Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Хотел- ресторант в Овча Купел София - Фантазия

Град София
Адрес бул. Президент Линкълн 92, Овча Купел-2, София
Телефон 0887818666, 0888472466
E-Mail info@fantasiabg.com
Website http://www.fantasiabg.com/
Факс
Хотел- ресторант в Овча Купел  София - Фантазия

Комплекс Фантазия е емблематично място в квартал Овча купел, София и предлага невероятно добри възможности за провеждане малки и големи частни събирания от всякакъв род.
Фантазия ви посреща с просторна и зелена лятна градина с 200 места, оборудвана с детски кът в съседство, просторен, но компактен ресторант със 130 седящи места и малък хотел с 8 двойни стаи, оборудвани модерно и уютно. За всички гости на комплекса има голям паркинг.
В градината на комплекса има голяма открита децка площадка с разнообразни, нови съоръжения, които са добре обезопасени. Мястото е рай за малчуганите.
Фантазия кетъринг изработва на място или доставя за вашето събитие уникални хапки, гурме плата, изкусителни сладкиши и оригинална декорация. Сватба, фирмено парти, юбилей – всеки важен за Вас повод, официален или личен, можем да превърнем в незабравимо събитие.

Хотелът разполага с 8 модерно обзаведени двойни стаи, оборудвани с климатик, кабелна телевизия, телефон, мини бар и луксозна баня.
Гостите могат да ползват и паркинга, с който хотела разполага.
Цената на двойна стая е 60лв.
Цената на студио е 100лв.

Комплекс Фантазия ви предлага великолепен вътрешен салон-ресторант със 130 седящи места, особено подходящ за тържества и събития по различни поводи. Менюто е перфектно подбрано от нашия майстор-готвач, а децкия кът предлага игри и забавления на вашите малки палавници докато се наслаждавате на тържеството си.
Външната градина на ресторанта е с 200 места и е просто разкошна. Направена е просторна, с много дърва, сянка, различни кътове и елегантно озеленяване. Около нея има малък красив зелен парк с поляни, цветя, хълм и кът за отдих между големи борови дървета. Част от градината е и лятна кухня-барбекю на ресторанта, където можете на живо да гледате как майсторът-пицар върти тестото и мята пиците в пеща с дървени въглища.
На поляната има голяма открита децка площадка, люлка, децки машинки и шарена парзалка. Всички съоръжения са нови и добре обезопасени. Мястото е рай за малчуганите. На където и да погледнеш - цветя, дървета, поляна и просторна зеленина.