Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Алтернативна медицина Фитотерапия Доц. Д-р Радка Кирчева

Град Пловдив
Адрес ул. Ландос 22, ет. 5, ап. 15 Пловдив
Телефон +359 32/ 28 32 22; +359 898 33 89 38
E-Mail dr.kircheva@gmail.com
Website
Факс
Алтернативна медицина  Фитотерапия Доц. Д-р Радка Кирчева
 

Д-р Радка Кирчева е завършва МУ Пловдив, специалност Акушерство и гинекология. Изкарала е и допълнителна специализация - ирисодиагностика и фитотерапия в гр. Кьолн, Германия. Практикува алтернативна медицина в България и чужбина и е световноизвестен специалист по стерилитет и фитотерапия.

Алтернативна медицина, Фитотерапия Доц. Д-р Радка Кирчева

Най-голяма радост и гордост за лекаря е фактът, че със своите методи е помогнала за зачеването на над 11 500 бебета.

В Европа единствено Д-р Кирчева лекува аспермия с фитотерапия!

Фитотерапия е по-продължителна, но много резултатна, а един от най-големите й плюсове е, че не дава рецидив на заболяването.

Лекарят по алтернативна медицина има дългогодишен опит в лечението с помощта на фитотерапия, успява да диагностицира прецизно заболяването и да избере правилното лечение, но не изключва от него и традиционните медикаменти.

Алтернативна медицина, Фитотерапия Доц. Д-р Радка Кирчева

Измежду излекуваните пациенти на Д-р Радка Кирчева има пациенти с бъбречни заболявания, артрит, кожни заболявания, страдащи от хипертония, дископатия, нервни разстройства, психични разтройства и други. Всичко това може да се докаже с безброй изследвания, рентгенови снимки, епикризи и лекарски заключения.

Лекар по алтернативна медицина Д-р Радка Кирчева лекува чрез фитотерапия още: алергии, неврози, стерилитет при мъже и жени, мигрена, бъбречни болести, хемороиди, карцином на маточната шийка, на простатата, на млечната жлеза, нощно напикаване, диабет, склероза и др.

Алтернативна медицина, Фитотерапия Доц. Д-р Радка Кирчева

В своята практика Д-р Радка Кирчева е помогнала на хиляди хора да се излекуват от стерилитет след много неуспешни опити да имат дете ин витро.

Д-р Радка Кирчева предлага БЕЗПЛАТНИ прегледи и консултация.

Центърът по ирисодиагностика и фитотерапия на Д-р Радка Кирчева се намира в гр. Пловдив, ул. „Ландос” 22, апартамент 15. Можете да я намерите и на телефон: 032 28 32 22 от 10.00 до 14.00 часа или на +359 898 338 938.