Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Дърва и дървени въглища

Производство на букови детайли, букови дърва за огрев Монтана
Арсов 90 ЕООД сме първите собственици на фабрика за бичене на дървен материал в с. Митровци, северозападна България. В района има постоянен добив, одобрен от министерството на горите. Фирмата е лидер в региона за обработката на бук и може да осигури постоянни доставки на дървен материал. Фирмата ни добива и доставя бук от района на западна Стара планина, като добива е регулиран от министерството на горите. Работим с компактна техника, която е ефективна и запазва качеството на дървения материал. Активно работим върху подобряването техниката за дървен материал и оползотво..
Дърводобив, Въглища, Дървен материал Руен лес ЕООД
  Руен лес ЕООД се занимава с дърводобив, производство на дървени въглища и търговия с дървен материал. Дървен материал - твърда дървесина от дъб, цер, габър (предназначена както за страната, така и за износ). Дървени въглища - Въглищата се добиват от висококачествен дъб. Готовия продукт е от първо качество, предлага се в разфасовки от 3, 5 и 10 кг., както и в PVC- чували (около 24 кг.). Търговия - по-голямата част от продукцията се изнася в Турция и Гърция, а друга част се реализира във вътрешния пазар. Руен лес ЕООД ни гарантира на..
Търговия с дървен иглолистен материал - Палисандър ООД
  Палисандър ООД се занимава с търговия с дървен иглолистен материал на територията на България от 1996 г. насам. Фирмата произвежда и обработва дървесина, дървени изделия и продукти от дърво за строителството. Работи не само с български, но и с руски суровини. Притежава Производствен цех в село Ракитово, оборудван с всички необходими за дървообработването машини и търговска база в Бургас, където извършва продажба на фасонирани дървени материали. Търговия с продукти от дърво Дъски Кофражни дъски ..
Горско стопанство и лесокултурна дейност Дажбог ЕООД
  Дажбог ЕООД работи в областта на горското стопанство и лесокултурната дейност на територията на област Добрич. Занимава се и с дърводобив, дървопреработване и търговия с дървен материал. Горско стопанство и лесокултурни дейности Залесяване Отгледни сечи Лесозащитa, лесоустройство, опазване на гората   Дърводобив, дървен материал Дърводобив и добив на дървесина Дървообработка Продажба на дървени материали Прода..
Дървопреработка, дървен материал Теп Транс ООД
  Теп Транс ООД се занимава с добив, преработка и търговия на иглолистна дървесина, изработка на изделия и съоръжения от масивен дървен материал. Фасониран материал - Дъски, греди с различна дължина – от 3 до 6m, талпи, летви, кофражни дъски, сухи дъски. Размери по поръчка на клиента. Дюшеме - Дюшеме, дъски, греди, талпи, летви, дървен материал. Предлагаме различни размери. Ламперия, челни дъски - Ламперия, челни дъски, дюшеме, греди, талпи, летви. Предлагаме различни размери. Сух иглолистен материал - Извършва доставки на сух иглолистен мат..
Дървен материал, Продукти от дърво, Пелети - Адис 4 ООД
  Адис 4 ООД е специализирана в търговията с дървен материал, пелети и различни продукти от дърво. Дървопреработвателното дружество произвежда и доставя дървени изделия от 1989 г. - ламперия, дюшеме, челни дъски, первази, летви и др. Изработват се и нестандарни поръчки, като срокът за изпълнение е 2 - 5 работни дни (в зависимост от количествата). При преработката на иглолистна дървесина, фирмата от Ракитово е спечелила много клиенти от областта на строителството, производството на обзавеждане, дървопреработващата промишленос..
Дървени материали и Дървообработване Еко Тур 4 ООД
  Еко Тур 4 ООД е специализирана в областта на дърводобива, търговията с дървен материал и дървообработването за региона на Югоизточна България. Еко Тур 4 ООД е лицензирана за извършването на дърводобив на дървен строителен материал и дърва за огрев. Еко Тур 4 ООД предлага дърва за огрев и дърва за битови нужди. От създаването си през 2009г. до сега Еко Тур 4 ООД е с утвърдени традиции в областта на дърводобива и търговията с дървен материал. В Еко Тур 4 ООД работи екип от опитни специалисти с дългогодишен опи..
Дървен материал и изделия от дърво СИП - 94
  СИП - 94 ЕТ e създадена през 1997 година и е специализирана във производство на дървен материал - ламперия, дюшеме, челни дъски, летви за покриви, огради, греди, талпи, лайсни, первази, кучешки колибки и много изделия от дърво. Възможност за проджба на палети. СИП - 94 ЕТ разполага с голяма складова база и има възможност за работа във големи обеми. Изпълнява и нестандартни поръчки. Бързи доставки и високо качество на материалите.     ..
Кравеферма, Склад за дърва Мах 2000 ООД
  Мах 2000 ООД разполага със склад за дърва и кравеферма на територията на гр. Момчилград. Мах 2000 ООД се занимава с дърводобив и отглеждане на едър рогат добитък за производство на краве мляко. Фирмата работи в областта на селското стопанство, животновъдството и горското стопанство и е с предмет на дейност производство, изкупуване, преработка и пласмент на селскостопанска и животинска продукция, дърводобив и търговия с дървени материали. Отглеждане на крави, Кравеферма Кравеферма Мах 2000 ООД е насочила част от дейността с..
Дървопроизводство - ЕТ Красимир Христов 2008
  ЕТ Красимир Христов 2008 е производител, който развива своята основна дейност в бранша на дървопроизводството в село Игнатица, област Враца.   Фирмата предлага следните услуги: Дърводобив Производство на дървен материал Залесяване Продажба на дърва за битови нужди Продажба на дървен материал Попълване на култури Култивиране на млади насаждения   ..