Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Дървен материал и дърводобив

Горско стопанство, Дърводобив Дендро стил ООД
  Дендро стил ООД е специализирана в областта на горското стопанство, дървопроизводството и дърводобива за района на община Своге, София област. Дендро стил ООД извършва всички дейности свързани с горското стопанство и дървопроизводството - подготовка на почвата за залесяване, отглеждане на млади насаждения, попълване на култури и др. Произвежда и продава висококачествен дървен материал Греди- широко приложение намират в изграждането на покривни конструкции, навеси и други. Фирмата предлага греди първо качество, импрегнирани греди и кофражни гред..
Дървен амбалаж - ЕТ Махагон - Стоян и Син
  ЕТ Махагон - Стоян и Син се занимава с производство на дървен амбалаж, дървени опаковки и други изделия от дърво. Предлага всякакъв вид стандартен и нестандартен дървен амбалаж и изработва дървени детайли по поръчка на клиента. Палети - Евро Палет Бокспалети Щайги за гъби Щайги - 7 кг. Кошнички за гъби  Касетки за ябълки Касетки - двойни мебели с търговска марка BORO style Фирма за дървен амбалаж ЕТ М..
Търговия на едро и дребно с дървен материал Егролес ЕООД
  Дърводобивна фирма Егролес ЕООД развива търговия на едро и дребно с дървен материал и изделия от дърво, както и с дърводобив и дървообработка. Всички дървени материали и продукти се изработват от иглолистна дървесина: бор, смърч, ела, мура. Егролес ЕООД продава на едро и дребно дървени греди с дължина - 2, 3, 4, 5, 6 и 7 метра и различни размери (дебелина и широчина). Дърводобивната фирма предлага дъски - всякакви размери (дължина и широчина). Егролес ЕООД се занимава с добив на дървесина на територ..
Дърводобив, Дървен материал Окай 2005 ЕООД
  Окай 2005 ЕООД е създадена през 1993 г. с основна дейност дърводобив, производство и търговия с дървен материал и изделия от дърво за строителството. Фирмата предлага постоянната складова наличност от: дъски, греди, талпи, детайли за палети от иглолистен и широколистен материал, всички видове амбалаж за плодове и зеленчуци. Амбалаж - Всички видове амбалаж за плодове и зеленчуци Греди - чисти греди, импрегнирани греди, кофражни греди Дъски - Детайли за палети от иглолистен и широколистен материал Дюшеме - подова настилка от дъл..
Дървообработка, Дървен материал Гаян ООД
  Гаян ООД извършва дейност в сферата на дървообработката и производството на дървен материал за района на Пазарджик област Фирмата развива производство и търговия с дървен материал из цялата страна Гаян ООД извършва търговия с висококачествен дървен материал: Дъски - Сухи дъски, Сурови дъски, Челни дъски, Кофражни дъски Греди- стандартни и нестандартни, греди 1-во качество, греди строително качество Талпи – подходящи за различни видове мебели, плотове и други Дюшеме – качествена изработка от дървесина с голяма твърдост и ..
Букови детайли и трупи Османов ЕООД
  Основната дейност на Османов ЕООД е производство и търговия с букови детайли и букови трупи. Фирмата работи главно с бук и преработка на буков материал, повече от десет години. Букови детайли - прави и изрязани по шаблон. По отношение качеството на дървесината и степента на обработката детайлите за секции отговарят на изискванията по БДС Букови трупи - купува букови трупи (неограничено количество) - заплащане веднага. Изделия от бук - производство на букови талпи, букови дъски, букови летви и всичко от бук. Производствената база на..
Дървообработка, Дървен материал Мими Транс ООД
  Мими Транс ООД се занимава с дърводобив и дървообработка и предлага дървен материал за строителството, дървен материал за битови нужди, дървени материали за мебелно производство и дървени конструкции. Дървообработка Мими Транс ООД Разполагаме с дървообработващи машини за всякакъв вид обработка на дърво (рендосване, разбичване). Сушене на дърво и дървен материал Импрегниране на дърво и дървен материал Рендосване на дърво и дървен материал Разбичване на дърво и дървен материал Дървен материал Мими Транс ООД ..
Дървообработване, Дървен материал ЕЛИС 2008 ЕООД
  ЕЛИС 2008 ЕООД развива дейността си в сферата на дървообработването, дърводобива и търговията с дървен материал. Фирмата е специализирана в областта на дървопроизводството и преработката на дървен материал за района на Югозападна България. ЕЛИС 2008 ЕООД е регистрирано дървопреработвателно дружество със седалище с. Филипиво, Област Благоевград. В сферата на дърводобива ЕЛИС 2008 извършва следните дейности: Рязане, влачене, обработка на място на дървени трупи Групиране и натоварване на д..
Дърво и дървен материал - ЕТ Павел Дойкин
  Производство и търговия с дърво и дървен материал ЕТ Павел Дойкин се занимава сe с производство и търговия с дърво, дървен материал и изделия от дърво - иглолистни дъски, греди, ламперия, дюшеме, летви, сухи талпи, первази, врати и прозорци от масив. ЕТ Павел Дойкин разполага с два броя сушилни с капацитет 60 м3, произвежда градински мебели, дървени огради, парапети, врати и порти изработени от иглолистна дървесина, къщички за кучета. ЕТ Павел Дойкин извършва рендосване двустранно и четиристранно, подсушаване и сушене на дървен материал, ф..
Дървесни пелети, Екопелети Национал 7 ООД
  Национал 7 ООД е сред лидерите в производството и разпространението на дървесни пелети и екопелети в България. От 2011 година компанията пусна в експлоатация новопостроеното си предприятие за производство на пелети от дървесна биомаса, оборудвано с най-иновативните и модерни технологични решения в сферата на производството на дървесни пелети и екопелети. Национал 7 ООД произвежда пелети (дървесни пелети и екопелети) от прясна букова (широколистна) масивна дървесина. При производството не се влагат слепващи вещества и химикали. Процесът е напълно автомат..