Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Брикети и екобрикети за огрев

Дървопроизводство, Дърводобив Уел трейд 2011 ООД
  Уел трейд 2011 ООД е специализирана в областта на дървопроизводството и дърводобива. Уел трейд 2011 ООД разполага със собствен склад за дървен материал и дърва за битови нужди. Уел трейд 2011 ООД се занимава с дърводобив - рязане, влачене, обработка на място и товарене на дървета и дънери с цел транспортиране до склада на фирмата за по-нататъшна обработка или продажба. Уел трейд 2011 ООД произвежда и продава дървен материал - широколистен дървен материал, иглолистен дървен материал. Уел трейд 2011 ООД търгува с дърва за битови нужди - дърва..
Иглолистен дървен материал Алекс 200
  Алекс 200 е с основна дейност дърводобив, транспорт, разбичване и преработка на иглолистен дървен материал. Разполага със собствен цех за дърводелски услуги. Алекс 200 извърша различни видове обработка на дървения материал и дообработка по желание на клиента. Алекс 200 предлага висококачествен иглолистен дървен материал - греди с различни размери, кофражни дъски, сухи летви, челни дъски, подпори, облицовъчна ламперия, дюшеме, капаци и други. Фирмата предлага още ритловици с дължина 2м, 3м, 4м, 5м, 6м, 7м (белени и небелени). Алекс 2..
Дърводобив, Въглища, Дървен материал Руен лес ЕООД
  Руен лес ЕООД се занимава с дърводобив, производство на дървени въглища и търговия с дървен материал. Дървен материал - твърда дървесина от дъб, цер, габър (предназначена както за страната, така и за износ). Дървени въглища - Въглищата се добиват от висококачествен дъб. Готовия продукт е от първо качество, предлага се в разфасовки от 3, 5 и 10 кг., както и в PVC- чували (около 24 кг.). Търговия - по-голямата част от продукцията се изнася в Турция и Гърция, а друга част се реализира във вътрешния пазар. Руен лес ЕООД ни гарантира на..
Търговия с дървен иглолистен материал - Палисандър ООД
  Палисандър ООД се занимава с търговия с дървен иглолистен материал на територията на България от 1996 г. насам. Фирмата произвежда и обработва дървесина, дървени изделия и продукти от дърво за строителството. Работи не само с български, но и с руски суровини. Притежава Производствен цех в село Ракитово, оборудван с всички необходими за дървообработването машини и търговска база в Бургас, където извършва продажба на фасонирани дървени материали. Търговия с продукти от дърво Дъски Кофражни дъски ..
Дървопреработка, дървен материал Теп Транс ООД
  Теп Транс ООД се занимава с добив, преработка и търговия на иглолистна дървесина, изработка на изделия и съоръжения от масивен дървен материал. Фасониран материал - Дъски, греди с различна дължина – от 3 до 6m, талпи, летви, кофражни дъски, сухи дъски. Размери по поръчка на клиента. Дюшеме - Дюшеме, дъски, греди, талпи, летви, дървен материал. Предлагаме различни размери. Ламперия, челни дъски - Ламперия, челни дъски, дюшеме, греди, талпи, летви. Предлагаме различни размери. Сух иглолистен материал - Извършва доставки на сух иглолистен мат..
Еко горива, Пелети, Брикети Марчело 2001 - Марин Т. Маринов
  Марчело 2001 - Марин Тошев Маринов произвежда и търгува с пелети, брикети и еко горива от различни суровини. Произвежда еко гориво и пелети от растителни суровини, занимава си с брикетиране на въглищен прах и маломерна фракция от лигнитни въглища. Марчело 2001 е насочил дейността си към прерабоването и екологично оползотворяване на дървесина. Фирмата разполага с машини за производство на брикети и пелети от дървесина. Пелети и брикети от дървесина Производство на брикети от въглищен прах и маломерна фракция от лигнитни въглища. П..
Дървообработка, Дървен материал Транс Лес 82 ЕООД
  Транс Лес 82 ЕООД е създадена през 2008г. в гр. Сърница, обл. Пазарджик с основна дейност добив, преработка и търговия с дървен материал. Основната ни складова база има 15 души постоянен персонал и се грижи за складовата наличност на всички асортименти и разновидности на: дъски греди, талпи, летви, ребра, обшивка, подпори, трупи, ламперия, дърва за огрев и др. Транс Лес 82 разполага със собствен транспорт. Складова база има и в гр. Стара Загора, кв. Кольо Ганчев, бул. Патриарх Евтимий 30, която също поддържа цялата гамаскладова наличност от дървен и..
Дървен материал, Продукти от дърво, Пелети - Адис 4 ООД
  Адис 4 ООД е специализирана в търговията с дървен материал, пелети и различни продукти от дърво. Дървопреработвателното дружество произвежда и доставя дървени изделия от 1989 г. - ламперия, дюшеме, челни дъски, первази, летви и др. Изработват се и нестандарни поръчки, като срокът за изпълнение е 2 - 5 работни дни (в зависимост от количествата). При преработката на иглолистна дървесина, фирмата от Ракитово е спечелила много клиенти от областта на строителството, производството на обзавеждане, дървопреработващата промишленос..
Дървесни пелети, Екопелети Национал 7 ООД
  Национал 7 ООД е сред лидерите в производството и разпространението на дървесни пелети и екопелети в България. От 2011 година компанията пусна в експлоатация новопостроеното си предприятие за производство на пелети от дървесна биомаса, оборудвано с най-иновативните и модерни технологични решения в сферата на производството на дървесни пелети и екопелети. Национал 7 ООД произвежда пелети (дървесни пелети и екопелети) от прясна букова (широколистна) масивна дървесина. При производството не се влагат слепващи вещества и химикали. Процесът е напълно автомат..
Ремонт и Отопление Германт ЕООД
  Германт ЕООД - проектира, произвежда и монтира камини с водни и въздушни отоплителни инсталации, барбекюта, градински чешми, фонтани, балюстради, барплотове, стъпала. Бойлери, Котли, Слънчеви Панели Печки на дърва, Пелетни печки, Готварски печки на дърва Пелетни камини, Биокамини, Електрически камини, Камини на дърва, Облицовки за камини - Камините Германт правят контакта с огъня източник на настроение, отмора и уют. Отличават се с оригиналност и отлична изработка. Дават възможност на нашите клиенти да изградят неповторим стил в дома, офиса, хотел..