Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Камини котли инсталации и соларни системи в София

Град София
Адрес Горна Баня, ул. Б. Огойски 33
Телефон +359 2/ 9577 423; +359 888 511 190; +359 888 875 341;
E-Mail desta60@abv.bg
Website http://www.destabg.com/
Факс
Камини  котли  инсталации и соларни системи в София

Фирма ДЕСТА предлага камини, котли, инсталации и соларни системи, които са важна част, както от интериора, така и от духа на жилището.
Камината не е просто мебел и нейното приложение във вашия дом е повече от това на средство за отопление

-Камини с водна риза - Най-ефективният начин на отопление на цялото жилище си остава камината с водна риза заради високия коефициент на полезно действие. Горивните камери от този тип, които ние предлагаме, са с мощност от 10 до 40 kW. Последните години те се превърнаха в най-успешния заместител на централното отопление. Всяка една от тези камери може да бъде комбинирана с електрически котел.
-Метални камини
-Сухи камини, Готови камини
-Котли пелетни
-Котли твърдо гориво
- Котлите на твърдо гориво, които фирмата произвежда са от 4мм стомана и имат мощност от 10 до 45kW. Eдно от големите предимства на тези котли е голямата горивна камера, която позволява отоплението да става само на дърва.
-Котли електрически - Фирма ДЕСТА произвежда и електрически котли от 6 до 120KW. Те са изцяло направени от висококачествени италиански части. Котлите до 9KW могат да работят с монофазен ток и са комплектовани с циркулационна помпа и разширителен съд. За тези с по - високи мощности задължително изискване е трифазният ток, като в цената на тези котли не влиза разширителният съд. Всички котли могат да бъдат свързани със седмичен програматор.
-Инсталации
-Слънчеви системи