Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Дървен материал и дърводобив

Фасониран и обработен дървен материал ГЕМА ООД
Фирма Гема ООД е основана през 2004 година в град Ракитово, област Пазарджик. Дружеството е с основен предмет на дейност преработка и продажба на висококачествен дървен материал. Гема ООД предлага богата гама от обработен и фасониран дървен материал на ниски цени. Клиентите могат да закупят първокачествени дъски, греди, летви, ламперия, талпи, челни дъски-фрезовани, талпи, первази и лайсни. Също така предлага и къщички за кучета и други дървени изделия, изработени по размери и желания на клиента. Производствената база е оборудвана със съвременни машини и техника. Фир..
Дървен материал Марин Коев
  Фирма МАРИН КОЕВ се занимава с добиване и обработване на дървен материал и дървесина, преработка на дървен материал и търговия с дървен материал и разкрояване на дървен материал за строителството. Фирма МАРИН КОЕВ предлага на своите клиенти различни видове масивна дървесина с качество и размери. В неговата складова база можете да намерите дъски, покривни дъски, греди, кофражни дъски, талпи, летви и палети. Фирма МАРИН КОЕВ разполага със собствен транспорт, склад и предлага на своите клиенти достъпни цени без конкуренция. Д..
Дървопреработка, дървен материал Теп Транс ООД
  Теп Транс ООД се занимава с добив, преработка и търговия на иглолистна дървесина, изработка на изделия и съоръжения от масивен дървен материал. Фасониран материал - Дъски, греди с различна дължина – от 3 до 6m, талпи, летви, кофражни дъски, сухи дъски. Размери по поръчка на клиента. Дюшеме - Дюшеме, дъски, греди, талпи, летви, дървен материал. Предлагаме различни размери. Ламперия, челни дъски - Ламперия, челни дъски, дюшеме, греди, талпи, летви. Предлагаме различни размери. Сух иглолистен материал - Извършва доставки на сух иглолистен мат..
Еко горива, Пелети, Брикети Марчело 2001 - Марин Т. Маринов
  Марчело 2001 - Марин Тошев Маринов произвежда и търгува с пелети, брикети и еко горива от различни суровини. Произвежда еко гориво и пелети от растителни суровини, занимава си с брикетиране на въглищен прах и маломерна фракция от лигнитни въглища. Марчело 2001 е насочил дейността си към прерабоването и екологично оползотворяване на дървесина. Фирмата разполага с машини за производство на брикети и пелети от дървесина. Пелети и брикети от дървесина Производство на брикети от въглищен прах и маломерна фракция от лигнитни въглища. П..
Дървообработка, Дървен материал Транс Лес 82 ЕООД
  Транс Лес 82 ЕООД е създадена през 2008г. в гр. Сърница, обл. Пазарджик с основна дейност добив, преработка и търговия с дървен материал. Основната ни складова база има 15 души постоянен персонал и се грижи за складовата наличност на всички асортименти и разновидности на: дъски греди, талпи, летви, ребра, обшивка, подпори, трупи, ламперия, дърва за огрев и др. Транс Лес 82 разполага със собствен транспорт. Складова база има и в гр. Стара Загора, кв. Кольо Ганчев, бул. Патриарх Евтимий 30, която също поддържа цялата гамаскладова наличност от дървен и..
Дървен материал, Продукти от дърво, Пелети - Адис 4 ООД
  Адис 4 ООД е специализирана в търговията с дървен материал, пелети и различни продукти от дърво. Дървопреработвателното дружество произвежда и доставя дървени изделия от 1989 г. - ламперия, дюшеме, челни дъски, первази, летви и др. Изработват се и нестандарни поръчки, като срокът за изпълнение е 2 - 5 работни дни (в зависимост от количествата). При преработката на иглолистна дървесина, фирмата от Ракитово е спечелила много клиенти от областта на строителството, производството на обзавеждане, дървопреработващата промишленос..
Горско стопанство и дървопроизводство Кеми 95 ЕООД
  Кеми 95 ЕООД се занимава с горско стопанство, дървопроизводство и дърводобив. Извършва всички дейности свързани с дървопроизводството: подготовка на почвата за залесяване отглеждане на млади насаждения  попълване на култури и др. Дърводобивна фирма Кеми 95 ЕООД произвежда и продава дървен материал и дърва за битови нужди. Управител на дърводобивно дружество Кеми 95 ЕООД е господин Джемали Кямил Аббаз. Дърводобивно дружество Кеми 95 ЕООД е със седалище село Нова М..
Дървени материали и Дървообработване Еко Тур 4 ООД
  Еко Тур 4 ООД е специализирана в областта на дърводобива, търговията с дървен материал и дървообработването за региона на Югоизточна България. Еко Тур 4 ООД е лицензирана за извършването на дърводобив на дървен строителен материал и дърва за огрев. Еко Тур 4 ООД предлага дърва за огрев и дърва за битови нужди. От създаването си през 2009г. до сега Еко Тур 4 ООД е с утвърдени традиции в областта на дърводобива и търговията с дървен материал. В Еко Тур 4 ООД работи екип от опитни специалисти с дългогодишен опи..
Дървопреработване, Иглолистен материал КИ - БО ЕООД
  КИ - БО ЕООД е специалист в дървопреработването и производството на иглолистен материал – ламперия, греди, талпи, сачак, дъски и дюшеме от бор, ела и смърч. Разбичване, рендосване и транспорт на иглолистен дървен материал са предлагани услуги за улеснение на клиентите на дървопреработвателно дружество КИ - БО ЕООД. Офиси на фирмата, занимаваща се с дървопреработване и производство на иглолистни материали Разлог, ул. Лазар Нишков 33 София, Околовръстен път. Телефон: +359 887 319 418 ..
Бъчви и бъчварски изделия ЕТ Бони - Иванка Боновска
  ЕТ Бони - Иванка Боновска е фамилна фирма за производство на бъчви и бъчварски изделия за винарната индустрия. Фирмата се специализира в изработването на дъбови бурета, бъчви, каци използвани за вино, специални видове ракия, коняк, уиски. Основната дейност на фирмата е средоточена в производство на бъчви и бъчварски изделия а именно: дъбови бъчви дъбови бурета от 5 до 1000 литра дървени кашпи  каци Всички бъчви и бъчварски изделия на ЕТ Бони - Иванка Боновска са изработе..