Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Алтернативна медицина

Алтернативна медицина, хомеопатия Пловдив - д-р Елена Маркова
Доктор Елена Маркова е опитен хомеопат в град Пловдив. Завършила е МА Пловдив през 1992година. Доктор Маркова притежава следните квалификации: - по хомеопатия от 2005 година; - по шуслерова терапия през 2012 година; - по австралийски цветни есенции през 2015година; В своя хомеопатичен кабинет в град Пловдив доктор Елена Маркова предлага следните медицински услуги: - хомеопатичен преглед: първичен - 30 лева; проследяване - 25лева; - шуслерова терапия - 25 лева; - австралийски цветни есенции - 50лева /в цената са включени и капките за 15 ..
Д-р Весела Попова-Балтова - хомеопат в град София
Доктор Весела Попова-Балтова е лекар хомеопат в град София. Използва в работата си класическа хомеопатия, хомеодетокс терапия и други алтернативни методи като арттерапия, акупунктура и аурикулотерапия, според индивидуалното състояние и потребности на пациента. Притежава европейска диплома по класическа хомеопатия на Европейския комитет по хомеопатия. Завършила е курсовете на Лондонския хомеопатичен колеж /LCCH/ и към ЦОРХ, както и Международната Академия по Класическа Хомеопатия на проф. Г. Витулкас. В крак с времето в център“ХомеоАрт“ се прилага..
Специалист по алтернативна медицина в Пловдив
Д-р РАДКА КИРЧЕВА e специалист по алтернативна медицина. Лекарят лекува чрез фитотерапия алергии, неврози, мигрена, стомашно-чревно заболявания, жлъчно-каменни и бъбречно-каменни болести, хемороиди, мъжки и женски стерилитет, карцином на маточната шийка, миомни възли, карцином на млечната жлеза, карцином на простатната жлеза, аденоми ма простата, нощно напикаване и други. Не лекува очни, ушни и сърдечно-съдови заболявания. Прегледите при д-р РАДКА КИРЧЕВА са БЕЗПЛАТНИ. Лекарският кабинет се намира в град Пловдив. Доктор РАДКА КИРЧЕВА e специалист по алтернативна меди..
Ясновидство - Станка Ангелова
  Станка Ангелова е наричана Чудотворката от Златица и една от най-популярните ясновидки в България. Политици, хора на изкуството и учени я търсят, за да им помогне да надникнат в бъдещето. Станка Ангелова е потомка на известни знахарки от миналото, от които наследява дарбата си - баба ѝ Донна и прабаба ѝ Сабина. Славата на ясновидката се разнася от уста на уста още от времето на тоталитаризма и до ден днешен хората я търсят за помощ, когато изпаднат в безизходица. Станка Ангелова предлага: ..
Билкова аптека Розмарин ЦД, София - хомеопатични лекарства
    Билкова аптека Розмарин ЦД разполага с богат асортимент от хомеопатични лекарства за лечение на редица онкологични заболявания и проблеми със стомаха, щитовидната жлеза, високо кръвно налягане, жлъчни и чернодробни болест, сърдечно-съдови заболявания, гастрит, язва, епилепсия.   Всички знаем каква сила и мощ се крие в състава на българските билки. Те са известни не само тук в България, а и по целият свят, поради уникалните си лечебни свойства. Тук в билкова аптека Розмарин можете да намерите..
Ясновидство и магии - Ясновидката Даниела
  Ясновидката Даниела предлага ясновидство, разваляне на магии, бяла магия за любов. Открива и премахва всякакав вид магии, отключва късмета и прави защита за семейството. В сферата на ясновидството и магиите Ясновидката Даниела работи и от разстояние. Ясновидката Даниела предлага следните услуги в областта на ясновидството и магиите: Намиране на изчезнали хора и предмети Разваля и изчиства негативност у хората Отключване на успеха и късмета Събира разделени двойки и хора..
Рейки, медитация, масаж - Масажист Ангел Кръстев
Масажист Ангел Кръстев предлага рейки, медитация и масаж. Ангел Кръстев е професионален масажист с 20-годишен опит, който извършва богата гама от масажи и масажни процедури - антицелулитни масажи, лечебни масажи, релаксиращи масажи и класически масаж. Той владее зонова терапия и различни енергийни китайски и японски техники. Масажист Ангел Кръстев предлага рейки, медитация и масаж с работно време: Понеделник - Неделя: 10:00 - 22:00 ч. Рейки - Масажист Ангел Кръстев Масажист Ангел Кръстев се занимава с рейки - процед..
Лечителката и ясновидка Атина
  Лечителката и ясновидка Атина притежава ясновидски умения, с които в своя Център за алтернативна медицина не просто помага на хора в беда, но и вдъхва нова надежда. Нейната сила е в сила е в Астралната Енергия, която е усъвършенставала с години със своите Небесни Доктори. Атина се занимава с ясновидство: изработва амулети с добра енергия лекува тялото и душата връща на хората любовта към живота лекува детски паралич, импотентност, мигрени, инсулти, аневризми и други съ..
Дефектологичен кабинет Стойка Митева
  Дефектологичен кабинет на Магистър-специалист (педагог, дефектолог, логопед и соматопед) Стойка Митева извършва: Диагностика чрез класически педагогически и дефектологични методи, както и със съвременни биорезонансни методи. Корекция на говора на неговорещи, трудно говорещи, трудно обучаеми, заекващи и аутисти деца и учащи се. Прилага екстрактни и билкови комбинации, които въздействат положително върху трите компонента: мозък, тяло, невроендокринна система. Лечение на витилиго и псориазис. ..
Личен лекар и хомеопат в Сливен - Д-р Кинче Топалова
  Д-р Кинче Топалова предлага на своите пациенти от град Сливен пълна гама от медицински грижи в областта на общата медицина и хомеопатията и, като техен личен лекар, обстойно се запознава със здравословните им проблеми и намира възможно най-ефективното лечение. Именно затова тя печели тяхното доверие и работи дългогодишно с всеки един от тях. В своя кабинет в ДКЦ 2 - Сливен, Д-р Кинче Топалова предлага: Профилактични прегледи - пускане на ежегодни лабораторни изследвания Детски консултации - наблюдение н..