Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Енергетика и енергийна ефективност

Проектиране, доставка и монтаж на газопроводи НЕОТЕРМ ООД
Фирма „НЕОТЕРМ” ООД е основана през 2004г. Фирмата е специализирана в проектирането, доставката и монтажа на: - газопроводи – разпределителни, площадкови и вътрешно цехови; - газови стопанства за пропан-бутан и компресиран метан; - регулиращи и замерващи съоръжения; - промишлена газификация на котелни и др.; - сградни и битови газопроводни инсталации; - котелни и отоплителни инсталации; - слънчеви колектори за производство на санитарна топла вода; - съоръжения за пара, топла вода и нестандартно оборудване, работещо на газ; - централни климатични ..
Изкупуване и рециклиране на катализатори - Еко Комерс 75 ООД
Еĸo ĸoмepc 75 OOД e фиpмa, чиятo дeйнocт e нacoчeнa в oблacттa нa peциĸлиpaнeтo. Фиpмaтa изĸyпyвa ĸaтaлизaтopи, ĸoитo в пocлeдcтвиe peциĸлиpa. Дo мoмeнтa фиpмaтa имa бoгaт oпит в тaзи oблacт, ĸoeтo пoмaгa пpи cпeциaлизиpaнeтo и paзвитиeтo ѝ. Eĸo ĸoмepc 75 OOД paзпoлaгa c oбyчeни ĸaдpи и нyжнoтo oбopyдвaнe зa пpoцecитe нa peциĸлиpaнe. Фиpмaтa ce e cпeциaлизиpaлa в областта на peциĸлиpaнe и изĸyпyвaнe нa ĸaтaлизaтopи. Тя е eднa oт вoдeщитe фиpми в тaзи oблacт. Πpoфecиoнaлният и ĸвaлифициpaн eĸип oт cлyжитeли ce гpижи зa пpaвилнoтo изпълнeниe нa p..
Соларни системи София - Електро-соларни системи ООД
Фирма „Електро-соларни системи” ООД град София е компания, която проектира, доставя и изгражда фотоволтаични електроцентрали и инсталации, свързани към мрежата и автономни. Фирмата е вносител на водещи производители на високотехнологично оборудване на соларни системи. „Електро-соларни системи” ООД извършва: -Изграждане на ел. инсталации и мрежи с ниско и средно напрежение; -Производство и оборудване на КТП и ел. талба съобразени с изискванията на електроразпределителните предприятия; -Автоматизиране на производствени процеси и пусково-нала..
Камини, котли, инсталации и соларни системи в София
Фирма ДЕСТА предлага камини, котли, инсталации и соларни системи, които са важна част, както от интериора, така и от духа на жилището. Камината не е просто мебел и нейното приложение във вашия дом е повече от това на средство за отопление -Камини с водна риза - Най-ефективният начин на отопление на цялото жилище си остава камината с водна риза заради високия коефициент на полезно действие. Горивните камери от този тип, които ние предлагаме, са с мощност от 10 до 40 kW. Последните години те се превърнаха в най-успешния заместител на централното отоплени..
Метални конструкции и съоръжения Галакси Тим Груп
Галакси Тим Груп е специализирана в изработка, поддръжка и ремонт на метални конструкции и съоръжения, еко панели, инсталации: Изграждането на метални конструкции и съоръжения - метални парапети, решетки, огради, врати и стълби Монтаж на еко панели Изграждане на отоплителни и вентилационни инсталации (ОВ инсталации) - Изработване на парапети, огради, решетки, врати, стълби и др. Газопреносни системи и съоръжения - газификация и поддръжка на обществени сгради и домакинства. Слънчеви колектори и инсталации - проектиране и монтаж на слънчеви колектори. Съдове под високо налягане - изработване,..
Пневматични и хидравлични изделия - Варум 1994
Внос и търговия с пневматични и хидравлични изделия Варум 1994 - София е наследник и съосновател на Варум ООД - Пловдив. Фирмата има дългогодишен опит и е специализирана във вноса и търговията с пневматични и хидравлични изделия и принадлежности. Повече от 7000 позиции от тях поддържаме на склад. Голямото разнообразие на пневматични и хидравлични изделия позволява окомплектоването на пневматичните системи на клриентите на място, без да пестим от нашето време или от информацията, с която разполагаме. Варум 1994 не е единственият и изключител..
Търговия с петролни продукти - Целев ЕООД
Бизнес каталог Целев ЕООД е фирма от град Велинград, чиято основна дейност е свързана с търговията на едро и дребно с петролни продукти. Към Целев ЕООД можете да разчитате за:   Търговия на дребно и едро с газообразни, течни и твърди горива Транспортна дейност - фирмата разполага с три гондоли за извършване на своята транспортна дейност Строителна техника Фирмата от Велинград осигурява експедитивно изпълнение на поръчките, изгодни цени и съдействието на персонал с дългогодишен опит. ..
Енергийна ефективност Сън Системс
  Слънчеви термални изделия - Битови бойлери, Слънчеви бойлери, Комби бойлери, Буферни съдове, Слънчеви термални колектори, Соларни комплекти, Термосифонни системи, Термопомпени бойлери Отопление - Котли на твърдо гориво, Буферни съдове, Пелетни горелки, Камини Фотоволтаика - PV модули, PV-T модули, Системи за монтаж, Инвертори, Аксесоари, Автономни системи, Цялостно изграждане на ФВ централи Слънчева енергия Използването на слънчевата енергия за топла вода и отопление е интелигентен начин за спестяване на разходи ..
Търговия Литекс Комерс АД
    Български бизнес каталог Литекс Комерс АД се разраства и започва своята бизнес експанзия не само втърговията с петролни продукти, но и в редица други бизнес отрасли: енергетика, хранителна промишленост, транспорт, туризъм, финанси, недвижими имоти, автомобилостроене и др. • Автомобилостроене - Производство и продажба на автомобили • Търговия с захар - Внос и преработка на тръстикова захар. Търговия със захарни изделия • Строителство - Строителство и продажби на недвижимо имущество • Търговия с горива - Внос, преработка и търговия на петрол • Ен..
Бензиностанция и газстанция КДК 2012
Бизнес каталог Бензиностанция и газстанция КДК 2012 извършва продажба на петролни продукти - предлага горива, бензин, масла и качествен пропан-бутан.   Търговия с горива Автомобилни бензини Горива за дизелови двигатели Търговия с пропан-бутан Продажба на масла за автомобили и превозни средства Продуктите, които Бензиностанция и газстанция КДК 2012 предлага са съобразени с българските и европейските изисквания за качество на течните горива.   За да подобри своята дейност КДК 201..