Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Електроинсталации противопожарни инсталации Арни Брадърс

Град София
Адрес бул. Рожен 2В, ет. 3 София
Телефон +359 2/ 858 18 18; +359 888 93 22 06; +359 897 95 45 95;
E-Mail office@arni-brothers.com
Website http://www.arni-brothers.com
Факс +359 2/ 898 79 38
Електроинсталации противопожарни инсталации Арни Брадърс
 

Фирма Арни Брадърс е специализирана в изграждането на вътрешни и външни електроинсталации, електро табла, изграждането на структурни кабелни системи за компютърни мрежи и телефонни инсталации, както и противопожарни инсталации.

 • Проектиране и изграждане на електроинсталации, електротабла и външни електрозахранвания.
 • Доставка и монтаж на всички видове кабелни линии.
 • Структурно окабеляване, изграждане на компютърни и телефонни мрежи.
 • Проектиране и изграждане на противопожарни инсталации.
 • Арни Брадърс притежава лиценз № 998 от Министерството на енергетиката за горепосочените дейности и пълен комплект сертификати от АМР за проектиране, изграждане, сертифициране и лицензиране на компютърни мрежи.
Участие на Арни Брадърс в Първия Европейски бизнес каталог в България

Силови електроинсталации, компютърни и телефонни мрежи

 • Арни Брадърс изгражда комплексно всички видове силови електроинсталации в сгради. Внедрява в експлоатация главни електически табла, разпределителни и табла Апартаментен тип. Арни Брадърс е дистрибутор на фирмите Scharck и Schneider Electric и съобразно изискването на клиента предлага окомплектоване на системите с такава апаратура.
 • Фирмата изпълнява доставка и монтаж на всички видове кабелни линии: открити с кабелни канали и кабелни скари, както и скрити директно под мазилката с проводник ПВВМ или в тръби с проводник ПВА.
 • Арни Брадърс изгражда и осветителни инсталации с доставка на различни видове осветителни тела в зависимост от необходимостта на клиента. Промишлено, парково, аварийно, фасадно и вътрешно осветление от всякакъв тип е услуга, която можете да получите при преференциални условия и гарантирано качество на изпълнение.
 • Арни Брадърс предлага изграждането на индивидуални осветителни инсталации, изцяло съобразени с изискването на поръчителя.
 • Арни Брадърс изгражда всички видове компютърни мрежи от кат.5е до кат.7 и 8 с медни кабели и оптика. Като сертифициран инсталатор на AMP – Tyco Electronics, Арни Брадърс предлага услугата си с 25 годишна гаранция от АМР при условие, че за изграждането й са използвани компоненти и кабели на производителя.
 • Арни Брадърс извършва и съответните замервания на мрежата с кабелни анализатори на FLUKE, с което гарантира висококачественото изпълнение на структурните кабелни мрежи изградени от тях!

Участие на Арни Брадърс в Първия Европейски бизнес каталог в България

Пожароизвестяване

 • Арни Брадърс изгражда и поддържа всички видове пожароизвестителни централи: аналогови, адресируеми и адресируемо – аналогови.
 • Дистрибутор е на фирмите Olympia Electronics – Гърция и Унипост – България, Walraven - Гемания.
 • Арни Брадърс изпълнява индивидуални проекти и проектиране на ПИС - пожароизвестителни системи.3

Участие на Арни Брадърс в Първия Европейски бизнес каталог в България

Арни Брадърс е основана през 1991 г. от инж. Владимир Арнаудов. Във фирмата работят 26 висококвалифицирани работници и пет електроинженери с дългогодишна практика.