Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Дървен материал и дърводобив

Добив на дървен материал ЕТ Асен Андреев
  ЕТ Асен Андреев е производител от Симитли, чиято основна дейност е свързана с добива на дървен материал. Фирмата предлага качество на конкурентни цени и затова работи успешно на територията на цялата страна. ЕТ Асен Андреев предлага: Дърва за огрев - както за домакинствата, така и за промишлеността Дървени пелети, произведени от дървесни стърготини - тъй като се добиват от възобновяеми източници, те не вредят на околната среда, което ги прави подходящи за всички, които искат да се от..
Скари, брикети и екобрикети Ангор/ Албрек ЕООД
  Албрек ЕООД е прозиводител на скари за еднократна употреба и екобрикети с марка Ангор. Албрек ЕООД е специализирана в производството на скари за еднократна употреба. Дългогодишният ни опит в сферата на производство на горивни материали от дървени отпадъци, многобройните ни клиенти и високото качество, прави продуктите ни предпочитани на пазара. Скари за еднократна употреба Екогрил Размер на скарите - 250 x 310 x 60 мм Съдържание на една опаковка - 0.8 кг брикети от дървени въглища/ 0.1 кг дървени клечки и талаш за разпалване Опаковка н..
Дървен материал и изделия от дърво СИП - 94
  СИП - 94 ЕТ e създадена през 1997 година и е специализирана във производство на дървен материал - ламперия, дюшеме, челни дъски, летви за покриви, огради, греди, талпи, лайсни, первази, кучешки колибки и много изделия от дърво. Възможност за проджба на палети. СИП - 94 ЕТ разполага с голяма складова база и има възможност за работа във големи обеми. Изпълнява и нестандартни поръчки. Бързи доставки и високо качество на материалите.     ..
Кравеферма, Склад за дърва Мах 2000 ООД
  Мах 2000 ООД разполага със склад за дърва и кравеферма на територията на гр. Момчилград. Мах 2000 ООД се занимава с дърводобив и отглеждане на едър рогат добитък за производство на краве мляко. Фирмата работи в областта на селското стопанство, животновъдството и горското стопанство и е с предмет на дейност производство, изкупуване, преработка и пласмент на селскостопанска и животинска продукция, дърводобив и търговия с дървени материали. Отглеждане на крави, Кравеферма Кравеферма Мах 2000 ООД е насочила част от дейността с..
Дървопроизводство - ЕТ Красимир Христов 2008
  ЕТ Красимир Христов 2008 е производител, който развива своята основна дейност в бранша на дървопроизводството в село Игнатица, област Враца.   Фирмата предлага следните услуги: Дърводобив Производство на дървен материал Залесяване Продажба на дърва за битови нужди Продажба на дървен материал Попълване на култури Култивиране на млади насаждения   ..
Дърводобивна фирма Васкони груп - Васил Христов ЕТ
  Дърводобивна фирма Васкони груп - Васил Христов ЕТ се занимава с дърводобив и продажба на дървесина за региона на Западна България Дърводобивна фирма Васкони груп е лицензирана за извършването на дърводобив, добив на дървесина, търговия с дървен материал и дърва за огрев. Васкони груп разполага със специализирана дърводобивна техника и техника за производство и обработване на дървесина   Васкони груп - Васил Христов ЕТ извършва търговия на българския пазар с изключително качест..
Въглища, Дърва за огрев Лиа Груп
  Лиа Груп се занимава с търговия с въглища, брикети и дърва за огрев на територията на гр. Монтана. Дърва за огрев - нарязани дърва. Дърва за отопление във всякакви разфасовки. Цепени и метрови дърва за огрев. Въглища - донбас, промити и пресети, насипни и пакетирани въглища Брикети Лиа Груп осигурява транспорт до клиента в цяла България за въглищата, дървата за огрев и брикетите. Дърва за огрев Дървата за огрев представляват възобновяем енергиен източник. Въглеродния диоксид отделян при изгарянето им е..
Горско стопанство Константин лес - Клисура ЕООД
  Константин лес - Клисура ЕООД е специализирана е в областта на дърводобива, дървопроизводството и горското стопанство в района на Южна България, община Карлово. Константин лес - Клисура ЕООД е с дългогодишни традиции в областта на дърводобива и дървопроизводството на територията на страната. Фирмата е доказала  своя професионализъм в производство на дървен материал и дърва за битови нужди. Константин лес предлага на българския пазар Дървен материал на конкурентни цени Греди, дъски, талпи, ламперия, подпори, кофраж, летви Фирм..
Дърводобив, дървопреработка Лесопродукт - С. Котарски
  Лесопродукт - Стефан Котарски се занимава с дърводобив, дървопреработка и търговия с изделия от дърво. Лесопродукт Стефан Котарски обработва всички видове дървесина - широколистна дървесина (явор, бреза, дъб, елша, ясен, череша, липа, орех, топола, бук и др.), иглолистна дървесина (смърч, бор, ела и др.). Лесопродукт - Стефан Котарски предлага дървен материал за строителството - дъски, летви, греди, талпи и др. Предлага и дърва за огрев, трупи за бичене и бичен материал.   ..
Добив и търговия с дървен материал Емка - 68 ЕООД
  Емка – 68 ЕООД е една от водещите фирми за добив, преработка и търговия с дървен материал в град Сърница. Фирмата предлага: Дъски, Летви, OSB Греди /различни размери и дължини/ Талпи /сурови и сухи/ Дърва за огрев Детайли за нуждите на мебелната промишленост Детайли за палети по заявка Индивидуални поръчки по заявка Транспортни услуги със собствен транспорт Разбичване материали на клиента Емка 68 ЕООД разполага с: цех за преработка на дървен материал професионални д..