Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Барове и дискотеки

Morgan`s Bar / Морган бар - барът на Капитана
  Morgan`s Bar в София или барът на Капитана е нов нощен клуб в центъра на София. В заведението може да опитате всички видове ром Captain Morgan, както и редица други напитки и коктейли сред приятели и хубава музика. В Morgan`s Bar Ви очакват музикални парчета, които ще ви държат на крака цяла вечер, много различни и интересни промоции и наистина страхотно обслужване от нашия персонал. В бара на Капитана се организират различни събития като MORGAN'S KARAOKE, AFRO-ARABIC Dance Night, J&B a PARTY, HALLOWEEN COSTUME PARTY, PARROT BAY SHOT PARTY, MOJ..
Коктейл Бар Роял - Заведения във Велико Търново
  Коктейл бар Роял е нощно заведение в центъра на Велико Търново, което предлага богат асортимент напитки и коктейли, вкусни ястия и сладки изкушения. Cocktail Bar Royal може заслужено да се похвали, че е сред малкото емблематични заведения във Велико Търново, издържали изпитанието на времето. Нощното заведение се превърна в дестинация, удобна заради централната си локация и качеството на предлаганите услуги. На просторно и прохладно място в Коктейл бар Роял, можете да се отпуснете за кратка почивка с питие или да проведете бизне..
Нощен клуб "Бизаро"
  Добре дошли в новия клуб BIZARRO ! Още по-красив, изискан и стилен, с атмосфера която Ви пленява от първия път ! Bizarro звучи красиво, модерно и някак специално.        Точно такова е и заведението с това име – бар-клуб с впечатляващ  бароково-модернистичен интериор, в който са заложили на  ненатрапчивия лукс и от всеки детайл си личи колко държат на стила.       Добрата атмосфера, качествените напитки и комфортът, които се предлагат в BIZARRO са идеално допълнени от звучащата н  епрекъснато в клуба ..
Клуб Брилянтин
          Клуб Брилянтин е нощно заведение в София, което се слави със своя     блясък, лукс и купонджийски дух.       Разнообразието е гарантирано и се осъществява посредством тематични    партита, гостуващи топ-диджеи и поп-звезди.      Диското е на почит в нощното заведение в столицата - уникалната музикална     програма е доминирана от диско-шлагери.      Менюто изобилства от екзотични коктейли и неустоими н..