Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Други

Футболни игрища Спортен комплекс Арена Парк
  Спортен комплекс Арена Парк разполага с три футболни игрища с изкуствена трева за провеждане на футболни мачове и турнири по футбол. Спортен комплекс Арена Парк е най-новия и модерен комплекс в Благоевград и предлага отлични условия за спортуване. Спортен комплекс Арена Парк предлага: 2 малки футболни игрища - 40/ 20 м 1 голямо футболно игрище - 40/ 40 м изкуствена трева провеждане на мачове и турнири съблекални - 2 бр. самостоятел..
Течни почистващи и дезинфекциращи препарати Ерлан ООД
    Ерлан ООД се занимава с производство на течни почистващи, миещи и дезинфекциращи препарати. Освен за бита, нашите изделия са насочени към промишлеността и обслужващата сфера. Препарат за миене и дезинфекция - едновременно за измиване и с голяма трайност Дезинфекциращ сапун - безвреден за ръцете и при многократна дневна употреба Препарат за миене на съдове Течен сапун Препарат за стъклени повърхности Универсален почистващ препарат Препарат за мрамор и теракот САНД..
Ездови клуб Ахал
Ездови клуб Ахал - конен спорт и конен туризъм Базата за конна езда Ездови клуб Ахал е в с. Ягода на брега на река Тунджа. Селото се намира на 14км от Стара Загора и предлага възможност за общуване с природата и за контакт с различни животни. В непосредствена близост е разположен модерен спа център с минерални извори, басейн и всички удобства. Предлагат се маршрути съобразени с възможностите на ездачите, както по преодоляване на сложни терени, така и по времетраене. Всички маршрути тръгват от долината на Тракийските царе. Ма..
BG Tattoo Ink - Студио за татуировки в София
  BG Tattoo Ink е студио за татуировки, което се намира на бул. “Витоша” 45В в София и предлага разнообразие от татуировки. Нашите професионални татуировчици имат опита и уменията, за да изрисуват мечтаната от Вас татиуровка. Библиотеката от модели за татуировки на BG Tattoo Ink е много голяма и многообразна. Освен това студиото разполага и с литература и книги, които обясняват какво представляват татуировките. Така клиентите ни са напълно информирани и могат да направят своя избор от каталога. ..
Декоративна керамика - Спектър Керамик ООД
Още от 1990 година фирма Спектър Керамик ООД произвежда керамика. В началото Спектър-Керамик започва бизнесът си с 10 работника и цех за производство в с. Бяга, докато днес разполага със собствена база, собствени пещи и сграда с хотелска част за организиране на симпозиуми. През годините фирмата е изнасяла своята продукция за чешкия, италианския, австрийския и канадския пазар. Спектър Керамик ООД произвежда декоративна керамика и различни сувенири от керамика, дърво и кожа, като при производството им използва само кач..
Конна база МАКС 99
  Конна база МАКС 99 стартира своята дейност от 1996 година. Конна база МАКС 99 е лидер и основоположник на конния туризъм в България. Комплексът се намира на главния път София - Бургас.  Конна база МАКС 99 предлага на своите гости езда за любители и напреднали ездачи. Хотелската част разполага с 5 стаи оборудвани с телевизор, климатик и собствен санитарен възел.     ..
Мобилтел ЕАД
      Мобилтел ЕАД е телекомуникационен оператор в България, по-известен с търговската марка Мтел. Компанията е собственост на австрийския телекомуникационен доставчик Telekom Austria Мтел предлага услуги през GSM и UMTS мрежи. GSM мрежата на Мобилтел е първата цифрова мобилна мрежа в България. Mтел е най-големият мобилен оператор в България с над 5,5 милиона клиенти и пазарен дял 46,9% за 2012 г. Мобилтел е основан като частно акционерно дружество през 1994 г. с основна цел създаване и изграждане на GSM цифрова клетъчна мобилна комуникацион..