Той се разполага на двадесет минути от София. Адресът на фирмата е Костинброд, улица „Генерал Столетов” №4. Кошери Костинброд извършва своите дейности, партнирайки си с програмите на ДФЗ. Онова, което прави изборът на фирмата удачен е дългогодишният опит. Компанията функционира вече над осемнадесет години. Предоставя на пчеларите най-доброто, защото според специалистите тук, най-хубавото в тази дейност е ..