Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Пелети за отопление

Дървопроизводство, Дърводобив Уел трейд 2011 ООД
  Уел трейд 2011 ООД е специализирана в областта на дървопроизводството и дърводобива. Уел трейд 2011 ООД разполага със собствен склад за дървен материал и дърва за битови нужди. Уел трейд 2011 ООД се занимава с дърводобив - рязане, влачене, обработка на място и товарене на дървета и дънери с цел транспортиране до склада на фирмата за по-нататъшна обработка или продажба. Уел трейд 2011 ООД произвежда и продава дървен материал - широколистен дървен материал, иглолистен дървен материал. Уел трейд 2011 ООД търгува с дърва за битови нужди - дърва..
Иглолистен дървен материал Алекс 200
  Алекс 200 е с основна дейност дърводобив, транспорт, разбичване и преработка на иглолистен дървен материал. Разполага със собствен цех за дърводелски услуги. Алекс 200 извърша различни видове обработка на дървения материал и дообработка по желание на клиента. Алекс 200 предлага висококачествен иглолистен дървен материал - греди с различни размери, кофражни дъски, сухи летви, челни дъски, подпори, облицовъчна ламперия, дюшеме, капаци и други. Фирмата предлага още ритловици с дължина 2м, 3м, 4м, 5м, 6м, 7м (белени и небелени). Алекс 2..
Дърводобив, Въглища, Дървен материал Руен лес ЕООД
  Руен лес ЕООД се занимава с дърводобив, производство на дървени въглища и търговия с дървен материал. Дървен материал - твърда дървесина от дъб, цер, габър (предназначена както за страната, така и за износ). Дървени въглища - Въглищата се добиват от висококачествен дъб. Готовия продукт е от първо качество, предлага се в разфасовки от 3, 5 и 10 кг., както и в PVC- чували (около 24 кг.). Търговия - по-голямата част от продукцията се изнася в Турция и Гърция, а друга част се реализира във вътрешния пазар. Руен лес ЕООД ни гарантира на..
Търговия с дървен иглолистен материал - Палисандър ООД
  Палисандър ООД се занимава с търговия с дървен иглолистен материал на територията на България от 1996 г. насам. Фирмата произвежда и обработва дървесина, дървени изделия и продукти от дърво за строителството. Работи не само с български, но и с руски суровини. Притежава Производствен цех в село Ракитово, оборудван с всички необходими за дървообработването машини и търговска база в Бургас, където извършва продажба на фасонирани дървени материали. Търговия с продукти от дърво Дъски Кофражни дъски ..
Горско стопанство и лесокултурна дейност Дажбог ЕООД
  Дажбог ЕООД работи в областта на горското стопанство и лесокултурната дейност на територията на област Добрич. Занимава се и с дърводобив, дървопреработване и търговия с дървен материал. Горско стопанство и лесокултурни дейности Залесяване Отгледни сечи Лесозащитa, лесоустройство, опазване на гората   Дърводобив, дървен материал Дърводобив и добив на дървесина Дървообработка Продажба на дървени материали Прода..
Дървопреработка, дървен материал Теп Транс ООД
  Теп Транс ООД се занимава с добив, преработка и търговия на иглолистна дървесина, изработка на изделия и съоръжения от масивен дървен материал. Фасониран материал - Дъски, греди с различна дължина – от 3 до 6m, талпи, летви, кофражни дъски, сухи дъски. Размери по поръчка на клиента. Дюшеме - Дюшеме, дъски, греди, талпи, летви, дървен материал. Предлагаме различни размери. Ламперия, челни дъски - Ламперия, челни дъски, дюшеме, греди, талпи, летви. Предлагаме различни размери. Сух иглолистен материал - Извършва доставки на сух иглолистен мат..
Еко горива, Пелети, Брикети Марчело 2001 - Марин Т. Маринов
  Марчело 2001 - Марин Тошев Маринов произвежда и търгува с пелети, брикети и еко горива от различни суровини. Произвежда еко гориво и пелети от растителни суровини, занимава си с брикетиране на въглищен прах и маломерна фракция от лигнитни въглища. Марчело 2001 е насочил дейността си към прерабоването и екологично оползотворяване на дървесина. Фирмата разполага с машини за производство на брикети и пелети от дървесина. Пелети и брикети от дървесина Производство на брикети от въглищен прах и маломерна фракция от лигнитни въглища. П..
Дървообработка, Дървен материал Транс Лес 82 ЕООД
  Транс Лес 82 ЕООД е създадена през 2008г. в гр. Сърница, обл. Пазарджик с основна дейност добив, преработка и търговия с дървен материал. Основната ни складова база има 15 души постоянен персонал и се грижи за складовата наличност на всички асортименти и разновидности на: дъски греди, талпи, летви, ребра, обшивка, подпори, трупи, ламперия, дърва за огрев и др. Транс Лес 82 разполага със собствен транспорт. Складова база има и в гр. Стара Загора, кв. Кольо Ганчев, бул. Патриарх Евтимий 30, която също поддържа цялата гамаскладова наличност от дървен и..
Дървен материал, Продукти от дърво, Пелети - Адис 4 ООД
  Адис 4 ООД е специализирана в търговията с дървен материал, пелети и различни продукти от дърво. Дървопреработвателното дружество произвежда и доставя дървени изделия от 1989 г. - ламперия, дюшеме, челни дъски, первази, летви и др. Изработват се и нестандарни поръчки, като срокът за изпълнение е 2 - 5 работни дни (в зависимост от количествата). При преработката на иглолистна дървесина, фирмата от Ракитово е спечелила много клиенти от областта на строителството, производството на обзавеждане, дървопреработващата промишленос..
Дървени материали и Дървообработване Еко Тур 4 ООД
  Еко Тур 4 ООД е специализирана в областта на дърводобива, търговията с дървен материал и дървообработването за региона на Югоизточна България. Еко Тур 4 ООД е лицензирана за извършването на дърводобив на дървен строителен материал и дърва за огрев. Еко Тур 4 ООД предлага дърва за огрев и дърва за битови нужди. От създаването си през 2009г. до сега Еко Тур 4 ООД е с утвърдени традиции в областта на дърводобива и търговията с дървен материал. В Еко Тур 4 ООД работи екип от опитни специалисти с дългогодишен опи..