Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Дървен материал и дърводобив

Производство на букови детайли, букови дърва за огрев Монтана
Арсов 90 ЕООД сме първите собственици на фабрика за бичене на дървен материал в с. Митровци, северозападна България. В района има постоянен добив, одобрен от министерството на горите. Фирмата е лидер в региона за обработката на бук и може да осигури постоянни доставки на дървен материал. Фирмата ни добива и доставя бук от района на западна Стара планина, като добива е регулиран от министерството на горите. Работим с компактна техника, която е ефективна и запазва качеството на дървения материал. Активно работим върху подобряването техниката за дървен материал и оползотво..
Горско стопанство, Залесяване, Дърводобив - ДС ЛЕС ЕООД
  ДС ЛЕС ЕООД е фирма от Кюстендил, чиито основни компетенции са горско стопанство, лесничейство, залесяване, дърводобив и търговия с дървен материал. Към всяка едно от своите дейности, фирмата показва нужната мотивация за развитие и постоянно поддържане на високото качество както на продукцията, която продава, така и по отношение на извършваните услуги. Горско стопанство - ДС ЛЕС ЕООД По отношение на услугите в сферата на горското стопанство кюстендилската дървопреработвателна фирма предлага:   ..
Буков фурнир Мишели ЕООД
  МИШЕЛИ ЕООД е с предмет на дейност производство на буков фурнир. Мишели ЕООД предлага: развиване на буков фурнир бичене на букови детайли и дъски продажба на парцел – 3400 кв.м. и масивна сграда 733 кв.м. в идеален център на гр. Монтана продажба на парцел – 2200 кв.м. с портален кран, асфатиран. МИШЕЛИ ЕООД предлага развиван буков фурнир, с размери: дължина – до 1700 мм. дебелина – от 1.00 мм. до 2.00 мм. качество – А, В, С. МИШЕЛИ ЕООД разполага с добре оборудвана производствена б..
Дървопроизводство, Дърводобив Уел трейд 2011 ООД
  Уел трейд 2011 ООД е специализирана в областта на дървопроизводството и дърводобива. Уел трейд 2011 ООД разполага със собствен склад за дървен материал и дърва за битови нужди. Уел трейд 2011 ООД се занимава с дърводобив - рязане, влачене, обработка на място и товарене на дървета и дънери с цел транспортиране до склада на фирмата за по-нататъшна обработка или продажба. Уел трейд 2011 ООД произвежда и продава дървен материал - широколистен дървен материал, иглолистен дървен материал. Уел трейд 2011 ООД търгува с дърва за битови нужди - дърва..
Иглолистен дървен материал Алекс 200
  Алекс 200 е с основна дейност дърводобив, транспорт, разбичване и преработка на иглолистен дървен материал. Разполага със собствен цех за дърводелски услуги. Алекс 200 извърша различни видове обработка на дървения материал и дообработка по желание на клиента. Алекс 200 предлага висококачествен иглолистен дървен материал - греди с различни размери, кофражни дъски, сухи летви, челни дъски, подпори, облицовъчна ламперия, дюшеме, капаци и други. Фирмата предлага още ритловици с дължина 2м, 3м, 4м, 5м, 6м, 7м (белени и небелени). Алекс 2..
Дърводобив, Въглища, Дървен материал Руен лес ЕООД
  Руен лес ЕООД се занимава с дърводобив, производство на дървени въглища и търговия с дървен материал. Дървен материал - твърда дървесина от дъб, цер, габър (предназначена както за страната, така и за износ). Дървени въглища - Въглищата се добиват от висококачествен дъб. Готовия продукт е от първо качество, предлага се в разфасовки от 3, 5 и 10 кг., както и в PVC- чували (около 24 кг.). Търговия - по-голямата част от продукцията се изнася в Турция и Гърция, а друга част се реализира във вътрешния пазар. Руен лес ЕООД ни гарантира на..
Добив и търговия с дървесина Йълмаз АУ ЕООД
  Йълмаз АУ ЕООД е с основна дейност добив и търговия с дървесина - специализирана е в добива на дървесина от най-високо качество.     Йълмаз АУ ЕООД развива своята дейност в областта на горското стопанство и дърводобива. Дърводобивното дружество е лидер в сферата на дърводобива в Сливенска област.     Йълмаз АУ ЕООД предлага и дърва за огрев. Фирмата разполага със собствен тран..
Дърводобив от Оптима ООД - село Кочан
  Оптима ООД се занимава производство на дървен материал и дърводобив в село Кочан и специализира в следните направления: Дърводобив на иглолистна дървесина Дърводобив на широколистна дървесина Дървопреработка  Дървообработка Търгуване с дървен материал Дърва за огрев Фирмата има напълно оборудвана производствена база, както и склад в село Кочан, отговарящи на изисквания и правила за качество. В тях работят обучени специалисти, които..
Търговия с дървен иглолистен материал - Палисандър ООД
  Палисандър ООД се занимава с търговия с дървен иглолистен материал на територията на България от 1996 г. насам. Фирмата произвежда и обработва дървесина, дървени изделия и продукти от дърво за строителството. Работи не само с български, но и с руски суровини. Притежава Производствен цех в село Ракитово, оборудван с всички необходими за дървообработването машини и търговска база в Бургас, където извършва продажба на фасонирани дървени материали. Търговия с продукти от дърво Дъски Кофражни дъски ..
Горско стопанство и лесокултурна дейност Дажбог ЕООД
  Дажбог ЕООД работи в областта на горското стопанство и лесокултурната дейност на територията на област Добрич. Занимава се и с дърводобив, дървопреработване и търговия с дървен материал. Горско стопанство и лесокултурни дейности Залесяване Отгледни сечи Лесозащитa, лесоустройство, опазване на гората   Дърводобив, дървен материал Дърводобив и добив на дървесина Дървообработка Продажба на дървени материали Прода..