Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Електричество, Осветление

Електроагрегати Енергия - Марваков ООД
  Енергия - Марваков ООД е фирма с основна дейност производство и монтаж на електроагрегати в стандартно и шумозаглушено изпълнение. Енергия - Марваков ООД е официален представител и сервиз на германската фирма HATZ Diesel, и произвежда и монтира електроагрегати с двигатели НАТZ. Фирмата е вносител на електроагрегати на фирмата ENDRESS - Дизелови агрегати, Бензинови агрегати, Заваръчни агрегати, Окомплектовки и аксесоари Фирма Енергия Марваков ООД e утвърдена на българския пазар като производител на професионални електроагрегати и системите за упра..
Електрооборудване и електроинсталации - Ден Електрик ЕООД
  Електрооборудване и електроинсталации Дейността на фирма Ден Електрик е насочена към с проектиране и монтаж на електрооборудване и електроинсталации в промишленни обекти, комуникационни и информационни центрове. Разработка и асемблиране на разпределителни уредби НН, табла за автоматика и управление; Проектиране и изпълнение на електроинсталации в промишлени обекти, комуникационни и информационни центрове, офисни сгради и др.; Доставка и монтаж на системи за непрекъсваемо електрозахранване (UPS), постояннотокови захранвания, дизел генератори и системи за автом..
Трафопостове и външни електрозахранвания ЕЛАМ-94 ООД
  ЕЛАМ-94 ООД е специализирана фирма за проучване, проектиране, изграждане, въвеждане в експлоатация, подържане и ремонт на трафопостове и външни електрозахранвания – кабелни линии СН и НН. Произвежда, доставя и монтира КТП /комплектен трансформаторен пост/, разпределителни касетки и всички видове електрически табла със сертифицирани градивни елементи от местно производство или внос от световни водещи производители. ЕЛАМ-94 ООД е специализирана фирма за изграждане на вътрешни ел. инсталации на жилищни и промишлени сгради. Услуги - ПРОУЧВАНЕ, проектиран..
Електрооборудване и електроизграждане Контрагент 35 ЕООД
  Контрагент 35 ЕООД предлага електроизграждане и доставка на електрооборудване и съоръжения за високо, средно и ниско напрежение, кабели, проводници и лични предпазни средства. Контрагент 35 ви предоставя на едни от най-новите решения и продукти в областта на електрооборудването и електроизграждането и e доверен партньор в решаването на техническите задачи. Всичко за енергетиката от една ръка от Контрагент 35 ЕООД! Служителите на фирмата преминават специализирани обучения по маркетинг, технически обучения по продуктите, анг..
Електроинсталационни изделия - ПТК Елкон
  Производство на електроинсталационни изделия ПТК ЕЛКОН - Русе е регистрирана през 1994 г. в РОС по Закона за кооперациите. В началото основната дейност на фирмата е производство на електроинсталационни изделия - в частност електрически разклонители, които намират пазар в Белгия, Франция, Германия и други страни. През 1998 г. ПТК ЕЛКОН купува база в град Борово и пуска в експлоатация механичен цех и цех за прахово електростатично боядисване и започва производство на метални изделия, които продава в Германия и Франция. От 2003 г. кооперацията разполага и с пресов ..
Крепежни елементи - Сапунджиев и Син ООД
  “Сапунджиев и Син” ООД съществува от 2007 година и е наследник на ЕТ “Комерс 52”, която повече от десет години се занимава с дистрибуция на електроинструменти и крепежни елементи. “Сапунджиев и Син” ООД е вносител и основен разпространител на Friulsider, Abraboro, MCS и предлага крепежни елементи за дървени и метални конструкции, за строителството, за отоплителни инсталации и електроинструменти. Фирмите, с които работи са както малки железарии, така и големи строителни компании. Продуктов асортимент н..
Електроенергетични изделия - АБС Минел България
  Производство и търговия с електроенергетични изделия АБС Минел България се занимава с производство и търговия с електроенергетични изделия, електротехническо оборудване и монтаж на системи за автоматизация. АБС МИНЕЛ БЪЛГАРИЯ е представител на ABS MINEL Сърбия. Продукти силови, разпределителни, измервателни трансформатори ; апаратура средно и високо напрежение комплектни обекти   Производство на електротехническо оборудване Съоръжения и електропроводи високо напрежение - до 400 кV Раз..
Електроинсталации, противопожарни инсталации Арни Брадърс
  Фирма Арни Брадърс е специализирана в изграждането на вътрешни и външни електроинсталации, електро табла, изграждането на структурни кабелни системи за компютърни мрежи и телефонни инсталации, както и противопожарни инсталации. Проектиране и изграждане на електроинсталации, електротабла и външни електрозахранвания. Доставка и монтаж на всички видове кабелни линии. Структурно окабеляване, изграждане на компютърни и телефонни мрежи. Проектиране и изграждане на противопожарни инсталации. Арни Брадърс притежава лиценз № 998 от Министер..
ПБЗ Консултинг - Автоматизация на сгради и индустриални обекти
  Компанията ПБЗ Консултинг е позиционирана в Габрово и е специализирана в следните области: електро проектиране автоматизация на сгради, промишлени или индустриални обекти търговия с различни електроматериали и консумативи ПБЗ Консултинг може да предложи на своите клиенти професионални консултации при нужда от избор на оборудване, при търсене на подходящите компоненти или различни технологични решения при индустриалната автоматизация. Какво представлява Сградната автоматизация: ..
Строителство, Транспорт - Мелаинвест
  Строителство, Недвижими имоти, инвестиционна дейност, Транспортни услуги Строителна фирма Мелаинвест предлага Строителство, Недвижими имоти, инвестиционна дейност, Транспортни услуги, Управление на имоти, Строителни материали, Туроператорска дейност За своите обекти дружеството изгражда трафопостове, външни ВиК мрежи, ел. мрежи, реализира самостоятелно вертикалната планировка  - улици, алеи, озеленяване, улично осветление. Строителството се извършва със собствена материално – техническа база. Обособени са  самостоятелни складово стопанс..