Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Ездови клуб Ахал

Град Ягода
Адрес Ягода, Стара Загора
Телефон +359 889 571 808; +359 897 861 642
E-Mail office@ahalbg.com
Website http://ahalbg.com
Факс
Ездови клуб Ахал

Ездови клуб Ахал - конен спорт и конен туризъм

Базата за конна езда Ездови клуб Ахал е в с. Ягода на брега на река Тунджа. Селото се намира на 14км от Стара Загора и предлага възможност за общуване с природата и за контакт с различни животни.

Ездови клуб Ахал

В непосредствена близост е разположен модерен спа център с минерални извори, басейн и всички удобства. Предлагат се маршрути съобразени с възможностите на ездачите, както по преодоляване на сложни терени, така и по времетраене.

Ездови клуб Ахал

Всички маршрути тръгват от долината на Тракийските царе.

Маршрутите, по които се язди от незапомнени времена са познати на населението. Още по времето на траките, а по-късно и по времето на Римската империя по тези стари пътища са минавали търговски кервани. Старите дъбове, покрай които се извиват пътеките нашепват легенди за царе и хайдути. Трасетата са леки и приятни преминават през дълбоките сенки на вековни гори, покрай стари чешми и извори със студена вода. Маршрутите са от 1 до 10 дневни.

Конете са добре обучени - това са спортни коне участвали в конни състезания, от породите: Източно-Българска, Арабска и др. и са с височина от 160 до 170 см.

Ездови клуб Ахал предлага на градския човек възможността да опознае природата и да контактува с различни животни като коне, крави, овце, кучета, котки, кокошки, токачки и др.

При нас вие можете да избягате от еднообразното ежедневие на града и да почувствате ритъма на природата.

Ездови клуб Ахал