Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Ресторант Хюрем Султан - Традиционен турски ресторант в София

Град София
Адрес Борово, ул. Разград 8 София
Телефон +359 2/ 858 3690
E-Mail vesmar2@gmail.com
Website
Факс
Ресторант Хюрем Султан - Традиционен турски ресторант в София
 

Hurrem Sultan Turkish Restaurant

Турският ресторант Хюрем Султан (Hurrem Sultan), носещ името на най-влиятелната и уважавана жена в богатата история на Турция, се намира на тихо, красиво и спокойно място в софийския квартал Борово, близо до булевардите България и Гоце Делчев.

Hurrem Sultan Turkish Restaurant

В оригиналното меню са включени традиционни ястия от богатата на аромати и вкусове турска кухня, които в случая се приготвят на място от професионални майстор - готвачи от Истанбул.

Турският ресторант Хюрем Султан разполага с няколко просторни салона, които са разположени на два етажа и лятна и зимна градини (открита и закрита).

Hurrem Sultan Turkish Restaurant

Стилно подбрания декор и специфичната атмосфера от края на XIX век ще ви пренесат на едно приказно място, където храната е прясна и вкусна, романтичната обстановка успокоява, а усмивката на персонала придава завършек на цялостния пейзаж.

Няма нужда да пътувате до Турция, за да ви се предостави възможността да опитате известната в целия свят традиционна турска кухня, която включва салати, предястия, основни ястия или десерти като Табуле, Хумус, Шакшука, Хюрем салата, Али назик кебап, Кашък салата, Фатуш салата, Агнешки котлети, ребърца или шишове, Чобан салата, Лозови сармички, Таратор от моркови, Пасирана леща, Яйла чорба, Бейти сарма или кебап, Турско сирене, Агнешка чорба, Езме, Кьополу, Хайдаре, Агнешки дроб кебап, Адана кебап, традиционното Пиде и много, много други.

Заповядайте в Турският ресторант Hurrem Sultan, за да опитате от вкусната и качествена кухня на Ориента, така харесвана не само у нас, но и по целия свят.